Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo, zajímavé téma ![]()
Dnes jsem fakt pospíchala, tak to bylo cca 70 minut. Nelicim se, možná jsem se ani necesala (rozpustim cop z noci a svazu do drdolu).
Ale zvládla jsem vypravit sebe i 19 měsíční batole i se snídaní, nachystanim svačiny, plinkove tašky a tak. Kdybych šla sama a bez snídaně (což delam nerada, tedy bez snídaně, ne jít sama), tak to bude 20 minut i s hřebenem… ![]()
@Kulickajo2 Češu se tak, že projedu vlasy hřebenem. Mám sestříhané mikádo, které nepotřebuje žádnou dlouhou úpravu…
Jinak teda z tebe padají docela perly. Jako že ta, která nevěnuje půl hodiny rannímu makeupu není hezky namalovaná? Ono ne každá z nás potřebuje mít na obličeji kompletní masku…
@Kulickajo2 píše:
Nejspíš pro to, že jdu opravdu rada do práce hezky namalovaná
@Myška zlatá píše:
@axlpol o to přece vůbec nejde. Je to základní hygienický návyk. Představa, že Vás takhle ráno potkám… 🤮
To je stejné, jako kdybyste si nemyla ruce po WC a argumentovala tím, že přece nejsou špinavé viditelně.
Prostě jste 🐖
nechci ti brát iluze, ale my jednou s kámoškou v cizině schválně pozorovaly kolik holek si po wc umyje ruce v klubu, jak jsme tam stály ve frontě a byla to cca polovina, u čechů mi to přijde častější, ty jižní evropské národy to moc neřešili.-)
@Myška zlatá píše:…v klidu…zubař je spokojen s mými děti i se mnou. Ale pokud máš potřebu shodit i naše stomatology, dám mu vědět, že na emiminu říkali, at si promluvíme.
@axlpol to je snad také samozřejmost, čistit si zuby i během dne… Pane Bože…a tohle vychovává děti. Pak se divme, že je hygiena tam, kde ne.
Takhle Vás ráno potkat, tak se z Vás nejspíš 🤮 a být Váš zaměstnavatel, tak si s Vámi důrazně promluvím. 🐖 patří do chlívku, ne do práce.
@Kulickajo2 no, trošku mi to tak vyznívalo. Asi už jsem unavená, tak se omlouvám. ![]()
@welovefashion nechtějte rozebírat ještě mytí rukou po WC…to už na sebe rozvou můžete chrochtat…
Kdo si neumí umýt ruce po vykonání potřeby, tak by neměl dostat ani občanku
@nozu v pohodě. Já si rada tu “masku” dělám, tak to asi víc trvá
![]()
@axlpol choďte si třeba nemytá, nečesaná…a na lidi klidně chrochtejte 🐖
Je to jen Váš obrázek…
@axlpol píše: …v klidu…zubař je spokojen s mými děti i se mnou. Ale pokud máš potřebu shodit i naše stomatology, dám mu vědět, že na emiminu říkali, at si promluvíme.
P. S.: můžu ti v klidu říct, že jsme byli v práci jen dva, kdo čistil během dne zuby. Takže tak moc běžné to fakt není.
Takze ty jsi svemu zubari sdelila, ze si rano zuby necistis, ze je cistis az po obede. A on odvetil, ze to nocemu neva? Takze pres noc se plak na zubech netvori, jo?
@Myška zlatá píše:…ale né…zkusím raději moralizovat a kázat on-line. Budu hned hezčí a čistotnější než ostatní
@axlpol choďte si třeba nemytá, nečesaná…a na lidi klidně chrochtejte 🐖
Je to jen Váš obrázek…
@axlpol nejde o zdraví zubů, ale o to, že lezete do společnosti jako 🐖
Vaše zuby jsou každému fuk. Ale ten smrad už ne.
45 minut - vzbudit děti, nachystat svačiny. Vyčistím zuby, oplachnu obličej, namazu a jdu. Nelicim se. Snidam v práci.