Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pomůžete i zde?
I můj kraj zasáhla katastrofa.
Děkuji.
@topazio Děkuji za odkaz. Doufám, že i lidé z Lounska budou moci využít peněz, o kterých se včera mluvilo v televizi.
@topazio píše:
Zde
Přes tuto společnost rozhodně ne… Minimálně jeden z aktérů společnosti má podivné a velmi podezřelé vazby, např. na různá s. r.o. v likvidaci…
![]()
U takových není jistota, kolik z vybraných peněz a jestli vůbec nějaké se dostanou k potřebným…
![]()
Právě jsem chtěla říct. Přispívat pouze přes ověřené nadace a odkazy.Ne nějaký printscreen z fb od kohosi a na neověřený účet. Teď se to zas bude všude hemžit podvodníkama
Volila bych finanční pomoc například prostřednictvím katolické charity nebo evangelické diakonie.
K organizaci “okraslovaci spolek” opravdu důvěru nemám ![]()
Děkuji za informaci. Odkaz jsem dala z naší FB skupiny. O další pomoci se zatím mluví.
@Semtex píše:
Volila bych finanční pomoc například prostřednictvím katolické charity nebo evangelické diakonie.K organizaci “okraslovaci spolek” opravdu důvěru nemám
Bohužel nevěřím ani těmto organizacím… Když jsem viděl, jaké nekřesťanské peníze - platy, prémie a různé bonusy si rozdávali křesťani - vedoucí místních organizací Charity, jak se tam šmelí s dotacemi a příspěvky…
Tak tiše doufám, že alespoň ty peníze vybrané na tyto jednorázové akce jdou na určenou věc v plné výši a že že je neprožerou „výběrčí“…
![]()
Ale přece jen je to o trošku větší jistota, než to nacpat nějaké organizaci, která existuje pár měsíců a jejíž členové mají kdovíjakou minulost…
![]()
Lounsko je můj rodný kraj.
Peníze už jsem poslala na Adru. Snad se dostane pomoci i Lounsku. ![]()