Lukostřelba v okolí Kladna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lukostřelba v okolí Kladna
Ahoj, mám dotaz. Neznáte náhodou nějaký kurz lukostřelby v okolí Kladna/Prahy? Je mi 17 let a hrozně moc bych se chtěla naučit střílet z luku, ale většinou nacházím pouze „kroužky“, kde jsou menší děti. Chci to brát vážně, jestli chápete. Nemám s tím žádnou zkušenost, ale hrozně bych chtěla začít. Existuje to vůbec? Nějaké kurzy lukostřelby? Úplně nejvíc by mi vyhovoval nějaký individuální kurz, ale to tu zřejmě není. Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Rosariaaa píše:
Ahoj, mám dotaz. Neznáte náhodou nějaký kurz lukostřelby v okolí Kladna/Prahy? Je mi 17 let a hrozně moc bych se chtěla naučit střílet z luku, ale většinou nacházím pouze „kroužky“, kde jsou menší děti. Chci to brát vážně, jestli chápete. Nemám s tím žádnou zkušenost, ale hrozně bych chtěla začít. Existuje to vůbec? Nějaké kurzy lukostřelby? Úplně nejvíc by mi vyhovoval nějaký individuální kurz, ale to tu zřejmě není. Děkuji za odpověď.
Lukostřelba Kyšice - ale bacha, je to klasický sportovní oddíl. Začít se dá i v sedmnácti, ale není to snadné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rosariaaa píše:
Ty Kyšice mě taky napadly jako první. Ale znám to jen z poutače, když tudy projíždím. O oddílu nic nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rosariaaa V Brandýsku/Cvrcovicich. Zadej do googlu Lukokub Kladno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rosariaaa pokud chceš začít vážně s lukostřelbou, tak je nejlepší začít v lukostřeleckém oddílu, kde Tě naučí základy, jak stát správně, jak držet luk, jak vypouštět šípy a klub v Kyšicích je jednak nejbližší Kladnu, ale také má velmi kvalitní trenéry, kterým jde o to, aby ses naučila správně střílet a taky aby Tě to bavilo.
Je to klub kam chodí nejen děti, jak tu bylo psáno, ale také dospělí. Sám jsem tu začal střílet ve svých 28 letech a můžu to vřele doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit