Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s nějakým obchodem s luxusnimi kočárky? (Chci aby měl prcek fakt pohodlí) děkuju. Nejlépe někde v okolí Prahy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Luxusní kocar prckovi pohodli nezaruci. Zkus se podivat v babiez, špuntik, malvik apod. Tam maji celkem výběr
@paola white píše:
Luxusní kocar prckovi pohodli nezaruci. Zkus se podivat v babiez, špuntik, malvik apod. Tam maji celkem výběr
Jojo děkuju…
Takže zrovna u kočárků luxus rozhodně pohodlí nezaručuje, spíš naopak ![]()
Z těch „trendovek“ se bavíme cca o CAM, Stokke, Bugaboo. Pohromadě všechny v jednom obchodě nenalezneš, takže si udělej cestu do Babiez (to je celkově dost švihlý obchod) a do Malvíka.
@lucieluciova
luxusni kocarky opravdu nejsou o pohodli pro dite (nekdy mam pocit, ze spis naopak)
luxus vetsinou spociva v „in“ znacce a designu na pohled.
Babypark na Zlicine je dobry. Je tam velky vyber http://www.babypark.cz/kocarky?…. Mame od nich bugaboo ![]()
@lucieluciova Taky si myslím, že luxus v kočárcích je spíš o image a případně pohodlí pro maminku. Pro dítě jsou důležité funkční věci (odpružení kol, aby ho to nebudilo, rozměry sportovní sedačky, aby to nemělo úzké nebo na hlavu nízké, pro letní dítě spodní větrání do korbičky atd.), a na to nemusíš mít kočár za 30k.
Jinak já mám dobrou zkušenost s Dětským domem v Kunraticích, mají v showroomu fakt hodně kočárků, i drahé, ukážou, poradí. Ale třeba „značkové“ značky typu Buagboo nebo iCandy tam nemají.
@Damael
Tak CAM mam, nevim, jestli to je „trendovka“. ja o nich nikdy neslysela, nez jsem ho koupila. ale ten je zrovna super pohodlny, mozna proto, ze proti Bugaboo a Stokke je malo „luxusni“.
@Ali-Ali tak někdy to taky tak být nemusí… Ale vím ze nekdy to tak je. Taky chci aby byl ten kočárek pěkný a ne jak za našich babiček ![]()
A teď mě napadá, že chtěla-li bych budit zdání, že jsem „na úrovni“ leč zcela mimo hlavní proud, tak asi sáhnu po Inglesině, samozřejmě v retro designu (Malvík).
Jo a největší ujetina je asi Mima - na pohled absolutně nepřekonatelný, ovšem pro mimi spíš za trest.
@paola white píše:
@Damael
Prpc ti babiez prijde svihly?
Jejich výběr oblečení, hraček, doplňků vůbec.. Spíš než o dítě a jeho potřeby jde o design. Nebo značku?
Doteď jsem nepochopila, čím se při výběru zboží řídí.
@Slečna Ferka tak já nejsem tak důležitá, hlavne aby prcek byl ok..
@lucieluciova píše:
@Ali-Ali tak někdy to taky tak být nemusí… Ale vím ze nekdy to tak je. Taky chci aby byl ten kočárek pěkný a ne jak za našich babiček
Mmch, kočárky za našich babiček se mi líbily moc. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat