Jak dlouho se chystáte do práce / ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18151
28.3.22 23:26

Jinak mě překvapuje, co jsem to dočetla, že skoro všechny používáte denně make-up a pudr. Nemáte z toho pak beďary? :think:
Já to používám, jen když mě čeká ten den něco výjimečného, párkrát za měsíc a vždycky mi nějaké pak vyskáčou. Bez toho mám pleť ok. A to používám celkem kvalitní kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
28.3.22 23:50
@bigl píše:
Nikdy jsi neměla sex bez předchozí sprchy? 8o
Spontánně, třeba někde v přírodě, na mezi a tak? Nebo po ránu? Ty to bez sprchy nikdy neděláš? Není lepší spontánnost než sterilita? Vycházím teda z toho, že se člověk sprchuje v průměru jednou denně.

Samozrejme ze spoustu necekanych zazitku jde mit bez sprchy a jsou fajn. Ale jit vecer do postele s partnerem, ktery se po celem dnu neosprchoval, no to nektere veci, co mne bavi, radeji vynecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
28.3.22 23:56

Člověk za noc průměrně vypotí půl litru tekutin. Tak proto ta sprcha po ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
29.3.22 00:03
@Birdonawire píše:
Samozrejme ze spoustu necekanych zazitku jde mit bez sprchy a jsou fajn. Ale jit vecer do postele s partnerem, ktery se po celem dnu neosprchoval, no to nektere veci, co mne bavi, radeji vynecham.

Tak pokud se ten člověk osprchuje ráno a dělá nějakou kancelářskou práci, u které se nepotí, má na sobě čisté oblečení, tak já v tom problém nevidím. Můj muž třeba za noc vypotí daleko víc než přes den, pokud teda nesportuje nebo nemaká fyzicky.
Prostě jsou lidi, co si dávají sprchu radši večer a ti, co si ji dávají radši ráno. Někteří ráno i večer. U nás doma se skoro všichni sprchujeme ráno. Ráno i večer jen po sportu a fyzické námaze. Pro mě je třeba větší prase ten, kdo jde bez sprchy do práce, protože v noci se dost lidí potí. Tohle je věc názoru a každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
29.3.22 00:06

@bigl Make up denně ne, nebo teda - korektor pod oči většinou je, takže vlastně jo. Ale pudr skoro vždycky. Jinak mi jsou vidět na čele vrásky, takže dám retušér a pudr; ono vůbec - mám takovou divnou strukturu pleti na tom čele :roll: + teda zapudruju ten korektor. :nevim: Ale kdo má vyváženou pleť, tak asi nemusí, taky takové lidi znám. Beďary jsem teda neměla nikdy, ani jako teenager (sem tam uhřík - do druhého dne pryč). Já zas denně nedávám řasenku nebo linku, řasenku fakt výjimečně - jinak se mi maže o skla brýlí. Ale ten pudr jo - už kvůli tomu, že ho mám s UV filtrem. :) Každý, co potřebuje, no. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.3.22 02:25

Zvládám to do půl hodiny (sprcha, příprava snídaně a svačiny pro dítě + jeho probuzení, tun. chvíli drbání po zádech, vyčištění zubů, někdy snídaně, občas řasenka, vlasy většinou jen projedu prsty). Když bych nestíhala, tak jsem schopná se vypravit do 5 minut. Většinou snídám v práci. Vlasy sy myju večer, ráno bych kvůli tomu musela vstávat o hodinu dřív a to mi za to nestojí.

• Citovat
  • Upravit
5837
29.3.22 06:21
@bigl píše:
Jinak mě překvapuje, co jsem to dočetla, že skoro všechny používáte denně make-up a pudr. Nemáte z toho pak beďary? :think:
Já to používám, jen když mě čeká ten den něco výjimečného, párkrát za měsíc a vždycky mi nějaké pak vyskáčou. Bez toho mám pleť ok. A to používám celkem kvalitní kosmetiku.

Já denně make up i pudr (s UW faktorem) už snad 12let. Dělají se mi pigmentové fleky, tak s přirozenou pletí to není moc o. k. Make up je nutnost. Taky beru make up jako ochranu pleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.3.22 06:27

@axlpol 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
29.3.22 06:34
@welovefashion píše:
nechci ti brát iluze, ale my jednou s kámoškou v cizině schválně pozorovaly kolik holek si po wc umyje ruce v klubu, jak jsme tam stály ve frontě a byla to cca polovina, u čechů mi to přijde častější, ty jižní evropské národy to moc neřešili.-)

Jsem to pozorovala v Itálii 8o žádná si po použití wc neumyla ruce, ty, co si je myly, byly Češky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.3.22 06:35

@axlpol Takova byla u nás v práci :? Zásadně si ráno nečistila zuby můžu vám říci že to byl hnus fialovej.Ten oder kolem ni :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
29.3.22 06:37

Vstanu v 5:10. Sprcha, makeup a v 5:35 jdu na vlak. Stihnu ještě vyndat myčku a nakrmit kočičího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
29.3.22 06:42
@bigl píše:

Nemám z toho beďary 😀 každý má jinou pleť, já mám bezproblémovou, každý den ji poctivě čistím, dávám denní i noční krém, make up si dávám abych skryla kruhy pod očima a pleť s make-upem vypadá zdravěji, což mi řekla kolegyně 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
29.3.22 06:43
@Myška zlatá píše:
@axlpol jak vidíte, tak s Vámi nikdo nesympatizuje, takže chyba bude jinde…
Normální to prostě není, vstát a jít mezi lidi. 🐖

Hlavně není normální někomu dokola omílat, že je prase. Já si zase nečistíme zuby přes den, protože na to nemám prostor. Onehdy jsem si taky nestihla vyčistit zuby přes odchodem z domu a myško div se, nikdo, kdo mě potkal, se nepozvracel. Už všichni víme, co si o axlpol myslíš, tak si schov prasátka pro někoho dalšího, aby sis je nevyplýtvala na jednu osobu všechna. Je to trochu otravný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
29.3.22 06:44
@Královna Kosmíru píše:
Vám všem udelam nový!! Nic si nečistěte!!
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
29.3.22 06:50
@bigl píše:

Ne. Používám málo makeupu, denně pleť čistím, ale skoro v 50 fakt do kanclu jdu už s, bez ne. Ale třeba dneska bez řasenky, pálí mě oči :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová