Lush produkty

Anonymní
17.9.20 15:44

Lush produkty

Tak jsem si rozhodla pro lush, pokud ma nekdo s necim zkusenosti dejte prosik vedet ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10030
17.9.20 15:50

Netuším, co je na tomto tak citlivého, že ho píšeš jako anonym. Používám R&B krem na vlasy, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4978
17.9.20 15:50

3pouzivala jsem kdysi tuhé pěny do koupele, měla jsem i sampuk a nějaké mýdlo na obličej, než jsem si přečetla složení té zaručeně přírodní kosmetiky a zbytky ležely do koše. Jinak na jejich webu je ke každému vyrobku celkem dost recenzi a zkušeností. Ale myslím si, že za ty prachy seženeš daleko kvalitnější produkty. Jediné, co mi trochu chybí, jsou ty úžasné vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
17.9.20 15:58

Ja pouzivam, hlavne sprchovy gely a sampon na vlasy.
Slozeni neresim, libi se mi vune, ale ty ceny :roll:

@ProfZav nejaka konkretni znacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4978
17.9.20 16:02

@Euforia weleda třeba je taková známá. Nebo Alverde. Jinak já takové věci jako sprchové gely nepoužívám, protože slozeni řeším dost, používám místo toho mýdla. Třeba Alchemix. A oleje a květinové vody, jíly třeba od Purity vision.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
17.9.20 16:25

Zkoušela jsem různé produkty, ale z ničeho jsem nebyla nějak extra nadšená. Má sice krásný vzhled, vůni a skvělé promo, ale je to šíleně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.9.20 16:42

Kdysi jsem si tam kvuli obri propagaci nakoupila sadu na vlasy a teda mela jsem je pak jak papir a hrozne jemne a bez objemu. Ale v zime si nakoupim par tech bomb do koupele a ty jsou fajn, tam je ta jemnost na pokozku fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
17.9.20 17:17

Kupuju od nich tuhá mýdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
17.9.20 17:47

Par věci kupuji, cena je tedy pálka, ale nechápu k čemu anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.20 19:10

Anonym protoze anonym :nevim: to tady preci neresime :think:
Jinak myslite si ze je to kvalitni kosmetika? :)

• Citovat
  • Upravit
1680
17.9.20 19:27

Miluju lush, ale nevyhoda je, ze musim objednavat a ne si vybrat, a ty ceny.. vetsinou nakupuji kolem vanoc k jako darky bomby do koupele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
17.9.20 20:09

Zkusila jsem od Lush spoustu produktu, ziji v zahranici a tady je obchod na kazdem kroku. Jedine, co mi prijde adekvatni k cene a kvalite jsou bomby do vany. Jeste docela ujdou sprchove gely.. Pletove masky, sampony, za me ne. Ale tak kazda ma jine preference, typ pleti…tezko se da pausalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.9.20 20:43

Já mám od Lush skoro všechnu pečující kosmetiku. Nenašla jsem ještě nic, co by mé pleti a pokožce vyhovovalo víc :kytka:. Vůně jsou nádherné (až ná pár vyjímek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.20 21:22

Tak super ❤️️ Ja jsem zvedava na ten ultrabland jestli odstrani makeup

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat