Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nowena právě že jsem někde četla že to jde ale právě mi to taky přijde divné
Pesar se ale při MS používat nemá, a kaliskem to někdo provozuje, ale může to být dost těsné. Pokud ještě krvacis, použijte kondom
Souložit s kalíškem jde („vlastnoručně“ vyzkoušeno
), asi by to tedy nebyli ideální s kalíškem se stopkou…
Každopádně, co udělat si hezký večer ve sprše? Anebo pod sebe hodit ručník a pak do té sprchy valit?
Tak 7. den uz asi jen spinis, ne? Pritele upozorni, muzete si vzit kondom a pak hned sprcha
rozhodne.bych nesoulozila s tamponem, kaliskem a podobnymi blbostmi.
@Anonymní píše:
Dobrý den
Mám ms už 7 den a přítel u mě chce přespat no a chceme si udělat hezky večer se vším všudy tak hledám způsob jak bych mohla mít s přítelem sex i když mám stále ms. Běžně jsem už 7 den ms neměla dneska bohužel ano. Neřešila bych to ale a přítelem se vydáme teď málo kvůli práci. Vím že se dá koupit pesar ale bohužel u nás v lékárně nemají a vím že je i kališek ale přijde mi že by to nebylo asi moc příjemné pro přítele. Nemám s ničím zkušenosti proto žádám vás jestli mate nějakou radu nebo zkušenosti o tom kalíšku nebo nějaké jiné řešení?
Nepleteš si kalíšek spíš s nějakou menstruační houbičkou? Protože s kalíškem si to neumím vůbec představit, pro obě strany by to bylo nejspíš bolestivý. Ani jsem neslyšela že by to někdo takto používal. Kdežto u menstruační houby jsem to slyšela, ale mě třeba nevyhovovala tak nevím. Každopádně 7 den by to mohlo být už slabší. Využila bych kondom a něco pod sebe, když už.
Souložit se zavedeným kalíškem? Pro mě tedy věc nepředstavitelná, to musí být nepříjemné pro oba partnery.
Sedmý den už spíš jen špiníš, ne? Řekni to partnerovi, navrhni použití kondomu a rozhodnutí nech na něm. Krom toho, mimo klasický pohlavní styk, můžete provozovat i jiné sexuální praktiky a na klasiku si počkat dva tři dny.
No právě že nešpiním mám to slabší právě že jsem 7 den vždy měla už jen špinění nebo nic ale teď to mám nějak rozhozený
Jako mě by to nevadilo mít při ms sex jen se stydím mu to navrhnout
slyšela jsem že při ms je to i pro některou lepší intenzivnější takže jako asi bych to toho šla jen jsem stydlivá ![]()
Dobrý den
Mám ms už 7 den a přítel u mě chce přespat no a chceme si udělat hezky večer se vším všudy tak hledám způsob jak bych mohla mít s přítelem sex i když mám stále ms. Běžně jsem už 7 den ms neměla dneska bohužel ano. Neřešila bych to ale a přítelem se vydáme teď málo kvůli práci. Vím že se dá koupit pesar ale bohužel u nás v lékárně nemají a vím že je i kališek ale přijde mi že by to nebylo asi moc příjemné pro přítele. Nemám s ničím zkušenosti proto žádám vás jestli mate nějakou radu nebo zkušenosti o tom kalíšku nebo nějaké jiné řešení?