Logopedie aplikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
927
23.1.16 14:01

logopedie aplikace

Maminky, nemáte zkušenosti s nějakou aplikací do telefonu či tabletu na výuku logopedie? Moc se mi líbí od Pmq, ale je placená a já nevím, jak se stahují placené aplikace z google play.

Příspěvek upraven 23.01.16 v 14:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
23.1.16 14:04

Dotaz na logopeda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.1.16 14:07

Jo, jenže ta naše doktorka mi dává jen samé kopie nebo knížky, případně si mám u ní koupit kartičky, jenže to syna nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
23.1.16 14:16

My máme vyukove kartičky stažené. Pár jich je zdarma zbytek za 89kc. Syna to baví.
Mají v ikone sovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
23.1.16 14:41

Taky mame vyukove karticky celou sadu..zaplatis online kartou..
A jeste co je dobre, tak prostorova orienrace, taky stahnes na obchod play zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101461
23.1.16 15:13

@barbarossa Tu logopedickou neznám, máme to pojmenovávání zvířat a dalších věcí a je to super. A jinak placené se stahují tak, že ke svému google účtu zaregistruješ platební kartu a zaplatí se to z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.1.16 15:25

@j.a.n.i1 jo tak, to se musí zaregistrovat kreditní karta, aha. Díky za radu. A je to bezpečné? Aby mi pak někdo nevybral konto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101461
23.1.16 15:32

@barbarossa To nevím, pravdou je, že jsem tam dala kartu od druhého účtu, na kterém toho moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.1.16 15:47

Ahoj holky, prosím, jak se ty logopedické aplikace, co s nimi máte zkušenost, jmenují přesně? Nevadí mi vůbec placená, když bude dobrá. Moc děkuji za informaci. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.1.16 16:09

Mluvídek, Výukové kartičky. Ještě máme Logo pexeso, to je zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.1.16 16:10

@mau-mau hledala jsem logopedie na google play, našlo to takovou otevřenou pusu od výrobce pmq. Od stejného výrobce i výukové kartičky a další, ale vše je placené. Mám strach o peníze na účtu, aby mi ho někdo nevysál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
23.1.16 16:28

@barbarossa můžeš si tam tu kartu dat. Zaplatit a pak ji zase odstranit. My teda tam kartu máme registrovanou a máme to ještě pod heslem aby si nemohli deti koupit co chtějí nebo poklikat nechta a uplne bez problémů.
Jednou jsme něco kupovali a nějak spadl net takže jsem to klikla několikrát. Dvakrát nám to odešlo z účtu, reklamovali jsme a peníze vrátili do pár dnu. Máme účet jak na ipadu tak na Samsungu. A bez problémů už několik let :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.1.16 12:29

Já si tu kartu vždycky znova přidávám a po zaplacení zase odendávám. Je to sice vose*, ale taky bych měla strach o peníze na účtu. Nevím, jak se mi to povedlo, ale jednou mi odešla platba, i když jsem nezadala to heslo (nemohla jsem si na ně vzpomenout, tak jsem to zrušila a stejně se to stáhlo a zaplatilo :nevim: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
6.7.23 13:47

Obnovuji téma :)
Děti už nebaví klasické učení z obrázků a kartiček ani opakování slov, atd. Máme problém s hláskou R a s rozlišením s, c,z.
Chtěla bych jim to zpestřit nějakou appkou na tabletu, s kterou by rádi pracovali. Nemáte tipy prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
6.7.23 13:50

Ještě doplním, že by to mělo bavit i sedmileté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová