Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj chtěla jsem se optat v kolikati letech by jste poslali díte na lyžařský výcvik??Známá právě řeší tuto situaci ve školce(dceři jsou 2roky a 8měsíců)…
Děkuji za odpovědi ![]()
Nejdřív ve 4letech.
To pojede na týden sama pryč ?
Příspěvek upraven 29.01.12 v 21:08
Tak ted si nejsem jistá, jestli to dobře chápu… Myslíš do lyžařský školy nebo na týden se školkou, bez rodičů? My osobně ve 3 letech, ale na horách s námi a do lyžařský školy, my na sjezdovce kousek vedle. Na hory bych holky v tomhle věku s nikým jiným než s námi nepustila.
Na letní švp se taky může stát spousta úrazů, ale furt mi to nebezpečí přijde menší. Obě holky na švp byly už loni a zrovna zítra jedou, od po do pátku, ale bez lyží, jen procházky a zábava.
Lenka512 píše: …někdo jezdí až v 8.třídě a někdo už v 8.mi měsících![]()
![]()
Já jela poprvé v sedmičce se školou. A nepřišlo mi to pozdě. ![]()
Ucit lyzovat klidne od tech tri let, na pravy „lyzarsky vycvik“ bych pustila az v te sedme tride nebo kdy se jezdi… ![]()
Bylo by to na 5 dní se školkou.Kamarádka moc nechce ale manžel že at jede a dcerka by chtěla taky.Dnes byli u nás a tak jsme se o tom bavili a já jí slíbila že se optám.
Jako pustit dvouletou holku se školkou na hory lyžovat ??? Bez mámy ?
Chápu to dobře ??? ![]()
baruskon píše:
Ano bez rodičů … bylo by to skoro až za dva měsíce..
Ani náhodou bych dvouleťáka nepustila.
Já to chápu já bych syna asi taky takhle brzo nepustila ale její manže říká at jede že už jí budou skoro 3 roky a že už minulý rok byla snima a tak.
Jsem celkem zvědavá zda jí pustí
Ja by jsem nepustila ani nahodou. Dcera jezdi lyzovat od 5 let na svah s dedou vzdy tak na pul den a i tak jsem mela obavy a ted jede na lyzak az v 7. tride a i kdyz lyzuje perfetne,mam obavy,ze se ji neco stane ![]()
Davdan píše:baruskon píše:Ani náhodou bych dvouleťáka nepustila.
..ani náhodou…
chtěla bych u toho být, když se bude učit lyžovat…
Lenka512 píše:Davdan píše:..ani náhodou…baruskon píše:Ani náhodou bych dvouleťáka nepustila.
chtěla bych u toho být, když se bude učit lyžovat…
No právě, nehledě na to že náš starší se má hrozně rád a pády jsou pro něj noční můrou, takže se to bude učit s tatínkem, zrovna tenhle týden se snad urveme… (Vloni to zabalil, že prej néééchceee, letos se těší a furt otravuje..).
Dvouleté mi přijde fakt malinké.
Ne, je to zbytocne skoro, hovori sa ze telesne to deti zvladnu v cca 4 rokoch, lyzovanie je zataz na kycle a cim mensie dieta tym horsie. Aspon tak mi to vysvetlovala instruktorka v lyz. skole. Videla som aj 2 rocne dieta super lyzovat, aj nase deti stali 2 rocne na lyziach ale malo a s mierou !
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.