Luxusní kočárek

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7369
29.12.13 09:32

@lucieluciova - tak já mám kočáry tri :oops:. Jsem od Prahy, dum, auto, jak jsme vystajlovana rodina nevim :mrgreen: Dítě mám čtvrté, takže už jsem nějaké kočáry mela. Mám icoo peak, ten mám jenom na prochazky od baráku, vůbec ho neskládám do auta. Je těžký, ale odpružení na velkych nafukovacích kolech. Korba není obrovská, ale na dnešní poměry to jde. Malé jsou tři týdny, takže zimní dítě, letos se vejde a za rok bude ve sportaku. A sportak to ma super. Mela jsem už jeho předchůdce na starší a spal v něm ještě ve třech letech. A rozhodne nebyl malý.
Do auta jsem mela jasno. Jediné Bugaboo. Tam mi trochu zamichali přemýšlení tím Bufallo. Pořad jsem premysela. Brala jsem v úvahu, ze je to druhy kočár, do auta. Ale stejně jsem vzala Bufallo a jsem rada. Včera jsem byla v centru Prahy a mám pocit, ze ty kolečka od Cameleona bych tam na těch velkých kostkach zlomila. A abych mela i něco opravdu skladneho, tak jsem pořídila ještě Bee plus od Bugaboo. Mám do nej i tu vložka pro novorozence. Ale ten jsem zatím nevyndala. Určitě ho vyuziju jako sportak na větší, ale na maličké vzhledem k te zimě, nevím. Jediné pokud by jsme jeli všichni a nevesli se do auta.
A musím říct, ze ten Bufallo je neokoukany, mám na něm bílou boudu a na výměnu růžovou.
Tady ma paní Stocke a jediné co ji ted závidím je ta zimní sada.

• načítám...
12743
29.12.13 09:44
@CokeLady píše:
No pochop, že ona musela z toho tvýho půlstránkovýho příspěvku vybrat jedinou věc, ŽE ONA BUSEM NIKDY, že to se jí fakt netýká, snad chápeš ne, žádná socka… 8)

Hele to neni o sockovstvi. My nejsme zadny extra prachaci a ja do mhd taky ani nepachnu. A ted co mam dve deti tak uz tuplem ne. Pro me je to silena drina a mam paniku ze mi tam haranti budou rvat. Navic nejezdim tak casto aby se mi socka vibec vyplatila

• načítám...
12743
29.12.13 09:47
@veria píše:
Moc si neumím představit auto do kterého se nemusi skládat kočárek. To maji ty SUV tak vysoké kufry? 8o

No treba do naseho. My i kdyz jedeme s dvema kocarkama tak je neskladame. Mame transita :P

• načítám...
12067
29.12.13 09:48

@lucieluciova za me doporucuji nemecky kocarek znacky Gesslein, nevim jestli si luxus predstavujes takto, ale jsou to vyborne kocarky. misto pevne korbicky jsem porizovala jen vlozenou tasku. pozor je tam delsi dodaci lhuta
 http://www.eshopbaby.cz/…f6-air-2014/

• načítám...
12743
29.12.13 10:04

@kačka25 klid ja mam aktualne 4 kocary :lol:

• načítám...
35
29.12.13 10:25

Hlasuju pro Stokke. Je to skvělý kočár, který bohužel zbytečně schytává kritiku kvůli svému nestandardnímu vzhledu. Všechno vždycky nejlíp vědí ty, co s ním neujely ani půl metru ;) Do auta a na později místo golfek mám Bugaboo Cameleona. Není špatný, ale pro mě je Stokke lepší.

• načítám...
3620
29.12.13 10:37

@Damael
Damael, kočárek Stokke je spíš pro městský provoz, nebo se hodí i do mírného terénu? Myslím nějaká lesní cestička, žádná divočina.

• načítám...
6623
29.12.13 10:57

@marcela74
myslím, ze stokke je podobný koleckama jako je můj concord Travel Neo air (takový ta ypsilonova základna) a ac je to spis městský kočár tak zvládne i takový terén jaký píšeš. Ja teda nemela problém pokud nebylo víc jak 20 cm sněhu. :D

• načítám...
20155
29.12.13 11:02
@jessikka píše:
No já nevím, ale Gesslein f 1 jsme nalozili bez skládání i do P 308, tedy kombi nižší střední. je fakt, ze má supet kufr tvarem- delší než SUV a vyšší než běžné kombiky

Tohle jsem potřebovala číst, moc ti děkuji za příspěvek :kytka:
Takže 308 má poměrně velký kufr? A jak spokojenost s čímkoli ostatním? My budeme mít asi kombíkovou Octavii, ale na peugeota klidně ještě mrknu, znám u nich zase prověřené kvalitní prodejní a opravářské centrum, kde opraví, jak nejlépe umí, a nekradou.

• načítám...
20155
29.12.13 11:04
@jessikka píše:
No já nevím, ale Gesslein f 1 jsme nalozili bez skládání i do P 308, tedy kombi nižší střední. je fakt, ze má supet kufr tvarem- delší než SUV a vyšší než běžné kombiky

Muž se ptá, zda je to typ SW, či jaký typ té 308 to je - že je víc typů. Děkuji

• načítám...
8935
29.12.13 11:06
@Damael píše:
Muž se ptá, zda je to typ SW, či jaký typ té 308 to je - že je víc typů. Děkuji

308 je buď klasika, nebo SW combi, což píše zakladatelka že mají.

• načítám...
20155
29.12.13 11:14
@miisenka píše:
@Damael
OT-co mas za voz?

Bugaboo Donkey Duo, ale ty asi myslíš ten můj diamant s šílenou spotřebou :lol: Tak krmelec je Hyundai Terracan - majitelé Defenderů by se mi vysmáli, ale na svoji Hyundaiku nedám dopustit a lepší auto už nikdy v životě mít nebudu :srdce:

http://srv2.betterparts.org/…racan-06.jpg

kufr, pgn:5,pgs:50,srt:year, sro:asc, mke:hyundai, mdl:terracan/pg:vipcar/187178579.html

• načítám...
20155
29.12.13 11:15
@miisenka píše:
@lucieluciova
Jukni na toto:
http://www.malvik.cz/…MOMS-origamiA jooo luxus…:-)
http://m.youtube.com/watch?…

Aston Martin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:

• načítám...
20155
29.12.13 11:17
@peggy.sl píše:
Inglesinu jsem měla na druhou dceru..nádhera a zaručeně se každý otočí.. :palec:

Jestli jsi k ní zároveň nosila klobouk a rukavičky… Tak.. :potlesk: Škoda, že jsem tě nepotkala, byla by to nádherná podívaná.

• načítám...
14309
29.12.13 11:20
@Damael píše:
Bugaboo Donkey Duo, ale ty asi myslíš ten můj diamant s šílenou spotřebou :lol: Tak krmelec je Hyundai Terracan - majitelé Defenderů by se mi vysmáli, ale na svoji Hyundaiku nedám dopustit a lepší auto už nikdy v životě mít nebudu :srdce:

http://srv2.betterparts.org/…racan-06.jpg

kufr, pgn:5,pgs:50,srt:year, sro:asc, mke:hyundai, mdl:terracan/pg:vipcar/187178579.html

jojo..toto afticko..tak to chapem..to je maly tank.. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4

• (4.1) + 59 recenzí