Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prosím o názor, zkušenosti, zda lze nejak prodloužit péřovou bundu se zapínáním na zip. Lze to prodloužit například napletem? případně jak by šlo potom řešit zapínání toho nápletu plus původní zip bundy? Děkuji
Ne, to by bylo ošklivé a navíc odpáravat zip z péřové bundy a hezky našít nový není žádná rychlovka…koupila bych si větší…
Jde to, našít, nechat původní zip a náplet zapínat na dva patenty
@Grizelda02 děkuji, máte s tím zkušenost, jak to vypadá? jestli to nebude jako „pěst na oko“
@Pfanny píše: Více
když se to udělá dobře, vypadá to dobře, ale já tyhle úpravy ďělala jen u bund na zahradu, když byly jinak akorát a byly zachovalé - dítě hubeňour s dlouhýma rukama a nohama - aby mu netáhlo na záda
@Grizelda02 děkuji, měla jsem v plánu to nechat udělat švadlenu,
no tak to bych asi nechala dát i delší zip, mě by se to předělávat nechtělo ![]()
@Grizelda02 jedna se o drahou bundu, tak mám strach, jak to bude vypadat. Myslite dát nový zip i přes ten náplet?
ano, myslím i přes náplet, šikovná švadlena to zvládne tak, že nebude poznat, že to je upravované. já jsem amatér a kdyby mi na tom hodně záleželo, zvládnu to taky. jen se mi do větších šicích akcí už nechce