Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně to není moč. Normálně to pusť a neboj se. Chlapa potěšíš. Proč by to měla být moč, copak s tím máš problémy? Mě se tedy občas stane, že jak u toho orgasmu tlačím, tak občas zapochybuju, jestli jsem netlačila až moc, těžko to poznám, ale ty, pokud to držíš, normálně to pusť, je to úžasný. Pokud jdeš před tím na záchod je to super. A pokud jdeš po sexu do koupelny, sedni na záchod a zkus čůrat, tam se zjistíš, že to nebyla moč.
Squirt je : nedobrovolný únik moči během sexuální aktivity.
Takže ano i ano ![]()
Pokračujte, tohle mě jako chlapa zajímá. Mně squirt přijde sexy, ale nedávno jsem o tom mluvil s kamarádem biologem a ten mi řekl, že to je moč. A tím mi squirt dost znechutil. Já myslel, že to je ženská ejakulace, ale s čůráním to nesouvisí. Jako by mi hračky spadly do kanálu ![]()
@Ploskutáček píše:
Pokračujte, tohle mě jako chlapa zajímá. Mně squirt přijde sexy, ale nedávno jsem o tom mluvil s kamarádem biologem a ten mi řekl, že to je moč. A tím mi squirt dost znechutil. Já myslel, že to je ženská ejakulace, ale s čůráním to nesouvisí. Jako by mi hračky spadly do kanálu
No jako ano, vlastně je to moč, jen to nezapáchá a není to tak žlutý, je tam víc něčeho, co v moči není, už nevím čeho, moc si to nepamatuju ![]()
@Lidulla píše:
Rozhodně to není moč. Normálně to pusť a neboj se. Chlapa potěšíš. Proč by to měla být moč, copak s tím máš problémy? Mě se tedy občas stane, že jak u toho orgasmu tlačím, tak občas zapochybuju, jestli jsem netlačila až moc, těžko to poznám, ale ty, pokud to držíš, normálně to pusť, je to úžasný. Pokud jdeš před tím na záchod je to super. A pokud jdeš po sexu do koupelny, sedni na záchod a zkus čůrat, tam se zjistíš, že to nebyla moč.
Děkuju moc
Jenom, co když to pustím, ale bude to moč? Nedá se to nějak rozpoznat?
@Anonymní píše:
Děkuju moc
Jenom, co když to pustím, ale bude to moč? Nedá se to nějak rozpoznat?
Tak to bude piss, to taky muže vzrušuje, můžeš ho počůrat na tělo, může otevřít pusu, možností je několik.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se na něco zeptat, tak prosím, jestli má někdo zkušenosti, budu strašně moc ráda když odpovíte. S přítelem míváme „hrátky“ a když pracuje rukama, jde mu to skvěle, jen je tu jedna věc se kterou si úplně nevím rady.. Po nějaké době se dostanu do fáze kdy nedokážu úplně v klidu ležet a začnu celé tělo propínat. (Toto není špatně, je to skvělé) To mě dostane do situace, kdy mám pocit, že mi praskne močák. Nevím, jestli je to tzv. squirt nebo moč. Je hrozně těžké to zadržovat, mám opravdu co dělat. Bojím se to pustit ven, protože nevím, jestli to není jen moč. A asi chápete, že kdybych se počůrala, asi to nebude zrovna příjemný.. Vždy jdu předtím na záchod, tak je dost možné, že to moč není, ale přesto se neuvolním.
Když jsem to zkoušela sama, nikdy nezajdu do takové fáze, samotné mi to nejde, takže nemůžu sama otestovat. On to má za pár minut, ani to ne.
Chci se tedy zeptat.. Jak to mám poznat? Jak jste to moznaly vy? Jak to dopadlo? Co cítíte těsně před tím, než dojde k vašemu vyvrcholení?
Předem moc děkuju za všechny odpovědi od někoho, kdo s mokrým orgasmem má nějaké zkušenosti.
Normálně bych parťákovi řekl, že jestli ještě chvilku, tak se asi počůrám.
![]()
Když bude pokračovat, tak není co řešit. ![]()
Mívám mokré orgasmy. Staci si před tím dojít na záchod a pak se nemusíš bat, že by to byla moc.Jsem překvapena, že někdo píše, že to moc je.Ja tedy nevím, ale toto není cítit po moci jestli chápeš…Takže bych se nebála a zkusila se uvolnit a užít si to ![]()
Zjistilo se, že je to tekutina, která pochází ze skeneho žláz. Nějaké procento mocoviny to obsahuje, ale tekutina bývá čirá a bez zápachu.
Také mívám mokré orgasmy. Jen v jedné poloze a jen za pomoci manžela ruky. Je to zvláštní pocit
A jak píší holky nademnou, nijak to nezapáchá ani to nemá barvu jako moč. A to já opravdu málo piju, takže bych to poznala, že jsem se po…, protože moje moč prostě cítit je dost ![]()
@barboramerk píše:
Je to moč, nic víc.
@Anonymous20 píše:
No jako ano, vlastně je to moč, jen to nezapáchá a není to tak žlutý, je tam víc něčeho, co v moči není, už nevím čeho, moc si to nepamatuju
Tohle už se řešilo roky.
Prakticky okolo celé močové trubice jsou parauretrální - skeneho - žlázy, které při dráždění zvýší výrazně aktivitu - často se jim říká ženská prostata - a jsou celkem objemné. Protože ústí do močové trubice, tak se pochopitelně taky tudy vyprázdní, což žena může špatně rozlišit od úniku moči. Dělal se dokonce chemický rozbor a opravdu je tekutina odlišná od moči. Ale, když to má „stát za to“, tak se partnerka případnému úniku nesmí bránit.
Při silném orgasmu proto opravdu může něco moči uniknout.
V základu to tedy není moč, ale těžko se to pocitově odliší a jednak při tom opravdu trocha moči uniknout může. ![]()
Přijde mi, že snad nejde splést si močení a squirt. ![]()
Při squirtu jsem v transu, neovládám se, jsou při tom krásné pocity a manžel to zbožnuje a umí. Sama sobě přivodit squirt nedokážu.
@M_Vladim píše:
Normálně bych parťákovi řekl, že jestli ještě chvilku, tak se asi počůrám.![]()
Když bude pokračovat, tak není co řešit.
Kdyz ono se v tu chvili neda mluvit
to si celym telem prochazi zajimavy pocit, ktery te ohyba v zadech a nejsi schopny se soustredit pomalu na nic jineho nez prave na to, co ti prochazi telem, maximalne prave to drzet. Ale jinak jasne, ano, pak uz je to jeho neskodna chybicka ![]()
Ahoj, chci se na něco zeptat, tak prosím, jestli má někdo zkušenosti, budu strašně moc ráda když odpovíte. S přítelem míváme „hrátky“ a když pracuje rukama, jde mu to skvěle, jen je tu jedna věc se kterou si úplně nevím rady.. Po nějaké době se dostanu do fáze kdy nedokážu úplně v klidu ležet a začnu celé tělo propínat. (Toto není špatně, je to skvělé) To mě dostane do situace, kdy mám pocit, že mi praskne močák. Nevím, jestli je to tzv. squirt nebo moč. Je hrozně těžké to zadržovat, mám opravdu co dělat. Bojím se to pustit ven, protože nevím, jestli to není jen moč. A asi chápete, že kdybych se počůrala, asi to nebude zrovna příjemný.. Vždy jdu předtím na záchod, tak je dost možné, že to moč není, ale přesto se neuvolním.
Když jsem to zkoušela sama, nikdy nezajdu do takové fáze, samotné mi to nejde, takže nemůžu sama otestovat. On to má za pár minut, ani to ne.
Chci se tedy zeptat.. Jak to mám poznat? Jak jste to moznaly vy? Jak to dopadlo? Co cítíte těsně před tím, než dojde k vašemu vyvrcholení?
Předem moc děkuju za všechny odpovědi od někoho, kdo s mokrým orgasmem má nějaké zkušenosti.