Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
je tu někdo, kdo pojede na LOP - hotel Baník Štrbské pleso, termín 22.5.-4.6.2016?
S malou razíme tento termín. Tak „sonduji“ případné "spolucestovatelé? ![]()
Monika
Ahojky, my jedeme také poprvé, dcera 5 let ![]()
A jedete stejný termín jako my? My jedeme z Prahy.
Aano stejný termín, akorát jsme ze zlínského kraje, respektive pojedu se synem z Trenčína vlakem, je to pro nás schůdnější
tak to se budu těšit ![]()
trošku se děsím balení, nevím kolik sebou čeho vzít, apod ![]()
No my „tam“ se necháme odvézt autobusem a na druhý týden za námi přijede tatínek
autem, takže domů už pojedeme autíčkem ![]()
No my budeme mít 2 velké tašky…povezu hlavně malé zimní věci..,kolega pochází z Popradu a říkal mi, že i v srpnu tam kolikrát začne padat sníh ![]()
Nemyslím si, že bychom někde lezli po vrcholcích hor
podle itineráře od delegátky bude program bohatý ![]()
No oblečení beru radši více než méně
hlavně Terce…kraťasy mají smysl pouze na hotel jinak je to o dlouhých kalhotech ![]()
Terka bude mít hlavně soft. kalhoty…má zateplené i bez fleecu…řeším, zda jí přibalit i lyž. kalhoty…no a mraky tepláčků a elasťáčků ![]()
No u holky jsou aspoň leginky apod
my jenom tepláčky a tricka
kratasy ani neberu, tricka kratky+dlouhy rukav, teplejsi mikcu, softshelku bundu a kalhoty-ty mame jen s fleecem, a pak latkove kalhoty, kdyby bylo nejak tepleji..
cepice a hlavne plavky ![]()
pro sebe taky jen softshelku s fleecem..ze zimniho nic neberu..spis takove to jaro ještě chladnejsi..
nasemu tatkovi nedali volno, tak prijedem az na poslední max 2 noci..ale o vikendu prijedou moji rodice s brachou…
ale i tak se tesim, ze vypadnu z práce ![]()
a jsem rada, ze jsem nasla „spřízněnou“ dusi…ja chodim spis na modreho konika, ale tam se mi nikdo neozval :/
Ano ano…až vypadneme z práce ![]()
Jj holky to s oblékáním mají pestřejší
Plavky jsou nejdůležitější! Ikdyž mi delegítka pslaa, že mám zatím zajištěné v ceně pobytu 3 vstupy zdarma…tak asi využijeme vícekrát bazén ![]()
No sobě asi vezmu také jen softshelku, ale Terce asi i teplou bundu…Jsme zvyklý jezdit na hory a tak vím, jak se během minuty dokáže změnit počasí ![]()
Modrého koníka neznám…já nejsem ani moc aktivní tady…ale zkusila jsem „hodit“ diskuzi a vyšlo to ![]()
Hned se mi tam lépe pojede, když vím, že už „někoho“ znám ![]()
Terce jsem říkala, že se mi ozvala jedna maminka s chlapečkem a ona…super lepší kluk než holka ![]()
No my máme takového kluka v sukních…
U nás dnes začalo lejt a docela se ochladilo…tak si ze mě dělali v práci srandu, že je to příprava na Tatry, abych se aklimatizovala na zimu ![]()
No tak mě napadá..že si přes SZ vyměníme tlf čísílka
…a třeba budeš mít v tlf…skype, whatsapp, viber nebo messenger - FB?