Lysinka u dvouleté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
251
3.1.14 14:09

Lysinka u dvouleté

Ahoj maminky, prosím o radu, která se netýká přímo mě, ale kamarádky. Má dvouletou holčičku, která je zdravá, žádné potíže nemá, ale všimli si, že se jí na temeni hlavy udělala lysinka, prořídly jí v tom místě strašně vlásky, spíš jde vidět jen kůže. Máte některá podobnou zkušenost? Známá ji plaší, že to může být cukrovka, leukémie apod., tak bych potřebovala nějakou zkušenost od vás. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
3.1.14 14:58

Ahoj :mavam: Tak tedy nemam zkusenost ani radu, googlila sem a nasla jsem toto http://diskuse.vitalion.cz/…i-vlasu-300/ pisi tam uz dospele kolem 20 ti let a zacalo jim to zhruba kolem veku 3le. Zkus tam napsat. ;) Necetla jsem vse, ale asi to naky druh nemoci urcite bude :? Preji aby holcicka tve kamaradky byla brzy zdrava a hlavne aby to nic nebylo :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.1.14 15:02

A nevytrhává si je sama? Některé děti maji takovej zlozvyk, třeba před usínáním… pomohlo by ostříhat na kraťoučko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 15:04

Tak jsem docetla prvni stranu stranky na jejiz jsem dala odkaz a psala tam maminka, co ma 4letou dceru a ma prave neco podobneho od 2 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.1.14 15:21

Tak to mělo švagrová loni s tříletou neteří. Byly na kožním a ta jim dala nějakou mastičku a prý se to může objevit po oslabení organismu, po nemoci, antibiotikách a to až půl roku zpátky. Mazaly to a do půl roku pleška pěkně zarostla a vše je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.1.14 17:28

Děkuji moc za zkušenosti i rady. Snad to nebude nic vážnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí