Lze nahradit pesar něčím jiným ?

Anonymní
12.8.19 14:00

Lze nahradit pesar něčím jiným ?

Dobrý den
Mám ms už 7 den a přítel u mě chce přespat no a chceme si udělat hezky večer se vším všudy tak hledám způsob jak bych mohla mít s přítelem sex i když mám stále ms. Běžně jsem už 7 den ms neměla dneska bohužel ano. Neřešila bych to ale a přítelem se vydáme teď málo kvůli práci. Vím že se dá koupit pesar ale bohužel u nás v lékárně nemají a vím že je i kališek ale přijde mi že by to nebylo asi moc příjemné pro přítele. Nemám s ničím zkušenosti proto žádám vás jestli mate nějakou radu nebo zkušenosti o tom kalíšku nebo nějaké jiné řešení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nowena
12.8.19 14:03

No tak souložit s kalíškem bych rozhodně nedělala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.19 14:04

@Nowena právě že jsem někde četla že to jde ale právě mi to taky přijde divné

• Citovat
  • Upravit
10137
12.8.19 14:05

Pesar se ale při MS používat nemá, a kaliskem to někdo provozuje, ale může to být dost těsné. Pokud ještě krvacis, použijte kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 14:06

Souložit s kalíškem jde („vlastnoručně“ vyzkoušeno :mrgreen: ), asi by to tedy nebyli ideální s kalíškem se stopkou…
Každopádně, co udělat si hezký večer ve sprše? Anebo pod sebe hodit ručník a pak do té sprchy valit?

• Citovat
  • Upravit
53190
12.8.19 14:07

Tak 7. den uz asi jen spinis, ne? Pritele upozorni, muzete si vzit kondom a pak hned sprcha :nevim: rozhodne.bych nesoulozila s tamponem, kaliskem a podobnymi blbostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
12.8.19 14:59
@Anonymní píše:
Dobrý den
Mám ms už 7 den a přítel u mě chce přespat no a chceme si udělat hezky večer se vším všudy tak hledám způsob jak bych mohla mít s přítelem sex i když mám stále ms. Běžně jsem už 7 den ms neměla dneska bohužel ano. Neřešila bych to ale a přítelem se vydáme teď málo kvůli práci. Vím že se dá koupit pesar ale bohužel u nás v lékárně nemají a vím že je i kališek ale přijde mi že by to nebylo asi moc příjemné pro přítele. Nemám s ničím zkušenosti proto žádám vás jestli mate nějakou radu nebo zkušenosti o tom kalíšku nebo nějaké jiné řešení?

Nepleteš si kalíšek spíš s nějakou menstruační houbičkou? Protože s kalíškem si to neumím vůbec představit, pro obě strany by to bylo nejspíš bolestivý. Ani jsem neslyšela že by to někdo takto používal. Kdežto u menstruační houby jsem to slyšela, ale mě třeba nevyhovovala tak nevím. Každopádně 7 den by to mohlo být už slabší. Využila bych kondom a něco pod sebe, když už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.8.19 15:27

Souložit se zavedeným kalíškem? Pro mě tedy věc nepředstavitelná, to musí být nepříjemné pro oba partnery.
Sedmý den už spíš jen špiníš, ne? Řekni to partnerovi, navrhni použití kondomu a rozhodnutí nech na něm. Krom toho, mimo klasický pohlavní styk, můžete provozovat i jiné sexuální praktiky a na klasiku si počkat dva tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 20:21

No právě že nešpiním mám to slabší právě že jsem 7 den vždy měla už jen špinění nebo nic ale teď to mám nějak rozhozený :? Jako mě by to nevadilo mít při ms sex jen se stydím mu to navrhnout :( slyšela jsem že při ms je to i pro některou lepší intenzivnější takže jako asi bych to toho šla jen jsem stydlivá :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa