Vypadlá plomba na mléčným zubu

Anonymní
31.3.22 22:24

Vypadlá plomba na mléčným zubu

Ahojky holky :srdce: Včera jsem moji dceři (3,5let) našla při čištění zubů kaz - na předních zubech. No a vyčistila jsem to jako obvykle jenže asi tak dvě hodiny po tom začala malá brečet že jí to moc bolí.. Tak jsem ji dala čípek a pak usnula. Ráno jsme jeli k zubaři a ten teda vyvrtal kaz a dal plombu no né tu bílou která se normálně dává, ale prý to nemá cenu dávat klasiku bílou na mléčný zub. Dal něco mezi béžovou až bílou..Ale prý to může vypadnout že to dlouho nevydrží na mléčných zubech…A taky že nevydrželo :,( ted tam má mezeru s dírkou a vypadá jinak 8o no a zatím malé to nebolí. Tak otázka zní holky může být z toho nějaký zdravotní problém? Nebo to nevadí a nechat to tak až ji časem vypadne mléčňák? Musím dcerku pochválit držela statečně :srdce: :srdce: bez brečení až jsem hleděla :* Děkuji za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
31.3.22 22:32

Šla bych tam znova opravu. Holka má asi 5 zubů opravených bílou plombou a nevypadlo ji nic, zhruba od 3 let a je jí 8 8o má teda stoličky, ale fakt nechápu tenhle argument. Otevřené to určitě nenechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 22:38

@pikola ano chápu ale jí to nemá za co držet kór na předních zubech.. polovina zubu byla v pořádku ale druhá už chybí. Takže jí to bude pořád vypadávat.. Sám. zubař mi to říkal. A není to klasická bílá ale jiná…

• Citovat
  • Upravit
5160
31.3.22 23:54

Muze vypadnout, ale snad ne ten samy den co to zaplombujuli? 8o Sla bych zpatky at to znova opravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21705
1.4.22 04:34

Jdi znovu, ať to opraví a dá klasickou bílou plombu. vždyť ten zub bude ještě pár let mít. Takhle ji to začne za chvilku bolet a nakonec ho bude muset zubař vytrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová