Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak ta diskuze by se neměla jmenovat „Logika chlapů?“, ale „Logika d. ebilů?“, ne?
@zrcadlo podle všeho ano
jen nevím jestli je tohle normální i u ostatních mužských? Proto ta diskuze ![]()
Logika tvého chlapa, ne chlapů. Se ho zeptej, co tím sleduje ![]()
@Jarka K ano zmínil se o tom že kdybych chodila denne nahá kolem něj tak si nebude stahovat fotky a sledovat tolik žen či skupin. Jenže ja nemám zrovna náladu denne chodit pořád nahá
a navíc teď je zase zima + máme dítě prostě to nejde.. ale takový dříve nebýval to až teď postupem času…
@Anonymní píše:
@Jarka K ano zmínil se o tom že kdybych chodila denne nahá kolem něj tak si nebude stahovat fotky a sledovat tolik žen či skupin. Jenže ja nemám zrovna náladu denne chodit pořád naháa navíc teď je zase zima + máme dítě prostě to nejde.. ale takový dříve nebýval to až teď postupem času…
A stejně pochybuji že je to tím jak on tvrdí ![]()
To netuším, co je na tom za chlapskou logiku, možná holt doma nemám chlapa, protože tohle nedělá. A nebo dělá, ale je natolik chytrej, že jsem na to za dvacet let nepřišla, takže je mi to celkem buřt.
@Anonymní píše:
Dobrý večer přejiNechápu jednu věc proč když má chlap doma ženu s dítětem, tak si ukládá fotky jiných žen z fb a z insta? Jako logika? A má plno skupin na fb pak na insta si přidává xx lehkých žen a to na tik toku ani nemluvím
prosím vysvětlení proč tohle dělají chlapy?? A nejvíc mě naštvalo to, že má moje uložené fotky s ženskýma ve složce pod názvem „Moje“
musela jsem to napsat páč mě tohle naštvalo a nechápu to… Děkuji moc za odpovědi
![]()
![]()
To není moc trefnej název diskuze.
Pro chlapy to není přirozené, mít jenom jednu ženu. Tak se aspoň divaji, co by se ještě dalo ulovit.
Když jen koukají, je to ten lepší případ. Osobně toto se mnou nehne, ale kdyby jo, tak by mi navrch ještě vadilo, že to chlap nedělá tak, abych to nevěděla. Řekla bych si, že není zrovna bystrý.
Protože má doma někoho, kdo mu ve čtvrtek před půlnocí proleze soukromí a pak se rozčiluje na emiminu.
Mně to přijde logické, prostě se mu to líbí, tak stahuje.
Já si třeba ukládám fotky domů, co se mi líbí, a co? To kvůli tomu, že už nějaké bydlení mám, neocením krásu jiného domu?
Prostě mám ráda domy.
Tak on má rád ženské, no. ![]()
Netuším, zda si manžel někde stahuje jakékoliv fotky, do telefonu ani do notebooku mu nelezu
ale jistojistě se na pěknou ženu taky rád podívá, to zas jo
stejně jako já na pěkného chlapa…
Primitiv. Především proto, že to dělá tak, že na to přijdeš. A ještě má blbý kecy. To nemá s chlapskou logikou nic společného. Na druhou stranu, do telefonu/PC druhých lidí se neleze. Nikdy. Vůbec netuším, co má manžel kde postahované, a to jsme spolu skoro 20 let.
@Anonymní píše:
Dobrý večer přejiNechápu jednu věc proč když má chlap doma ženu s dítětem, tak si ukládá fotky jiných žen z fb a z insta? Jako logika? A má plno skupin na fb pak na insta si přidává xx lehkých žen a to na tik toku ani nemluvím
prosím vysvětlení proč tohle dělají chlapy?? A nejvíc mě naštvalo to, že má moje uložené fotky s ženskýma ve složce pod názvem „Moje“
musela jsem to napsat páč mě tohle naštvalo a nechápu to… Děkuji moc za odpovědi
![]()
![]()
Spíš by mě zajímala logika žen, které si s takovými typy pořizují děti. A ne - nezměnil se po dětech. Na jednání tvého chlapa nevidím nic nelogického, má rád ženy, tak se tak logicky chová. Ale logika ženských, které si tohle pořídí domů a pak brečí slídí, ta mi uniká hodně.
To zavání neverou ![]()
A ne tohle určitě není normální u všech chlapu!
Můj známý spravuje jedny stránky na Insta a Facebooku, ženské mu samy posílají fotky, někdy pro mě až za hranou, ať je zveřejní.
jeho manželka nevím jak se k tomu staví, a vlastně ani nevím, jak já bych se k tomu stavěla. Ale že si něco ukládá/prohlíží atd. to mě nějak ze židle nezvedá.
Dobrý večer přeji
Nechápu jednu věc proč když má chlap doma ženu s dítětem, tak si ukládá fotky jiných žen z fb a z insta? Jako logika? A má plno skupin na fb pak na insta si přidává xx lehkých žen a to na tik toku ani nemluvím