Třetí atb od podzimu, 20měsíčnímu se navrací zánět průdušek

81
3.1.14 11:19

třetí atb od podzimu

Ahoj maminky,
mám první dítě, tak jsem se ze všeho dost vyplašená. proto se chci poradit. 20 měsíční syn má 3. atb od podzimu. vždycky je strašně zahleněný, usoplený, mudr. ho poslechne, má zánět průdušek. týden bere atb, pak ještě spiropent. máte některá obdobnou zkušenost? jsem zoufalá, přemýšlím o alternativní léčbě, nevím, jak na to. od podzima dáváme imunoglukan. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12933
3.1.14 11:24

Jedna příbuzná to má s dítětem podobně. Chceš vědět něco konkrétního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.1.14 11:26

Co imunologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:27

Díky, te´d nevim, na co se zeptat, snad jen jestli nezkusila jinou léčbu než atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:28
@Angua píše:
Co imunologie?

tam jsme ještě nebyli, ale asi zajdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.1.14 11:28

Doporučuju ISKIAL, my bereme od srpna a dítko je jak řípa, mělo jen 2× rýmu a to zkrácenou, cca týden s kašlem. Loni jela od září do dubna imrvere zasoplená nonstop. Imunoglukan jsme poslali k šípku…ATB měla jen jednou a to v létě, když měla angínu spole se spálovou angínou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:30
@pannda píše:
Doporučuju ISKIAL, my bereme od srpna a dítko je jak řípa, mělo jen 2× rýmu a to zkrácenou, cca týden s kašlem. Loni jela od září do dubna imrvere zasoplená nonstop. Imunoglukan jsme poslali k šípku…

můžu se zeptat, co je to za přípravek? nebo se zeptám strýčka googla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
3.1.14 11:30

@medvidekpu Zkusila homeopatika, žádný rozdíl od té doby nenastal. Vždy to musí vyřešit atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:33
@Sany80s píše:
@medvidekpu Zkusila homeopatika, žádný rozdíl od té doby nenastal. Vždy to musí vyřešit atb.

aha, tak ty jsem právě chtěla zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
3.1.14 11:34
@medvidekpu píše:
můžu se zeptat, co je to za přípravek? nebo se zeptám strýčka googla

To jsou tobolky se žraločím olejem, posilují imunitu…Já už na ně nedám dopustit, ted jsme soplili s mužem oba dva a dítě nic nechytlo…Je potřeba je brát opravdu dlouhodobě..Ale jinak googluj, počteš si něco o tom, rozhodnutí je na tobě..
Ale jinak chápu i to, že jsou jedinci, kteří jsou na průdušky dost hákliví, může to být i váš případ a nenaděláš nic…Stačí se kolikrát podívat ven na inverzi a není co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
3.1.14 11:37

Mimochodem v jaké oblasti žijete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:37
díky, dají se volně koupit, nebo jsou od imunologa?
je fakt, že jsme s manželem nachlazený, imunita dítěte si s tím zatím nedokáže poradit, tak to takhle odnáší
@pannda píše:
To jsou tobolky se žraločím olejem, posilují imunitu…Já už na ně nedám dopustit, ted jsme soplili s mužem oba dva a dítě nic nechytlo…Je potřeba je brát opravdu dlouhodobě..Ale jinak googluj, počteš si něco o tom, rozhodnutí je na tobě..
Ale jinak chápu i to, že jsou jedinci, kteří jsou na průdušky dost hákliví, může to být i váš případ a nenaděláš nic…Stačí se kolikrát podívat ven na inverzi a není co dodat.
@pannda píše:
Ale jinak chápu i to, že jsou jedinci, kteří jsou na průdušky dost hákliví, může to být i váš případ a nenaděláš nic…Stačí se kolikrát podívat ven na inverzi a není co dodat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:38
@Sany80s píše:
Mimochodem v jaké oblasti žijete?

na Vysočině, tak by to se vzduchem nemělo být tak špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
3.1.14 11:42

@medvidekpu Tam je to se vzduchem spíš hodně dobrý.
Jak a čím doma uklízíš, jakou teplotu tam udržuješ a jakou teplotu máš na spaní? Kam s malým chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.1.14 11:44
@Sany80s píše:
@medvidekpu Tam je to se vzduchem spíš hodně dobrý.
Jak a čím doma uklízíš, jakou teplotu tam udržuješ a jakou teplotu máš na spaní? Kam s malým chodíte?
na úklid používám spíš chemii, teplota 21 na spaní míň
chodíme pravidelně ven, jednou týdně mezi děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí