Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Popros souseda ať ti to pomůže odtáhnout. Nebo si zavolej odtahovku ze svého pojištění. V každém povinném máš určitý limit na odtah. A rovnou do servisu ať ti to odtáhnou.
Popřípadě si tam dej ceduli, že je auto nepojízdné a na odstranění se pracuje … A uvidíš zda to projde, nebo dostaneš pokutu …
Zavolat do nejbližšího servisu ať se na to přijedou podívat? ![]()
Zjisti u své pojišťovny, kde máš povinné ručení, zda nemáš v ceně asistenční službu. Pokud ne, zkus zavolat do servisu tvůj problém a dohodnout se s nimi na pokusu o opravu na místě nebo o odtahu. Zároveň můžeš zkusit svůj problém telefonicky konzultovat přímo s místní městskou policií, která by odtahy a pokuty zajišťovala. Případně samozřejmě kamarád, který by tě odtáhl.
@Šmoulice Soused pomoct nemusí. Když nefunguje startování nemusí jít točit volantem… Taky to tak máme. Taky když potřebuji třeba popojet pár metrů - z příjezdovky do garáže a nechci startovat, tak mám smůlu. Volant je, zasekly,
Spíš to vidím na servis.
@liptom píše:
@Šmoulice Soused pomoct nemusí. Když nefunguje startování nemusí jít točit volantem… Taky to tak máme. Taky když potřebuji třeba popojet pár metrů - z příjezdovky do garáže a nechci startovat, tak mám smůlu. Volant je, zasekly,Spíš to vidím na servis.
Tak odtah a servis …
Nic jinýho nenadělá a nepomůže jí ani čekání na chlapa.
On mi to muž opraví až se vrátí, mě spíš zajímá jestli to někdo řešil třeba přímo na místě, případně nekam zavolat atd.
Tak v tom pripade odtahovkou nekam jinam (parkoviste odtahovky napr.). Akorat pak si to budete muset odtahnout na misto zpatky no
U nás tam nechají stát jen ty auta, co tam byly v době, kdy dávali oznámení o čištění komunikací. Jinak to odtahnou, protože čas řešit to máš. Zavolej servis
Tak všem, kdyby se to někomu stalo tak zavolejte na MP, vysvětlete situaci a domluva a omluva je v dnešním světě možná… ani jsem to nečekala, že budou tak vstřícní. ![]()
@lachtanice86 uz je to vyresene, ale lidi mi tu radí odtah na parkoviste, servis coz vyjde cenove stejne jako od nich tyvoe, ne… mozna jeste dráž.
to me fakt pobavilo.
Auto mi opraví chlap coz jsem tu psala, takze jsem se toho naopak chtela vyhnout že jo ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 uz je to vyresene, ale lidi mi tu radí odtah na parkoviste, servis coz vyjde cenove stejne jako od nich tyvoe, ne… mozna jeste dráž.![]()
![]()
![]()
to me fakt pobavilo.
Auto mi opraví chlap coz jsem tu psala, takze jsem se toho naopak chtela vyhnout že jo
Ty voe
Ty nemáš co vyskakovat. Ty máš nepojízdný vrak a máš s tím něco udělat. Můžeš být ráda, že ti vyšli vstříc. Tak sklapni patky a chovej se jako normální člověk. ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 uz je to vyresene, ale lidi mi tu radí odtah na parkoviste, servis coz vyjde cenove stejne jako od nich tyvoe, ne… mozna jeste dráž.![]()
![]()
![]()
to me fakt pobavilo.
Auto mi opraví chlap coz jsem tu psala, takze jsem se toho naopak chtela vyhnout že jo
Me zase pobavilo, že někdo neumí použít mozek a na takovou věc se musí ptát na netu. Neřekne hned na začátku celkem podstatnou věc a pak se ještě naváží do těch, co chtěli v dobré víře poradit. Příště si polib zadinku…
Ahoj. Nemate nekdo zkusenost prosim?
Jenze jenze je nejaka moznost vyhnout se pripadne pokute nebo je to proste pech? 
Vcera jsem chtela preparkovat auto, budou tu u nas mezi domy cistit silnice. Jenze z nejakeho duvodu nefunguje imobilizer auto nejde nastartovat a uz s nim ani nehnu a stoji na parkovacim zatravňováku u domu. Furt mi jen houká. Z venku uz ho nezamknu nebot nefunguji klice ani po vymene baterie. Muz je pracovne na cestach az do soboty, takze jsem nahraná a sama to nevyresim.