Lomexin - krvácení

Anonymní
5.12.19 11:25

Lomexin - krvácení

Ahojky, mám dotaz. Doktorka mi předepsala Lomexin mast na mykózu. 2 dny jsem užívala úplně bez problémů ale včera jsem slabě začala krvácet a stále trochu krvácím. Měsíčky by měly dorazit až příští týden. Máte s tímto některá z vás zkušenost? Jak dlouho jste tuto mast užívali? Pomohla? Děkuji za každý příspěvek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2426
7.12.19 03:29

Mě pomohla skoro ihned. Krvacela jsem cca třetí den užívání. Ale to bylo spíš implantacni krvácení. Tři dny na to jsem našla pozitivní tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.10.20 12:15

Ahoj holky, obnovuji dotaz. Limexin zavadim ctvrty den, od tretiho dne vzdy rano krvaceni. Pak behem dne temer nic. A dalsi rano opet to same. Ms ma prijit az za tyden a vubec to s ms nema zadne podobnosti. Jak to u vas nakonec dopadlo?
Moc diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
24.10.20 12:41

@Monik1 Ahoj, taky jsem to tak měla. Normálně jsem dobrala a poté vše ok.

• Citovat
  • Upravit
149
24.10.20 15:08

@meduzka23 a rekl ti pak treba mudr cim to bylo. Mne to prave neprijde moc normalni🙈. A jak dlouho si mela uzivat…nevim jestli mi to rikala nebo sem jen v tom stresu preslechla😂. Moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 11:54

Ahoj, dostala jsem předepsaný Lomexin, ale dostala jsem ms, tak jsem ho začala používat až po ukončení menstruace. Druhý nebo třetí den jsem opět začala slabě krvácet, myslela jsem, že šlo o pokračování ms, ale asi ne, byly tam i růžové kousky asi sliznice, skončilo to až po ukončení léčby. Možná je to běžné, ale u jiných léků jsem se s tím nesetkala. 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa