Lymfatické uzliny na krku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.25 17:07

Lymfatické uzliny krk

Ahoj holky!
Píšu anonymně (jedná se o zdraví).. už jsem zoufalá. Pred mesicem jsem si náhodou nahmatala 2 uzlinky na krku.. dle googlu, jasný lymfom. Asi cca po 2 tydnech jsem sla k obvodacce, poslala me na sono a bylo v pořádku. Taky mi dělaly rozbor krve a taky v pořádku… stejně mě to hlodalo a zašla jsem si na ORL, kde taky v poradku.. pry jsou malé, měkké, pohyblivé, tak jak mají být.. nejsou zvetsene (prý)… ale už je mam měsíc a bojím se, že jsem šla na sono moc brzo. Že to ještě nejde poznat… nemate nektera zkusenost? Jinak mi nic neni. Nemam horecky, nehubnu, zadne poceni.. ty uzliny nejsou videt ani při projetí kuze citit, musi se nahmatat, ale vadi mi, ze tam jsou.. dle ULZ maji neco okolo 1 cm. Nechci byt zbytečný plašan, ale bojim se, ze pocatky nejdou lehce poznat. Je pravda, ze na ne nekolikrat denne saham, uz asi ze stresu.. rano po probuzení jsou tužší, přes den měkké. Dnes jsem si nasla jeste jednu (zas strach a hledala jsem).. je malinka, ma asi 3 mm, mekka, pohybliva. Nechci byt za blazna, ale to co pisou na netu me desi.. nemate to nektera taky? Moc díky! :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.1.25 18:06

Mám to přesně jako ty, někdy mě to také znervózňuje… Ale už je mám dost dlouho. Asi tři utz krku a taky prý v pořádku :nevim: Myslím, že se bojíš zbytečně, k lymfomu patří ještě další časté příznaky - extrémní noční pocení, zvýšená teplota nebo horečka. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 18:17
@Anonymní píše: Více

Trochu jsi mě uklidnila díky! Na internetu píšou, že uzliny nemají být hmatné, někde píšou, že je to normální… jsem z toho zmatená😄 priznam se, ze ten mesic je neustale mackam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 18:25
@Anonymní píše: Více
Úplně Te chápu. Mám myslím jednu hmatnou už odmalička, má kolem 1 cm. Takže vím, že je normální si uzliny nahmatat :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
45
20.1.25 21:18

Ver doktorům. Byla jsi na tolika vyšetření a vidis všechny dopadli dobře. ani jeden neměl ani jen podezření. Toto by si na vlastní triko nevzali to mi věř. Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7949
21.1.25 08:51

Na těch tvých uzlinách není nic patologického. Prostě normální uzliny. Takže se přestaň sledovat. Kdybys měla lymfom tak ty uzliny budou velké, tvrdé a srostlé do paketů, navíc to většinou naroste rychle. No a když tak sleduješ ty uzliny, tak pro zvětšené uzliny existuje asi milion důvodů, ne jenom lymfom. Navíc ty žádné zvětšené uzliny nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.1.25 09:07

S tím bych se nestresovala, takové uzliny má kde kdo a jestli ti vyšly testy u doktorů dobře, tak to neřeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí