Logopedický kroužek v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
23.8.15 15:37

Logopedický kroužek

G

Příspěvek upraven 28.01.25 v 20:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
742
22.10.17 13:57

Oživuje diskuzi, víte někdo o nějakém takovém kroužku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
22.10.17 14:11

@Madel chodime na LOGO kliniku na Karlovom namesti. Maju viac kruzkov rozdelene bud cielene na problem, alebo podla veku. Logopedka je skvela, deti jacia radostou ked pride ze je cas na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
22.10.17 18:35

Taky chodíme na kroužek na logo kliniku. Letos uz oba kluci. Jsou vzdy nadšení a chodi radi. Chodíme teda v Brne ale vim ze ty krouzky maji i v praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
23.10.17 06:49

@Xsenova @aknah31 díky moc za tip, hned se na to podívám.
Muzu se ještě zeptat, jak ty kroužky probíhají a zhruba za jak dlouho byl u dětí vidět nějaký pokrok?
Mám 5ti letou dceru, která špatně mluví, na logopedii chodíme od prosince, písmena už celkem vyslovovat umí, ale v běžné řeči to vůbec nepoužívá. Takže bych potřebovala nějak posílit logopedii než půjde do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
23.10.17 10:18

@Madel moja malá chodí krúžok 1× do týždňa na 60 min. na logopedický krúžok, a každý druhý týžden na logopédiu k logopédke na 30 min. Malá robí veľké pokroky. Ale trénujeme aj doma (ked nie je chorá tak denne pár min.) - logopédka vždy niečo vymyslí a dcéra je ochotná spolupracovať, lebo ju to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
23.10.17 10:37

@Madel syn chodi na krouzek 1× tydne 60min. Je jich tam asi 10-12. Delaji skupinovou logopedii v krzouku, nejakou grafomotoriku, hry na jemnou a hrubou motoriku, hry na sluchovou a zrakovou pamet. Tento rok zacal chodit i mladsi syn. Oba dva na krouzek chodi radi.
Starsi syn krom toho jeste chodi 2× tydne do logo stacionare a kazdy den doma trenujeme nejen logopedii ale prave i tu grafomotoriku. Nase logopedka rika co umi ruka umi i jazyk. Je to cele velmi propojene.
Jinak syn dela velke pokroky ale je to hodne i o praci doma.
Syn ma diagnostikovanou VD expresivni takze tam je to cele takove specificke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13054
7.1.20 19:24

@aknah31 můžu se tě zeptat, jak na tom syn je teď? Udělal za ty skoro tři roky od tvého příspěvku velký pokrok? Synovi je 7 a má podobné problémy. Na logo kliniku chodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
7.1.20 19:47

@Samina007 syn za ty dva a čtvrt roku co jsem psala udelal neskutecny pokrok. Loni pres veškerou domaci práci dostal doporučení k odkladu a nastoupil v zari 2018 do připravne tridy na odkladovy rok. Nakonec do zari temer vse dohnal a v létě 2018 byl propuštěn z logo pece.
Ted je v prvni tride bezne ZS bez PO. Vse mu jde zatím bez větších problémů. Ze psani patří k nejlepsim ve třídě a jako prvni dostal povoleni psat perem. Cteni mu jde taky docela dobre. Každý den venujeme asi 30min skole (psani, cteni, matika). Ucitelka si ho chvali, samozdrejme predpokládám ze casem asi nějaké poruchy učení vyvstanou napovrch, ale zatím ve skole vse bez problémů. A ted by nikdo nepoznal, ze nejake vetsi problemy pred par lety byly.

Všechna ta tvrdá práce doma, logokrouzek, ergoterapie… vse se vyplatilo. Jsem na nej opravdu hrda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13054
7.1.20 21:09

@aknah31 teda to klobouk dolů! Píše nádherně! A krásné zprávy. To mi dává naději. Syn dostal po dnešní návštěvě PPP asistentku. Oni ji mají ve třídě, tak bude ofiko i pro něj. Tady přípravná třída není. Na tu ergoterapii se podívám v Praze. My v dubnu měnili logopedii a ten rozdíl byl znát. Až tam zjistili oslabené svaly atd. V PPP jsem o termín kontroly ( byli jsme tam rok předtím) žebrala od února a až dnes to máme hotové.
Syn mimo řeči a porozumění některým slovům, jiné problémy nemá. Počítá z hlavy, píše perem i jako levák hezky ( ale na tvého nemá)
Pokud bys měla čas a chuť, můžeš mi do zprávy poslat, jestli jste měli nějaké cvičebnice atd? Byla bych ti vděčná. Nemusí to být hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí