Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma jasné. Moc prosím o vyzkoušený recept na exkluziv čokoládový dort.. máme s chlapem výročí, takže to musí být super
na googlu jsou toho mraky, ale nechce se mi riskovat nějaká pohroma… Kdo poradí? ![]()
Mám vyzkoušenej ten nejlepší!!!
http://www.apetitonline.cz/…vy-dort.html Je to podobný postup jak na brownies a je chutove vynikající, akorát já ho mám rozřízlej jen na pul a dávám o pulku mín cukru.. jinak je fakt sladkej..
prostě největší mňamka!! a že už jsem jich vyzkoušela dost. Tenhle je nr.1 ![]()
Já dělala nedávno tento čokoládový dort ač nepůsobí, je hodně jednoduchý na přípravu.
A protože jsem rozežraná, tak jsem si do prostředního patra dala jahody, stejně jako na ozdobu nahoru.
Ale pozor - je to neuvěřitelně sladké ![]()
@Nairol píše:
Neznam lepsi doma delany nez tenhle DORT
@Maggie12 píše:
Mám vyzkoušenej ten nejlepší!!!http://www.apetitonline.cz/…vy-dort.html Je to podobný postup jak na brownies a je chutove vynikající, akorát já ho mám rozřízlej jen na pul a dávám o pulku mín cukru.. jinak je fakt sladkej..
![]()
prostě největší mňamka!! a že už jsem jich vyzkoušela dost. Tenhle je nr.1
Tento dort jsem taky zkoušela, luxusní! ![]()
@martina.se píše:
@Nairol @Maggie12 jste se tak hezky shodly![]()
To je dukaz toho, ze je to ten pravy. ![]()
@Nairol přesně!! @martina.se prostě do něj jdi!!
je to ten pravej
![]()
Kdyz chci coko dort, delam tento (recept od kamaradky, ktera bydli ve Svycarsku u franc hranic- je to nejaky francouzsky dort ci co
):
Fondant au chocolat
200g tmave cokolady (davala jsem na vareni)
150g masla
150g praskoveho cukru
50g mouky hladke
3 vajicka
Jako prvni vyndame maslo z lednice, aby zmeklo.
Ve vodni lazni rozehrejeme cokoladu nalamanou na kousky a pridame k ni 3 lzice vody.
Mezitim si rozslehame maslo (ja delala elektrickym slehacem, jde to mnohem lip a rychleji) a pridame cukr. potom davame napreskacku vajicko a mouku a poradne rozslehame po pridani kazde ingredience.
Nakonec zaslehame rozteklou cokoladu (uz jen vareckou).
Vymazeme formu (delala jsem to do nizke kulate) a testo tam nelijeme. peceme v troube na 150 stupnu 25–30 minut.
Podavame vychladle.
Uplne nejuzasnejsi je moucnik se slehackou
Je vyyyyborny, uvnitr takovy mazlavy, proste lepsi coko dort jsem nejedla
![]()
Příspěvek upraven 11.02.15 v 11:14
@Nairol píše:
To je dukaz toho, ze je to ten pravy.
no koukám na to ![]()
DÍKY
Já věděla, že emimino nezklame
teď ještě vybrat ten nej a hlavně, aby se to povedlo ![]()