Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě pomohla skoro ihned. Krvacela jsem cca třetí den užívání. Ale to bylo spíš implantacni krvácení. Tři dny na to jsem našla pozitivní tt
Ahoj holky, obnovuji dotaz. Limexin zavadim ctvrty den, od tretiho dne vzdy rano krvaceni. Pak behem dne temer nic. A dalsi rano opet to same. Ms ma prijit az za tyden a vubec to s ms nema zadne podobnosti. Jak to u vas nakonec dopadlo?
Moc diky za info
@Monik1 Ahoj, taky jsem to tak měla. Normálně jsem dobrala a poté vše ok.
@meduzka23 a rekl ti pak treba mudr cim to bylo. Mne to prave neprijde moc normalni🙈. A jak dlouho si mela uzivat…nevim jestli mi to rikala nebo sem jen v tom stresu preslechla😂. Moc diky
Ahoj, dostala jsem předepsaný Lomexin, ale dostala jsem ms, tak jsem ho začala používat až po ukončení menstruace. Druhý nebo třetí den jsem opět začala slabě krvácet, myslela jsem, že šlo o pokračování ms, ale asi ne, byly tam i růžové kousky asi sliznice, skončilo to až po ukončení léčby. Možná je to běžné, ale u jiných léků jsem se s tím nesetkala. ![]()
Ahojky, mám dotaz. Doktorka mi předepsala Lomexin mast na mykózu. 2 dny jsem užívala úplně bez problémů ale včera jsem slabě začala krvácet a stále trochu krvácím. Měsíčky by měly dorazit až příští týden. Máte s tímto některá z vás zkušenost? Jak dlouho jste tuto mast užívali? Pomohla? Děkuji za každý příspěvek