Squirt nebo moč?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
30.3.22 01:19

Jak již někteří psali, není to moc, je dokázáno že je to jiná tekutina. Ale k tvé otázce, zezacatku je těžké se uvolnit natolik aby ses pocitově „pocurala“,clovek to instinktivně zadrzuje. Ale jak si to párkrát zkusis, nebudeš mít už s tím pocitem problém. Doporučuji pro klid v duši dát pod sebe ručník, nepromokavou podložku nebo třeba zespodu pogumovanou takovou tu ochranu matrace, alespoň já jsem se pak cítila lip s pocitem, že to nezničí postel ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
30.3.22 05:29
@Anonymní píše:
Také mívám mokré orgasmy. Jen v jedné poloze a jen za pomoci manžela ruky. Je to zvláštní pocit :lol: A jak píší holky nademnou, nijak to nezapáchá ani to nemá barvu jako moč. A to já opravdu málo piju, takže bych to poznala, že jsem se po…, protože moje moč prostě cítit je dost :think:

Mám to naprosto stejně.
Je to čirá tekutina, nezapáchá.
Už se to tu párkrát řešilo a většina z diskutujících, které vykřikují, že je to moč, vzápětí píší, že to samy nezažily (v dřívějších diskuzích).
Hlavně to vystřikuje z pochvy, ne z močové trubice.
Možná to obsahuje nějaké procento močoviny, ale s močí bych to nezaměňovla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 15:09

A jaky mate pocit pred tim, nez dojde k vyvrcholeni? Dokazete to nejak popsat? Kazdy to ma asi lehounce jinak, ale v zakladu by to melo byt znad stejne, tak at si to muzu trosku priblizit nebo porovnat. Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
17767
30.3.22 15:29

Zeny to nechteji nazvat moc, neni to pritazlivy slovo, lip zni squirt, ale neni to jedno? Koukni si anatomii, budes v tom mit jasno. Skeneho zlazy (vzhledem na velikost), muzou vyprodukovat jednu, max dve kavovy lzicky sekretu. Co je mnozstevne nad to, je moc. Pri mokrem orgazmu, pokud je toho vic jak dve lzicky, je to moc zmichana se sekretem ze skeneho zlaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
30.3.22 16:06
@My Melody píše:
Zeny to nechteji nazvat moc, neni to pritazlivy slovo, lip zni squirt, ale neni to jedno? Koukni si anatomii, budes v tom mit jasno. Skeneho zlazy (vzhledem na velikost), muzou vyprodukovat jednu, max dve kavovy lzicky sekretu. Co je mnozstevne nad to, je moc. Pri mokrem orgazmu, pokud je toho vic jak dve lzicky, je to moc zmichana se sekretem ze skeneho zlaz.

Přesně, je to prostě moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17767
30.3.22 16:31
@karkarka píše:
Přesně, je to prostě moč.

Ale vzdyt se neni za co stydet, je lepsi na rovinu rict, ano, je to moc, zmichana se sekretem a co? Zridena, nekoncentrovana, sterilni moc nepachne, pokud je clovek zdrav, nema bakterialni infekci a hodne pije, je moc bez zapachu, ten zapach vznika az pozdeji, rozkladem bakterii. Neni za co stydet a neni proc to zadrzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.22 19:47

Pravda pravdouci
Neni se za co stydet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 19:50

Dekuji vam moc damy, zvysily jste mi sebevedomi :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.22 19:56

Pokud mas strach se tomu poddat na suchu, tak to delejte ve vane/sprse a tam to proste pust. Uvidis, jake budes mit pocity a odkud to pujde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.22 20:21
@Anonymní píše:
Pokud mas strach se tomu poddat na suchu, tak to delejte ve vane/sprse a tam to proste pust. Uvidis, jake budes mit pocity a odkud to pujde.

Jjjjj presne toto me taky napadlo, jen nevim, jestli taam bude dost mista :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.22 20:55
@Anonymní píše:
Jjjjj presne toto me taky napadlo, jen nevim, jestli taam bude dost mista :D

Věřím, ze si poradis ;). Nenech se odradit a nebo si pronajmete na weekend nějaký hotel s velkou koupelnou ;)

• Citovat
  • Upravit
36737
3.4.22 22:26

Něco navíc:
https://www.prozeny.cz/…co-umi-52570
Zdá se tedy, že za některými „nevysvětlitelnými infekcemi“ může být tenhle prostor se stagnující náplní. Je jasné, že při zánětu nebude asi super zkoušet jak to „propláchnout“, to by mohlo být slušné peklo. Zdá se ale užitečné, když se to umí. :think:

Malý výpočet:
Močová trubice u žen má asi 4 cm. Řekněme, že má v klidu průměr 5 mm.
Skeneho žlázy odhadneme na okolí v průměru asi 1,8 cm (viz ten obrázek, co jsem sem hodil).
Když budeme možný objem počítat jako rozdíl dvou válců s podstavami 0,5 a 1,8 cm a výškou 4 cm, tak vyjde: Plochy: 0,25 a 3,24 cm čtverečního. Rozdíl podstavců je tedy cca 3 cm čtvereční a délka ty čtyři.
A když budeme předpokládat, že třetinu objemu netvoří náplň, ale tkáň, zůstanou 2 cm čtvereční… krát 4 cm vychází asi 8 cm krychlových = 8 ml tekutiny. 8)
Jo, je to odhad, jak když řezník dělá sekerou kotlety, ale představa by byla. :lol:
Klidně bych si pro představu představil „desítku“ injekční stříkačku. :lol: Zkuste si to s ní. :lol:
Tolik k otázce možného objemu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36737
7.8.22 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
7.8.22 13:31
@M_Vladim píše:
Něco navíc:
https://www.prozeny.cz/…co-umi-52570
Zdá se tedy, že za některými „nevysvětlitelnými infekcemi“ může být tenhle prostor se stagnující náplní. Je jasné, že při zánětu nebude asi super zkoušet jak to „propláchnout“, to by mohlo být slušné peklo. Zdá se ale užitečné, když se to umí. :think:Malý výpočet:
Močová trubice u žen má asi 4 cm. Řekněme, že má v klidu průměr 5 mm.
Skeneho žlázy odhadneme na okolí v průměru asi 1,8 cm (viz ten obrázek, co jsem sem hodil).
Když budeme možný objem počítat jako rozdíl dvou válců s podstavami 0,5 a 1,8 cm a výškou 4 cm, tak vyjde: Plochy: 0,25 a 3,24 cm čtverečního. Rozdíl podstavců je tedy cca 3 cm čtvereční a délka ty čtyři.
A když budeme předpokládat, že třetinu objemu netvoří náplň, ale tkáň, zůstanou 2 cm čtvereční… krát 4 cm vychází asi 8 cm krychlových = 8 ml tekutiny. 8)
Jo, je to odhad, jak když řezník dělá sekerou kotlety, ale představa by byla. :lol:
Klidně bych si pro představu představil „desítku“ injekční stříkačku. :lol: Zkuste si to s ní. :lol:
Tolik k otázce možného objemu. :mavam:

Tolik k ženské ejakulaci. Takže z 99 procent je to moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36737
7.8.22 14:00
@karkarka píše:
Tolik k ženské ejakulaci. Takže z 99 procent je to moč.

To by při 10 ccm jako 1% by bylo 100% litr. :lol:
Dovětek: Kávová lžička má tak 3 - 5 mililitrů. 8) Dvě tedy řekněme cca 8 ml. To celkem odpovídá výpočtu. 8)
Pokud je to výrazně víc, asi už to nebude jen ze žláz. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová