Lontermin a Dithiaden - jak dlouho?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
462
21.2.13 21:31

Lontermin+dithiaden jak dlouho?

Ahojky maminky,

v ponděli jsme byli u dr. dcera (9,5 měsíce) kašlala až se davila.. dostali jsme na předpis lontermin 2× denně a mucosolvan taky 2× denně.. a dr. nam říkala, že máme davat na noc dithiaden pry aby sliznice splaskla? že pry se toho dithiadenu vubec nemame na noc bát..

jenže ja jsem se zapomněla zeptat jak dlouho ji mam ten sirup a dithiaden davat??

po tom sirupu už moc nekašle trošku se ji spustila rýma.. ale dneska už nebyla.. dneska kašlala jenom jednou.

Děkuji moc

Dr. ma ted dovolenou :( takže si to nemůžu ověřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
21.2.13 21:36

Nepíšou v příbalovém letáku, jak dlouho se může brát? Většinou tam bývá, že by se přípravek neměl brát třeba více než 7 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
21.2.13 22:07

Ahoj, ostatní nevím, ale Dithiaden jsem dávala jen nezbytně nutnou dobu - většinou max. 3 noci a malé stačia 1/4 tablety na celou noc. Jak se mi zdálo, že už přes den tolik nekašle, tak jsem to riskla, nedala a případně dala až během noci. Musí to být děsné svinstvo, ale jsem za něj ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
21.2.13 22:13

@moonulkaa Ahoj, nemáš možnost jiné doktorky? My tedy máme Lontermin a Dithiaden nebo Prothazin bohužel dost často, ale vysazení vždycky záleží podle poslechového nálezu, první 3dny Lontermin 2× denně a potom se dávka buď snižuje nebo se vysadí nebo se dá Spiropent. Já bych se poohlédla po nějakém záskoku, ať to posoudi, přece jen ten Lontermin je dost specifický a holčička je malá. Brzo se uzdravte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí