Logická hra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
829
4.3.11 00:49

logická hra

Ahoj Všem,

potřebovala bych poradit. Hledám hru tohoto typu http://www.multihracky.cz/…+-hokej.html, jen nevím jak se přesně jmenuje. Tento fotbálek je pěkný, ale ráda bych něco, co se hodí pro pro ženu. Nikde nemůžu nic podobného najít. Nehledám to pro sebe, ráda bych to někomu věnovala. Předem moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
57
4.3.11 09:01

Zdravím. Na něco podobného jsem narazila zde: http://www.smolicek-pacholicek.cz/detail.php?… Ale nevím jestli je to pro ženu :nevim: ale mají tam i různé kuličkové labyrinty. Nebo se zkusit domluvit v hračkářství, někde v místě bydliště, jestli to nemohou objednat. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
4.3.11 09:06

Moni: tak tohle jsem našla taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
4.3.11 09:21

Děkuju moc, já myslela spíš to klasické, staré jak bývalo dřív. Ty dřevěné jsem také našla. Ty jsou hodně pro děti, já to chtěla pro moji tchýni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.3.11 09:31

Aha. :-D Tak ještě to hračkářství, třeba wiky, puntanela,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.11 10:24

Já mám u rodičů takovou kostku, je z plastu a jsou v ní patra s dírkama a kuličky, které musíš umístit na to prostřední a nesmí ti propadat… Zkusím to pohledat, to je vhodné pro obojí :palec: Akorát teda netuším, zda se dá něco takového v dnešní době sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
4.3.11 10:35
Amabilis77 píše:
Já mám u rodičů takovou kostku, je z plastu a jsou v ní patra s dírkama a kuličky, které musíš umístit na to prostřední a nesmí ti propadat… Zkusím to pohledat, to je vhodné pro obojí :palec: Akorát teda netuším, zda se dá něco takového v dnešní době sehnat…

Vypadá to moc zajímavě :)
Je to škoda, protože některé hry byly opravdu pěkné :) Včera, když jsem hledala tu hru, tak jsem narazila na různé věci, co jsem si vzpomněla, když jsem byla malá, tak byla pokladnička s pejskem, který vždy pobral všechny korunky, ale teď jsem viděla jen jednu verzi s pejskem a jednu s ptáčkem, ale už to není ono http://www.krasnehracky.com/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.11 10:41

Kamarádka měla jablko, dala tam minci a vylez červ a sežral jí :lol: Drsnej plast, ale bylo to dobrý.

Nemůžu to najít, nenapadá mě totiž, jak to nazvat, aby mi to takovou věc našlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
4.3.11 11:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabriina.
4.3.11 11:58

Tohle bývá často na bublifucích :D