Kdo a co vám pomohlo přibrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.19 17:22

kdo a co vám pomohlo přibrat

Prosím kdo a co Vám pomohlo přibrat? Jaké jídlo doplněk, máte i zkušenost se Světem zdraví? Píšou že pomáhají přibrat…nebo nutriční kdo tomu opravdu rozumí a „nepeče z vody“…prosím o zkušenosti

Jedná se o dceru 17, nemůže přibrat i když jí pravidelně a cvičí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
27.9.19 17:33

Má podváhu? Výraznou? Pokud je někde kolem dolní hranice normálu, neřešila bych vůbec, zvlášť, když se cítí dobře, cvičí, jí a nemá zdravotní problémy. V případě, že nějaké zdravotní problémy kvůli nízké váze nastaly, řešila bych zejména u doktora, aby dceru poslal na patřičná vyšetření, může to být hormony, štítnou žlázou, psychického původu, potravinovou intolerancí, důvodů může být hodně a takhle od netu ti to nikdo neřekne. Čím určitě neuškodíš, tak vitaminy B, nebo pangaminem, který obsahuje b vitaminy v přírodní formě, občas nějaký nutridrink, přehodnocení jídelníčku, jestli obsahuje dostatek tuků a bílkovin, zařazení trávicích enzymů (volně prodejné třeba wobenzym nebo pangrol). Taky je dobré zařadit jednu porci navíc, v 17 si ještě může dovolit druhou večeři, pokud je hodně hubená. A zkus pro další rady a tipy napsat do této poradny .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 17:39

A kolik vazi a meri? Ja mela v tomhle veku 175 cm a cca 48 kg. Zrala jsem jak kyselina, porad neco zvejkala. Roky jsem mela rekordy skoly v atletice. Gulas se 6 nebyl problem, k snidani aspon 3 rohliky s necim. Svacinky… A za me pohoda. Pribirat jsem zacala po vysoke v prvni praci. A ve 30, par tydnu po porodu 55 kg. Ted skoro ve 40 mam 58 kg a jsem naprosto spokojena. Dekuji rodicum za dobry metabolismus, nemusim resit, ze kdyz mi neco chutna, sezeru toho pul pekace bez vycitek svedomi. Ale uz se mi metabolismus zpomaluje, citim, ze uz to neni jak v tech 17. Porad lepsi v nacti letech byt hubena nez ty rozkydnute nactilete slecny, ktere vidam na ulici. Jestli ma tvoje dcera metabolismus jako ja, tak ji v budoucnu bude nejedna holcina zavidet.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
27.9.19 17:42

Tak ja se zamilovala, zacala pect domaci pecivo a cpala se s vyvolenym, on se mnou delal tury po ceskych pivovarech, cvicit jsem prestala, protoze nebylo kdy a pak jsem zacala mit chute, takze po obede dusledne sacek mandli v cokolade se skorici apod. K tomu par oslav. Hele, za 4 mesice + 8 kilo jen to fiklo a pak jsem otehotnela :lol:

• Citovat
  • Upravit
53518
27.9.19 18:15
@Anonymní píše:
Prosím kdo a co Vám pomohlo přibrat? Jaké jídlo doplněk, máte i zkušenost se Světem zdraví? Píšou že pomáhají přibrat…nebo nutriční kdo tomu opravdu rozumí a „nepeče z vody“…prosím o zkušenostiJedná se o dceru 17, nemůže přibrat i když jí pravidelně a cvičí.

Jakou má váhu a výšku? Na Svět zdraví bych se vykašlala, nechala dceru zdravě jíst a cvičit přiměřeně. Pokud menstruuje a krevní testy včetně hormonů štítné žlázy má OK, neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí