Lze odpustit chybu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1417
30.5.26 20:06

@stinga přesně…a opět nový uzivatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
30.5.26 20:19

Jinak se můžete podívat, jestli někde náhodou také nejste: https://sltrooms.cc/;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
30.5.26 20:21

@jege OMG :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
30.5.26 20:27
@Hanča1234 píše: Více
Že jo? A tady chlapa málem ukřižují jak největšího úchyla, a možná samy už několik let figurují na podobných stránkách, nemají o tom ani šajnu a svého miláčka chválí kudy chodí. ;) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.5.26 20:40
@jege píše: Více

Nechci to otevírat, co tam je? Jako galerie fotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.5.26 20:50
@ANYk9 píše: Více

no to je další co posílá fotky ženy bůhvíkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
30.5.26 20:59
@Jazmine píše: Více

Jo, z celého světa, ale jsou tam i galerie československých žen. Nemusíš se bát to otevřít, schválně tam dal odkaz na titulní stránku, kde je jenom seznam vláken prakticky bez obrázků. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.5.26 21:18

Musím vás zklamat bohužel nevím o tom že tu byl podobný příspěvek.. nic méně stejně mě věřit nejspíš nebudete 🤷
Samozdrejme vím že sem to posral.. moc lidi to nepochopí jak moc se myšlení změní když 16h denně člověk vidí že je to „všude“ běžné.. to není samozřejmě omluva omluvit to nelze.. vyčítam si to každý den ty 3 roky..
Pochopil bych odloučení dřív nebo to že by se měl už nechtěla dotknout. Ale to že mě chce i nechce je matoucí..
No nezbývá mi nic jineho než čekat na nevyhnutelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.5.26 21:22

@Paja141 no matoucí…píšeš, že jste spolu 14 let a máte děti. Celou dobu s tebou žije a myslí si, že ti může věřit a že tě zná a najednou zjistí tohle. Tak se to v ní očividně mele. 14 let nikdo nevymaže a asi i kdyz se snaží tak ji to nejde. Aspoň mi to tak přijde. Paní neznám a do hlavy ji nevidím, ale podle toho mi to tak prijde..je to chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.5.26 21:23

@Černá Madonna
Děkuji za věčně popsanou situaci.. naštvané je slabé slovo.. jak už sem psal.. jen mě máte to že mě nechce a chce zároveň.. ale vím že můžu být rád že se na mě vůbec podívá.. Že sem se změnil není omluva. Sem rád že alespoň líp můžu zpracovat emoce.. i když to každý den bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.5.26 22:08

Kam na to chodíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.5.26 22:12

@jege ale nedívala jsem se. Nechci aby si mě internet spojoval s podobnýma místama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
30.5.26 22:29

Tam, kde o tom chlapi píšou a vyměňují si podobné odkazy. By ses divila, co všechno tam je a v akých situacích i formátech. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
30.5.26 22:33

Klidně, ať si mě spojí, mně je to jedno, prezidentem už asi sotva budu, politikem taky né, a že někdo v USA anebo Indii bude vědět, že sledují podobné stránky, mi žíly vůbec netrhá.

Pár lidi tady zná mojí identitu, další mě zase znají osobně a jedna osoba zná jak moji identitu, tak mě zná i osobně, a přesto mě podobná informace nijak nekompromituje a neohrožuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.5.26 22:37

No riskovat nevolnost nehodlám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...