Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že všichni malí počůránci jsou stejní, takže nakukování do kočáru nehrozí.
a kdyžtak to řeší velice vkusná dekorace - plína přes boudu ![]()
@kotyk píše:
@Damael Většina těch dražších golfek má nějaké odpružení a polohovat do lehu jdou taky. Jediné, co je potřeba oželet, je polohování nohou. Ony teda třeba klasické golfky nohy polohovací mají, ale u starších a větších dětí jako by nebylo.
Srovnané nohy mi nevadí, ale opravdu jsem netušila, že moderní golfáče jdou polohovat. Mám o nich představu, že je to lehátko na pidikolečkách..
@Damael píše:
Gelová kolečka slyším poprvé - koukám, že mě čeká podobné martirium jako s dvojkočárem
@Damael Teď mě ještě napadl B-Agile Double. Nestojí majlant, má i polohovací rukojeť, slušnou nosnost. Akorát mi už připadl dost široký, podle papírů, a omrknout s holkama ho půjdu až asi po svátkách.
@MarkétkaBeruška moc ti děkuju… A doufam, že něco pořádného vybereme…
Ja sem priznivcem Inglesiny. Koukni na jejich novinku - Quad. Akorat nevim, jestli uz je v prodeji.
Sakra ženy, musím vás přestat sledovat. Dost nahlodáváte mé přesvědčení, že nový kočár nepotřebuji
![]()
@Damael píše:
a kdyžtak to řeší velice vkusná dekorace - plína přes boudu
No to se rozmohlo. Velmi vkusný kus hadru.
Já už bych do nového kočárku nešla.. prostě mam krásný zachovalí kočárek za super cenu ![]()
@kotyk Prosím tě, mám velice, převelice chodícího dvouleťáka, který si ovšem rád zaleze do kočáru, když už je na něj pět kilometrů moc, a toho času již chodící ročku, která naštěstí zatím nemá potřebu opouštět kočár - ale dle staršího se to do jara výrazně změní.. - takže.. jo a oba půjdou jinými směry, to vím už teď naprosto přesně - takže, co s tím? Něco lehkého, kvůli tomu ty golfky chci - já už se s dvacetikilovým kočárem, a k tomu dvěma patnáctikilovýma dětma + nějaké ty nákupy a cestovní potřeby, nehodlám dřít ![]()
A je mi celkem jedno, jak to bude vypadat - v nejhorším to u někoho z MMB nechám pošít či přešít, zapošít ![]()
No.. Zas tak jedno mi to tedy není.. Ale.. Ale je ![]()
@ana11 píše:
Sakra ženy, musím vás přestat sledovat. Dost nahlodáváte mé přesvědčení, že nový kočár nepotřebuji![]()
@paola white píše:
No treba do naseho. My i kdyz jedeme s dvema kocarkama tak je neskladame. Mame transita
nojo transit je uz ale takova skoro dodávka ne?
s tim bych sama jezdit nechtela, to si ten kočár radši složim:)
@Damael No jestli máš PowerTwin, který jde k těm 12, tak už moc lehčí kočárek pro dva neseženeš. Baby Jogger City Mini má něco kolem 13, Peg-Pérego Aria a Maclaren Triumph kolem 10. Já mám Ion Twin, ten má kolem 12.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat