Lyžarská výbava oblečení

Lenka76
31.12.16 08:41

Lyzarska vybava obleceni

Ahoj, jedeme v unoru na 5dni na hory. A protoze jsme nelyzari, co se chteji postavit na lyze, tak jsem se zasekla na jedne veci.Co si obliknout pod bundu, aby jsme nebyli zpoceny, ale nebyla zima? Ja jsem si koupila soft shell kalhoty.Mam si koupit jeste i oteplovaky? A nasi 7lete pod kombinezu? Mam termalni triko a kalhoty, ale dal si nevim rady? Fleece? svetr? Mozna blby dotaz, ale fakt bych uvitala, co mam poridit, at nekupuju neco, co pak nebude potreba. Dekuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
31.12.16 08:46

Dětem dávám termoprádlo. Na to triko mikinu a oteplováky a bundu. kuklu pod helmu a dobre rukavice. V soft schellu ti bude zima kup si oteplováky. Já mám oteplováky tílko triko mikinu a bundu a Vzdy ok. Hlavně důležitý kolem krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.12.16 08:46

Úplně normálně, jak kdybys šla třeba na zimní tůru, bobovat, bruslit… Ono v závěru sjedeš během chvilky kopec a pak budeš skoro bez pohybu, než se dostaneš zase nahoru.

• Citovat
  • Upravit
69235
31.12.16 08:55

Softshellový kalhoty jsou ti k ničemu. Takže termoprádlo, na nohy i na tělo, na nohy na to oteplováky, na vršek na termoprádlo-existují dva druhy termoprádla, vrchní a spodní, takže se dá koupit i druhá vrstva, to já tedy neřeším, normálně si na to termoprádlo bereme fleecové mikiny, co máme běžně doma. Bundu, kuklu pod helmu. Já tedy také balím krk, mám takový ten tunelový šátek a termoponožky do přezkáčů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
31.12.16 09:12

Holky diky:-) uz mam obrazek. Takze ty soft shelky si vezmu tak na prochazku nekam co? Ja rada nosim ty saly pres hlavu normalne, tak poridim na lyze taky.diky moc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat