Odtah auta a čištění

Anonymní
30.3.22 12:30

Odtah auta a čištěn

Ahoj. Nemate nekdo zkusenost prosim?
Vcera jsem chtela preparkovat auto, budou tu u nas mezi domy cistit silnice. Jenze z nejakeho duvodu nefunguje imobilizer auto nejde nastartovat a uz s nim ani nehnu a stoji na parkovacim zatravňováku u domu. Furt mi jen houká. Z venku uz ho nezamknu nebot nefunguji klice ani po vymene baterie. Muz je pracovne na cestach az do soboty, takze jsem nahraná a sama to nevyresim. 8o Jenze jenze je nejaka moznost vyhnout se pripadne pokute nebo je to proste pech? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15504
30.3.22 13:04

Popros souseda ať ti to pomůže odtáhnout. Nebo si zavolej odtahovku ze svého pojištění. V každém povinném máš určitý limit na odtah. A rovnou do servisu ať ti to odtáhnou.
Popřípadě si tam dej ceduli, že je auto nepojízdné a na odstranění se pracuje … A uvidíš zda to projde, nebo dostaneš pokutu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
30.3.22 13:05

Zavolat do nejbližšího servisu ať se na to přijedou podívat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
30.3.22 13:05

Zjisti u své pojišťovny, kde máš povinné ručení, zda nemáš v ceně asistenční službu. Pokud ne, zkus zavolat do servisu tvůj problém a dohodnout se s nimi na pokusu o opravu na místě nebo o odtahu. Zároveň můžeš zkusit svůj problém telefonicky konzultovat přímo s místní městskou policií, která by odtahy a pokuty zajišťovala. Případně samozřejmě kamarád, který by tě odtáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
30.3.22 13:11

@Šmoulice Soused pomoct nemusí. Když nefunguje startování nemusí jít točit volantem… Taky to tak máme. Taky když potřebuji třeba popojet pár metrů - z příjezdovky do garáže a nechci startovat, tak mám smůlu. Volant je, zasekly,

Spíš to vidím na servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
30.3.22 13:17
@liptom píše:
@Šmoulice Soused pomoct nemusí. Když nefunguje startování nemusí jít točit volantem… Taky to tak máme. Taky když potřebuji třeba popojet pár metrů - z příjezdovky do garáže a nechci startovat, tak mám smůlu. Volant je, zasekly,Spíš to vidím na servis.

Tak odtah a servis … :nevim: Nic jinýho nenadělá a nepomůže jí ani čekání na chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.3.22 13:26

Zavolej si odtahovku do servisu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 13:46

On mi to muž opraví až se vrátí, mě spíš zajímá jestli to někdo řešil třeba přímo na místě, případně nekam zavolat atd.

• Citovat
  • Upravit
15575
30.3.22 14:05

Tak v tom pripade odtahovkou nekam jinam (parkoviste odtahovky napr.). Akorat pak si to budete muset odtahnout na misto zpatky no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.3.22 14:15

U nás tam nechají stát jen ty auta, co tam byly v době, kdy dávali oznámení o čištění komunikací. Jinak to odtahnou, protože čas řešit to máš. Zavolej servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 01:01

Tak všem, kdyby se to někomu stalo tak zavolejte na MP, vysvětlete situaci a domluva a omluva je v dnešním světě možná… ani jsem to nečekala, že budou tak vstřícní. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.22 01:03

@lachtanice86 uz je to vyresene, ale lidi mi tu radí odtah na parkoviste, servis coz vyjde cenove stejne jako od nich tyvoe, ne… mozna jeste dráž. :lol: :lol: :lol: :lol: to me fakt pobavilo.
Auto mi opraví chlap coz jsem tu psala, takze jsem se toho naopak chtela vyhnout že jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15504
31.3.22 05:44
@Anonymní píše:
@lachtanice86 uz je to vyresene, ale lidi mi tu radí odtah na parkoviste, servis coz vyjde cenove stejne jako od nich tyvoe, ne… mozna jeste dráž. :lol: :lol: :lol: :lol: to me fakt pobavilo.
Auto mi opraví chlap coz jsem tu psala, takze jsem se toho naopak chtela vyhnout že jo :mrgreen:

Ty voe :roll: Ty nemáš co vyskakovat. Ty máš nepojízdný vrak a máš s tím něco udělat. Můžeš být ráda, že ti vyšli vstříc. Tak sklapni patky a chovej se jako normální člověk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
31.3.22 07:15
@Anonymní píše:
Auto mi opraví chlap coz jsem tu psala, takze jsem se toho naopak chtela vyhnout že jo :mrgreen:

Me zase pobavilo, že někdo neumí použít mozek a na takovou věc se musí ptát na netu. Neřekne hned na začátku celkem podstatnou věc a pak se ještě naváží do těch, co chtěli v dobré víře poradit. Příště si polib zadinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová