Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Netuším, co je na tomto tak citlivého, že ho píšeš jako anonym. Používám R&B krem na vlasy, jinak nic.
3pouzivala jsem kdysi tuhé pěny do koupele, měla jsem i sampuk a nějaké mýdlo na obličej, než jsem si přečetla složení té zaručeně přírodní kosmetiky a zbytky ležely do koše. Jinak na jejich webu je ke každému vyrobku celkem dost recenzi a zkušeností. Ale myslím si, že za ty prachy seženeš daleko kvalitnější produkty. Jediné, co mi trochu chybí, jsou ty úžasné vůně.
Ja pouzivam, hlavne sprchovy gely a sampon na vlasy.
Slozeni neresim, libi se mi vune, ale ty ceny ![]()
@ProfZav nejaka konkretni znacka?
@Euforia weleda třeba je taková známá. Nebo Alverde. Jinak já takové věci jako sprchové gely nepoužívám, protože slozeni řeším dost, používám místo toho mýdla. Třeba Alchemix. A oleje a květinové vody, jíly třeba od Purity vision.
Zkoušela jsem různé produkty, ale z ničeho jsem nebyla nějak extra nadšená. Má sice krásný vzhled, vůni a skvělé promo, ale je to šíleně předražené.
Kdysi jsem si tam kvuli obri propagaci nakoupila sadu na vlasy a teda mela jsem je pak jak papir a hrozne jemne a bez objemu. Ale v zime si nakoupim par tech bomb do koupele a ty jsou fajn, tam je ta jemnost na pokozku fajn
Par věci kupuji, cena je tedy pálka, ale nechápu k čemu anonym
Anonym protoze anonym
to tady preci neresime ![]()
Jinak myslite si ze je to kvalitni kosmetika? ![]()
Miluju lush, ale nevyhoda je, ze musim objednavat a ne si vybrat, a ty ceny.. vetsinou nakupuji kolem vanoc k jako darky bomby do koupele
Zkusila jsem od Lush spoustu produktu, ziji v zahranici a tady je obchod na kazdem kroku. Jedine, co mi prijde adekvatni k cene a kvalite jsou bomby do vany. Jeste docela ujdou sprchove gely.. Pletove masky, sampony, za me ne. Ale tak kazda ma jine preference, typ pleti…tezko se da pausalizovat.
Já mám od Lush skoro všechnu pečující kosmetiku. Nenašla jsem ještě nic, co by mé pleti a pokožce vyhovovalo víc
. Vůně jsou nádherné (až ná pár vyjímek).
Tak super ❤️️ Ja jsem zvedava na ten ultrabland jestli odstrani makeup
Tak jsem si rozhodla pro lush, pokud ma nekdo s necim zkusenosti dejte prosik vedet ❤️️