Jak dlouho se chystáte do práce / ven?

29
28.3.22 21:08

Jak dlouho se chystáte do práce / ven?

Zajímalo by mě, kolik času vám zabere připravit svou vizáž do práce, nebo celkově - kolik času vám ráno trvá “vypravit se”. Já vstávám v 5.50 hod - nasnídam se, vycistim zuby, namaluju se, rychlý drdůlek, odcházím v nejdéle v 7.15 + 15 minut cesta do práce. Ptám se, protože by mě zajímalo, v kolik bych ráno musela vstavat, abych stihla snídani, čupr make-up a ještě dělat vlasy :palec: o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
28.3.22 21:11

30 minut, snidam až v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.22 21:11

40-60 min

• Citovat
  • Upravit
14313
28.3.22 21:12

@Kulickajo2 45min…snídám až v práci tu mám za rohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
28.3.22 21:14

Potřebuji hodinu- kafe, vyfoukání vlasů, líčení a oblékání. Snídám až v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21545
28.3.22 21:15

60 minut a ještě u toho stíhám připravit snídani rodině a dětem svačiny do školy. Snídám tak nějak za pochodu. Make-up teda moc neřeším, jen vyčištění pleti, krém, sérum, podkladovou bázi, makeup a řasenku. Vlasy si myju obden, pak je v tom čase i mytí a foukání vlasů. Nechápu, na čem trávíš takového času, že ti vypravení jen sama sebe trvá hodinu a půl a ještě máš pocit, že to je odbyté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.3.22 21:19

@nozu chtěla bych to nějak zredukovat. Ale asi si víc potrpim na make-up a snídani, než ty …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.3.22 21:19

@Kulickajo2 cca 15min. úprava, nesnídám, zuby nečistím (až „po o“) chodím rychle…

spím odlíčená, takže ráno jen oplach, krém, make-up, pudr, kleštičky-řasenka, tužka na oči. Víc neřeším a ani víc nepotřebuju.
Vlasy jen učesat (projet hřebenem) někdy vyžehlit konečky ) cca 2min…ale vyjímečně, nerada nechávám chladnoucí žehličku nebo cokoli, když odcházím z domu a ještě ráno, když jsem „otupělá“ :-)

Ovšem co mám děti… při dvojčatech, stejný rituál jako výše - cca 15min.
S třetím dítětem a stíháním školky se čas posunul na 25min. a vyškrtla jsem tužku na oči (asi se mi už moc třepe ruka :lol: )…
a ted se čtvrtým mimi vypravení trvá i 40min. a já odcházím jen s fofr pudrem, at se aspon trapně nelesknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
28.3.22 21:21

Vstanu, obléknu se, deodorant, zuby. Když nestíhám, tak klidně do 5 minut. Pokud vstanu včas, tak hřeben, občas řasenka a hlavně klídek. 10 minut v pohodě. Když se chci jó flinkat, tak se snídaní těch 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29

@axlpol jak čistit zuby “po o”? Jako že si je ráno něcistiš když vstaneš?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kulickajo2 i tak, trávíte tím 2-3× víc času než ostatní. Já každý den snídám, líčím se, balím věci na celý den, dělám svačinu a max hodina stačí vždy.

• Citovat
  • Upravit
462

@axlpol ty jsi prase že si rano nečistis zuby? Je to vůbec možný, to si neprijdes nechutne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
28.3.22 21:22

@axlpol nečistit si zuby ráno? Bych s Vámi nechtěla pracovat… :roll:

• Citovat
  • Upravit
9719
28.3.22 21:24

Vstávám v 6:15-6:20. Nasnidam se, připravím snídani a svačinu pro děti, vzbudím je, spacham hygienu, namaluju obličej na ksicht, obleču se a kolem sedmé vyrazím na vlak. Takže cca 45 minut. Před dětmi, když jsem snídávala a malovala se až v práci, tak to bylo cca 15-20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.3.22 21:25

Snídaně, WC, zuby, líčení, žehlení vlasů, oblékání = 35 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová