Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím. Dcerka si teď hodně oblíbila panenky LOL, ty maličké. Kupuju je z druhé ruky a je to dobrá motivace, aby se šla koupat, což je u nás boj, protože některé (máme jednu) mění v teplé vodě barvu.
Sháním tedy další (radši v teplé, ale veru i měnění v ledové, když bude panenka pěkná a změní se hodně).
Jenže procházím internet a je toho mraky ![]()
Pomůžete se mi v tom vyznat? Nemáte někdo třeba ten papírek s vyobrazením a názvy všech panenek ze série „color change“?
Tím, že máme panenky vždycky z druhé ruky, tak ten list k tomu nemám a tak nevím jaké další mění barvu a hlavně pod jakým jménem je pak najdu.
Koukala jsem a v současné kolekci měňavé ve vodě nejsou. Tak hledám ty starší.
Moc by mi to pomohlo…
![]()
Jo a ještě by mě zajímalo, co když je ve vlastnostech panenky napsáno Napping… to je spaní… to jako zavírají oči? to je blbost, ne? nebo co mají u sebe, když jsou „napping“?
@Niemeyer píše:
Jo a ještě by mě zajímalo, co když je ve vlastnostech panenky napsáno Napping… to je spaní… to jako zavírají oči? to je blbost, ne? nebo co mají u sebe, když jsou „napping“?
To jsou panenky, ktere jiz brzy nebudou na zr
trhu, jinak ty serie si zadej do googlu nebo na youtube a tam uvidis vsechny z te dane serie
@PAN66 díky
akorát jsem koukala, že mi listy sice řeknou, které se mění, ale neřeknou, které z nich se mění v té teplé.
Proto jsem chtěla jen zkušenost někoho, třeba „máme černošku s bílými vlásky a ta se v teplé mění“. já už bych si ji dohledala.
jo a u první a druhé série to není napsané ani v listech, to zatím neuspěšně googlím.
jinak moc děkuji ![]()