LOP ZPMV - Štrbské pleso 2016

34
10.5.16 08:05

LOP ZPMV - Štrbské pleso 2016

Dobrý den,
je tu někdo, kdo pojede na LOP - hotel Baník Štrbské pleso, termín 22.5.-4.6.2016?
S malou razíme tento termín. Tak „sonduji“ případné "spolucestovatelé? :-)
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
11.5.16 18:49

my jedem

Ahojky, my jedem letos poprve. mam synka 4roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.5.16 08:40

Ahojky, my jedeme také poprvé, dcera 5 let :-)
A jedete stejný termín jako my? My jedeme z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.5.16 08:50

Aano stejný termín, akorát jsme ze zlínského kraje, respektive pojedu se synem z Trenčína vlakem, je to pro nás schůdnější :) tak to se budu těšit :)
trošku se děsím balení, nevím kolik sebou čeho vzít, apod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.5.16 09:31

No my „tam“ se necháme odvézt autobusem a na druhý týden za námi přijede tatínek :-) autem, takže domů už pojedeme autíčkem :-)
No my budeme mít 2 velké tašky…povezu hlavně malé zimní věci..,kolega pochází z Popradu a říkal mi, že i v srpnu tam kolikrát začne padat sníh :D
Nemyslím si, že bychom někde lezli po vrcholcích hor :mrgreen: podle itineráře od delegátky bude program bohatý :)
No oblečení beru radši více než méně :-) hlavně Terce…kraťasy mají smysl pouze na hotel jinak je to o dlouhých kalhotech :-)
Terka bude mít hlavně soft. kalhoty…má zateplené i bez fleecu…řeším, zda jí přibalit i lyž. kalhoty…no a mraky tepláčků a elasťáčků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.5.16 12:32

No u holky jsou aspoň leginky apod :) my jenom tepláčky a tricka :D kratasy ani neberu, tricka kratky+dlouhy rukav, teplejsi mikcu, softshelku bundu a kalhoty-ty mame jen s fleecem, a pak latkove kalhoty, kdyby bylo nejak tepleji..
cepice a hlavne plavky :)
pro sebe taky jen softshelku s fleecem..ze zimniho nic neberu..spis takove to jaro ještě chladnejsi..
nasemu tatkovi nedali volno, tak prijedem az na poslední max 2 noci..ale o vikendu prijedou moji rodice s brachou…
ale i tak se tesim, ze vypadnu z práce :D

a jsem rada, ze jsem nasla „spřízněnou“ dusi…ja chodim spis na modreho konika, ale tam se mi nikdo neozval :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.5.16 21:13

Ano ano…až vypadneme z práce :-)
Jj holky to s oblékáním mají pestřejší :mrgreen: Plavky jsou nejdůležitější! Ikdyž mi delegítka pslaa, že mám zatím zajištěné v ceně pobytu 3 vstupy zdarma…tak asi využijeme vícekrát bazén :-)
No sobě asi vezmu také jen softshelku, ale Terce asi i teplou bundu…Jsme zvyklý jezdit na hory a tak vím, jak se během minuty dokáže změnit počasí :think:
Modrého koníka neznám…já nejsem ani moc aktivní tady…ale zkusila jsem „hodit“ diskuzi a vyšlo to :*
Hned se mi tam lépe pojede, když vím, že už „někoho“ znám :lol:
Terce jsem říkala, že se mi ozvala jedna maminka s chlapečkem a ona…super lepší kluk než holka :mrgreen:
No my máme takového kluka v sukních…
U nás dnes začalo lejt a docela se ochladilo…tak si ze mě dělali v práci srandu, že je to příprava na Tatry, abych se aklimatizovala na zimu :mrgreen:

No tak mě napadá..že si přes SZ vyměníme tlf čísílka :-)…a třeba budeš mít v tlf…skype, whatsapp, viber nebo messenger - FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová