Ložiskové osypání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
5.12.13 15:51

Ložiskové osypání

Prosím, poraďte - dcera má 15měs. a při přebalování jsem zjistila, že má pár červených místeček a v nich bílé pupínky- ne hnisavé, ale jako když se pošleháte kopřivou. Včera jsem si toho všimla na zápěstí a teď to má na nožičkách a bříšku. Co to může být? Mně přijde, že alergie bývá jiná. Teplotu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
5.12.13 16:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
5.12.13 16:51

@Krkael
Nene, je to červené místo a v něm bílé pupence, třeba jako by štíplo hodně komárů, je to plastické. Ekxém to není, to jsme měli, to je něco nahodilého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
5.12.13 16:51

Bohužel vyfotit nezvládnu, čekáme mikuláše, tak až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
5.12.13 17:13

Já jsem asi teď hodně ovlivněná naší situací, malá má pásový opar.
Taky to má jako červené flíčky a v tom bílé nalité pupínky, něco je normálně na kůži nevystouplé, něco jako jeden velký štípanec. Má to na stehýnku, několik ložisek v jedné lajně na přední straně, několik ještě na vnitřní. Zkus si pohledat obrázky na netu. Ale doufám, že to u vás bude něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
5.12.13 20:07

Dívala jsem se na pás. opar a to není ono - má kola velká třeba o průměru 5-8cm, červená a v tom pupínky, takové jako když štípne komár - ne jako kopřivka. Říkala jsem si, zda to není alergie, dala jsem ji fenistyl v kapkách, tak uvidíme, ale nevím nač - sice měla v poledne lečo, ale rajčata dlabe půl roku i čerstvá, papriku měla taky i čerstvou, bylo domácí. Nesvědí ji to a teplotu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.12.13 19:36

Máme od úterka večer to samé, červený flek uprostřed s bílími pupínky, jako od kopřivy. Vyrážka se stěhovala po celem těle každé dvě hodiny, ve středu jsem šla k mudr a vyrážka zmizela, mudr mi řekla, že je to druh kopřivky, a že je to reakce na potravinu.
Včera malej v noci třikrát zvracel a ráno zas, jelikož ztlaskal u babí kde co neřešila jsme to, dostal rýži a suchary s bilkovym čajem a smectu. A teď večer má horečku 38, kdyby nespal, už bych byla na pohotovosti…
Takže budu vděčná za všechny dalši informace k této diskuzi, malymu je 14m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
8.12.13 22:29

Ahoj, jé nám je taky 14měs - tedy bude v týdnu 15měs.:-). Asi to byla reakce, já ji pro jistotu dala fenistyl v kapkách - říkala jsem si, no tím nic nezkazíš a do rána do bylo v pohodě. Ale jídlo mě nenapadlo - ano měli jsme lečo, ale z čerstvých rajčat a dva dny před tím snědla čerstvá rajčata. A rajčata jíme cca od nějakého 8měs. a nic.

Jinak můžete mít kombinaci s nějakou virózou. Snad už je vám lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.12.13 12:02

U nás to je kombinece s virozou, už to mám taky :mrgreen: ( teda kromě té vyrážky), malej je už také bez vyrážky, ale srajdu s teplotou má pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
10.12.13 22:40

Dcera dostala včera horečku - večer včera měla 39C, pak přes den tak 38,5 a teď má 40C, poslala jsem je s manželem na pohotovost. Mám doma ještě syna. Tak jsem zvědavá, zda to nakonec nesouvisí. Má jen horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí