Lze studovat dvě školy dálkově?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teoreticky možné to je, spolužačka kdysi měla jednu školu na denní a jednu na kombinované studium. Ale nejlépe zeptat se na studijním těch škol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na upolu to je jen v patek, niky v sobotu a vychazi to tak dvakrat za mesic, ale ne uplne vzdycky pravidelne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem studovala dálkově VŠ, tak se měla dvě spolužačky, co studovaly dvě VŠ. Ale vídala jsem je jenom v první rok, tak nevím, jestli dokončily i tu druhou školu. Tu moji dokončily, měly jiný obor, proto jsem je pak už moc nevídala. Byly už starší, obě měly dospělé děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
Na upolu to je jen v patek, niky v sobotu a vychazi to tak dvakrat za mesic, ale ne uplne vzdycky pravidelne…
To je mylná informace, studuji Upol a školu máme pátky a soboty.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To je mylná informace, studuji Upol a školu máme pátky a soboty.
Jina fakulta muze mit jine zvyky… Tady to bejvalo donedavna, ale za dobu svyho probihajiciho dalkovyho studia jsem ve skole nebyla v sobotu… Co studujes za obor? Titul bude prekvapeni, ze je nutne vyvracet anonymne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi píše:
Jina fakulta muze mit jine zvyky… Tady to bejvalo donedavna, ale za dobu svyho probihajiciho dalkovyho studia jsem ve skole nebyla v sobotu… Co studujes za obor? Titul bude prekvapeni, ze je nutne vyvracet anonymne?
Sociální práci. Jo, že studuji, nikde netroubím. Téměř vždy máme dvoudenku pá + so
- Citovat
- Upravit