Lovela levně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4517
25.2.13 21:19

@monca311 Opravdu a to je peru i naruby :)

@johankakoz Lovelu jsem nedávno koupila ve stejný akci v Tetě, ale zkus se mrknout na net, jestli ji tu v akci nenajdeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 10:49

Aoj holky chci se zeptat na kolik mam vyprat vecicky v lovele a jak je to se zdimanim? nekolikrát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
20.3.13 11:59

@ojchlajch17 Ahojky :mavam: Záleží na tom jak je prádlo zašpiněné a jaká je to látka :) Většinou všechny věci peru na 60 nebo 40 a jen modráky, ručníky, útěrky a kapesníky peru na 90 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 09:04

Aco to machani navic? musi byt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
25.3.13 10:06

@ojchlajch17 Myslím, že být nemusí, to je individuální ;). Já dávám dvakrát oplachování, protože přítel je asi alergický na prášky, tak abych to z toho dostala co nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
9.9.13 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.7.15 13:35

Lovela gel i aviváž jsou dlouhodobě zlevněné v Albertu :), kdyby někdo hledal akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.10.15 13:29

Ja lovelu koupila naposledy v Penny, avivaz tam meli ve vyprodeji za 50, coz je hodne dobra cena, nekde to maji za 150. Koupila jsem tam i prasek, asi za 100, nebo nejak kolem. Ale clovek na to narazi jenom nekdy a to jeste v zadni casti prodejni, jak jsou treba DVD nebo obleceni. Tak az tam priste pujdete, kouknete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
17.10.15 12:48

@mirtim mohu se prosim, zeptat jestli je lepsi lovela nebo lovela color?? je v tom vubec nejaky rozdil?? chci pro miminko, ktere se ma narodit takze uplne malinke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.10.15 22:54

Pro mrnave miminka je lepsi ten modry tj. lovela sensitive, mi jsme to taky pouzivali a mala nemela zadnou vyrazku a obleceni vzdy hezky vonelo, jen je treba tam dat i avivaz, jinak ty obleceni pusobi neprijemne kdyz clovek ma vysusene ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
18.10.15 22:14
@mirtim píše:
Pro mrnave miminka je lepsi ten modry tj. lovela sensitive, mi jsme to taky pouzivali a mala nemela zadnou vyrazku a obleceni vzdy hezky vonelo, jen je treba tam dat i avivaz, jinak ty obleceni pusobi neprijemne kdyz clovek ma vysusene ruce

ja mela hroznej problem s vysusenyma rukama, kdyz jsem predtim porad prala v lovele (vcetne avivaze) a jeste pouzivala desinfekci a hodne vubec myla vse. dnes jsem v ni vyprala v lovele zase, a vesela pradlo a uplne se mi to vratilo, jen jak jsem na to sahla :/ takze se zas tesim, ze minimalne rok se nebudu pak moct dotknout zadny latky a mazat ruce kremem aspon stokrat denne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat