Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a to jméno (třeba Jana) tam bylo dvakrát. Přímo takto:
Jana
Jana-pes
Tak já nevím. Já jsem jednou projížděla můj seznam a byly tam asi 3 jména u kterých jsem fakt nevěděla, kdo to je…ale třeba taky kecá, že?
Anonymní píše:
Jo a to jméno (třeba Jana) tam bylo dvakrát. Přímo takto:
Jana
Jana-pes
Třeba se s ní někde potkal, když šel z práce, někde v parku. ![]()
Ahojky…myslím že mluví pravdu…neměl by důvod si tam to jméno dávat jen bez příjmení…kdyby si s ní něco začal tak právě proto ji schová mezi ostatní pracovní jména
Jsou stejně vyčůraní jako jsme mi ženy
…takže bych mu to věřila a vykašlala se na to a hlavně se netrápila
Já sama mám v telefonu pár jmen (jenom jmen) a také už nevím kdo to je
…Tak to zkus opravdu vymazat z hlavy a uvidíš že bude líp…jméno mu vymaž z telefonu a je
Držím palečky ![]()
Já bych si to číslo opsala a zavolala jí. To bude asi jistější a pak uvidíš, jestli ti říkal pravdu nebo ne ![]()
Stalo se mi to samé, jenže tam neměl jméno ale Aa tak jsem se ho zeptala a on taky že neví.
Takže by mě zajímaly názory ostatních ![]()
Těžko říci, napíšu podle sebe - v mobilu mám XXX čísel,a u některých jmen opravdu za ty roky nevím o koho jde
, takže myslím, že si to také opravdu nemusí pamatovat. A nemusí to skutečně nic znamenat.
Máš důvod si myslet, že je ti snad nevěrný
, píšeš, že máš samé sny o nevěře…
Pokud nemáš důvod si to myslet, tak to fakt zavání paranoiou ![]()
a ani na to Jana - pes si nevybavil? Nevím…fakt to může být hloupoust…třeba jenom něco scháněl nebo potřeboval a jediné co věděl že se jmenuje Jana a má psa ![]()
já mám pořád to jedno a stejné číslo už 9let co mám mobil, a mám tam spoustu jmen co už ani nevím kdo to je.takže jsem to musela vymazat.takže bych tomu i věřila že neví kdo to je.třeba ví ale nechce to říct.já mám třeba v telefonu i číslo bývalého se kterým už nejsem v kontaktu asi 4roky ale mám tam to číslo,ani nevím proč.
ahoj,
vykašlala bych se na to, sama mám v mobilu napsáno Radim a netuším o koho jde
ale pro klid duše mu to číslo vymaž
![]()
Já bych tam nechala zavolat jeho a před tebou…ať jí řekne že neví kdo to je…nebo že si to nepamatuje…no a uvidíš jeho reakci
…ale fakt bych se s tím netrápila ![]()
Anonymní píše:
já mám pořád to jedno a stejné číslo už 9let co mám mobil, a mám tam spoustu jmen co už ani nevím kdo to je.takže jsem to musela vymazat.takže bych tomu i věřila že neví kdo to je.třeba ví ale nechce to říct.já mám třeba v telefonu i číslo bývalého se kterým už nejsem v kontaktu asi 4roky ale mám tam to číslo,ani nevím proč.
Já taky tak ![]()
Nevím, jestli mám důvod si myslet, že mi je nevěrný
(ale to ve většině případů nemá žádná). Pravdou zůstává, že začínám být opravdu paranoidní. Za vším vidím nevěru, flirt. Mám pocit, že dokud mi nedá alspoň trochu reálné vysvětlení, ať už je jakékoliv (vím, že bych mu odpustila, nebyla bych schopná ho opustit)budu se tím užírat a trápit nás oba pořád dokola.
Dokonce jsem přemýšlela, že zajdu k nějakému psychologovi, aby mi pomohl se od toho odpoutat, ale na to nemám ani čas (musela bych dojet někam do města a bez vysvětlení mi děti nikdo nepohlídá), ani peníze. ![]()
Ahoj,

už jsem to sice psala v jedné diskuzi, ale tam se to tak neřeší (je toho tam více). A já potřebuji radu přímo pro sebe.
Nedávno jsem v mobilu mého muže hledala tel.číslo (on o tom věděl, že hledám ten kontakt) a najednou jsem tam našla jedno ženské jméno-pouze křestní. Což mi bylo divné, protože všechny kontakty má i s příjmením (ženských tam má více,jelikož se jedná i o pracovní záležitosti, takže by to nebylo tak divné-jenže chybělo to příjmení!!). Zeptala jsem se, kdo to je a on že neví. Tak jsem na něj udeřila, jak nemůže vědět, kdo to je, když ten kontakt tam má. On, že to opravdu neví, že si to nepamatuje. Jsem paranoidní nebo si s tou holkou musel prostě někdy psát? a je normální, že by zapomněl o koho jde? nebo si prostě vymýšlí? kdyby jste ho ale viděly, jak je přesvědčivý, že si to opravdu nepamatuje a že si prý nepamatuje 30% lidí z telefonního seznamu
Už si připadnu jak blázen, zdají se mi teď samé sny o nevěře a už mě to pěkně ničí