Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak ať se víc snaží, logr není nic, co by tam mělo nějak extra držet, myslím, že jsem to taky na vlasy už někdy zkoušela a vymýt to normálně šlo. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky prosim vas o pomoc dcera 16 let si chtela udelat pieeling vlasove pokozky nwm co ji to napadlo ale chtela tak si dala do samponu logr a umyla si stim hlavu no jo jenze ten logr ted nejde z ty hlavy vymyt co s tim?
Vymyje se.
Z mlete kavy nebo logru se delaji i vlasove zabaly (tlumi vyraznost sedivych vlasu), takze se vymyje ![]()
@klamonožka píše:
Tak ať se víc snaží, logr není nic, co by tam mělo nějak extra držet, myslím, že jsem to taky na vlasy už někdy zkoušela a vymýt to normálně šlo.
pokud, to není vtip, tak at se víc snaží,
, hold to zabere delší dobu, no
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky prosim vas o pomoc dcera 16 let si chtela udelat pieeling vlasove pokozky nwm co ji to napadlo ale chtela tak si dala do samponu logr a umyla si stim hlavu no jo jenze ten logr ted nejde z ty hlavy vymyt co s tim?
Co je na tom anonymního?
Jinak to vymýt jde, jen to chce pomoc. Dávám si kávu do henny, když si barvím hlavu. Sice jí teda přecedím, ale občas něco uvízne. Zrovna tak ta henna je hrudkatá, takže vymýt to jde a anonym si nech na intimní věci.
@lleennttiillkkaa píše:
Co je na tom anonymního?
Jinak to vymýt jde, jen to chce pomoc. Dávám si kávu do henny, když si barvím hlavu. Sice jí teda přecedím, ale občas něco uvízne. Zrovna tak ta henna je hrudkatá, takže vymýt to jde a anonym si nech na intimní věci.
Takže na rozmíchání henny vezmeš kafe? To zkusím ![]()
@bublinek píše:
Takže na rozmíchání henny vezmeš kafe? To zkusím
přidávám kde co, kafe - proti vypadávání, černý čaj - umocní barvu, citron - rozzáří, olivový olej - henna dost vysušuje, bílý jogurt, med, droždí, vajíčko - pokud nechávám hennu vystydnout, teetree olejíček - dezinfekce pokožky, když v ní mám například štípance a taky prevence proti vším a taky mi voní.
Někdo dává i červenou papriku(koření) pro lepší barvu, červené víno - to radši vypiju ![]()