Lovela levně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lovela levně
Holky, byla jsem v Globusu a kdo je v mimiklubu, má lovelu 5litrů za 240 Kč, to je o 100 levněji než normálně. Píšu to sem, pač mám pocit, ze se nám každé hodí ušetřit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já Lovelu moc nepoužívám ale v listopadu jsem ji kupovala za 124,– je tam 15 pracích dávek, už ten obal nemám takže nevím kolik je to litrů
mě přijde, že to nepere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne pere super, máme tvrdou vodu a je to v pohode.. 15 je myslím 1 5 litru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel ještě nemáme děti
, ale lovelu jsem začala používat kvůli příteli, kterému se začala dělat z ničeho nic vyrážka. Do dnes nikdo nepříšel na to z čeho to má
Používám Lovelu na barevné prádlo a jsem s ní naprosto spokojené. Vypere opravdu všechno
A to v ní peru i špinavé modráky od šmíru a bůchví čeho ještě. Takže každá akce se hodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám taky par lidi s nevysvetlitelnou vyrazkou.. Ma to i můj manžel.. Pomohlo nedávat avivaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Niiika88 pokud bys byla z Prahy a přijela si pro ni, nemám problém ti ji koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ango jo jo, zahrabala jsem v odpadcích na plast / u mě doma
/ a je to 1,5 l, takže ta cena za 5 litrů je super
měla jsem růžovou na barevné prádlo a světle modrou na bílé prádlo ale koukala jsem, že je i nějaká tmavě modrá - možná ta tmavě modrá pere líp
jinak s tou vyrážkou, manžel měl takovou červenou krupičku a zjistili jsme že ji má po Arielu asi je na něj moc agresivní
od té doby co ho nepoužíváme je klid
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ango Bohužel z Prahy nejsem
Ale to nevadí
Byl s tou vyrážkou i na různých testech a nic. Zajímavý je, že to má jen na lýtkách a nártech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a vypere vam ta lovela spinave plinky? ja mam obavu ze se to nevypere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monca311 peru v ni, ale s predpirkou a fleky matlam předem zlucovym mýdlem. Pak mam plinky beloucke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štuclíček jo dobre to si budu pamatovat a to mydlo koupim dekuji, ja se jen bojim aby se to vypralo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monca311 Peru s předpírkou na 90°C modráky od šmíru a vypere i to…takže by měla zvládnout i plínky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta sleva asi už neplatí co nebo do kdy je… já mám kartičku teprve k vyzvednutí v globusu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit