Lyžařský výcvik

50
29.1.12 21:02

lyžařský výcvik

Ahoj chtěla jsem se optat v kolikati letech by jste poslali díte na lyžařský výcvik??Známá právě řeší tuto situaci ve školce(dceři jsou 2roky a 8měsíců)…
Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
29.1.12 21:07

Nejdřív ve 4letech.

To pojede na týden sama pryč ?

Příspěvek upraven 29.01.12 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.1.12 21:08

Tak ted si nejsem jistá, jestli to dobře chápu… Myslíš do lyžařský školy nebo na týden se školkou, bez rodičů? My osobně ve 3 letech, ale na horách s námi a do lyžařský školy, my na sjezdovce kousek vedle. Na hory bych holky v tomhle věku s nikým jiným než s námi nepustila.

Na letní švp se taky může stát spousta úrazů, ale furt mi to nebezpečí přijde menší. Obě holky na švp byly už loni a zrovna zítra jedou, od po do pátku, ale bez lyží, jen procházky a zábava.

• Citovat
  • Upravit
7569
29.1.12 21:12

…někdo jezdí až v 8.třídě a někdo už v 8.mi měsících :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
29.1.12 21:14
Lenka512 píše: …někdo jezdí až v 8.třídě a někdo už v 8.mi měsících :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:

Já jela poprvé v sedmičce se školou. A nepřišlo mi to pozdě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.1.12 21:15

Ucit lyzovat klidne od tech tri let, na pravy „lyzarsky vycvik“ bych pustila az v te sedme tride nebo kdy se jezdi… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.1.12 21:19

Bylo by to na 5 dní se školkou.Kamarádka moc nechce ale manžel že at jede a dcerka by chtěla taky.Dnes byli u nás a tak jsme se o tom bavili a já jí slíbila že se optám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.1.12 21:21

Jako pustit dvouletou holku se školkou na hory lyžovat ??? Bez mámy ?
Chápu to dobře ??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.1.12 21:23

Ano bez rodičů … bylo by to skoro až za dva měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
29.1.12 21:24
baruskon píše:

Ani náhodou bych dvouleťáka nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.1.12 21:29

Já to chápu já bych syna asi taky takhle brzo nepustila ale její manže říká at jede že už jí budou skoro 3 roky a že už minulý rok byla snima a tak.
Jsem celkem zvědavá zda jí pustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
29.1.12 21:31

Ja by jsem nepustila ani nahodou. Dcera jezdi lyzovat od 5 let na svah s dedou vzdy tak na pul den a i tak jsem mela obavy a ted jede na lyzak az v 7. tride a i kdyz lyzuje perfetne,mam obavy,ze se ji neco stane :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.1.12 21:32
Davdan píše:
baruskon píše:

..ani náhodou…
chtěla bych u toho být, když se bude učit lyžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
29.1.12 21:37
Lenka512 píše:
Davdan píše:
baruskon píše:
..ani náhodou…
chtěla bych u toho být, když se bude učit lyžovat…

No právě, nehledě na to že náš starší se má hrozně rád a pády jsou pro něj noční můrou, takže se to bude učit s tatínkem, zrovna tenhle týden se snad urveme… (Vloni to zabalil, že prej néééchceee, letos se těší a furt otravuje..).

Dvouleté mi přijde fakt malinké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
29.1.12 21:41

Ne, je to zbytocne skoro, hovori sa ze telesne to deti zvladnu v cca 4 rokoch, lyzovanie je zataz na kycle a cim mensie dieta tym horsie. Aspon tak mi to vysvetlovala instruktorka v lyz. skole. Videla som aj 2 rocne dieta super lyzovat, aj nase deti stali 2 rocne na lyziach ale malo a s mierou !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin