Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
poraďte, jakou lžičkou začít kašičky, příkrmy atd., od 4měsíce? Nejlépe kdyby jste věděli o lžičce, co má u sebe i pouzdro, aby byla lžička stále čistá - chráněná… Díky moc za pomoc, odkazy a názory ![]()
U Matyho jsem používala od začátku normální kovovou malou lžičku. Teď u Máji jsem si oblíbila reklamní plastovou lžičku od Hipp.
S krytkou na lžičku neporadím
Asi jsem čuňátko, protože to jsem nikdy neřešila.
Já jsem používala na začátku malé plastové lžičky od Aventu. A krytky? To jsem tedy nepoužívala a ani mě to nenapadlo ![]()
Majinko, já ještě nekrmím, ale vím, že maminky kolem mě používají hodně lžičky z DM, jsou v sadě asi po 5ks, různě barevné.
Ahoj,mě vyhovuje Avent lžička,je tak akorát,ani mělká ani hluboká.I mě dobře sedne do ruky:
http://www.docsimon.cz/…t-lzicka-2ks
Ahoj. U Anežky jsem začínala nějakou silikonovou, byla tvárná, takže nevadilo, že jsem se s Anežkou při každém jídle spíš prala
. Jako krytku jsem používala pouzdro na zubní kartáček (samozřejmě nové, koupené jen k tomuto účelu
). Teď u Marušky se mi osvědčila lžička od Aventu. Prodávají je i zvlášť, jsou ale dost drahé, já je měla v sadě Avent pohárků, které jsem koupila na zamražování nejdřív MM a pak i příkrmů. Jinak bych je nevyzkoušela a o moc bych přišla
. Mám dvě a stačí mi, vždycky je hned umyju a jednu mám v cestovní krabičce, kdybych nečekaně potřeboala krmit venku (aby pak stačilo třeba jen koupit jogurt). Krytku už nepoužívám, balím lžičku do igeliťáku
. Ten obal na zubní kartáček mi totiž zabavila starší dcera pro panenky
.
Jinak určitě pro začátek radím lžičku hodně úzkou a pokud možno trochu hlubší, aby z ní příkrm netekl, pokud bude tekutější - já dávala i odstříkané MM na lžičce.
Ahojky,všude se říká,že by se mělo začínat s plastovou lžičkou,no tak jsem s ní taky začla,ale stejně jsem někdy šáhla po normální co máš doma,asi bych to ze vším tak nepřeháněla,jak třeba někdo kupuje lžičku za 100 kč,myslým si,že je to zbytečný.A stím pouzdrem bych to taky neřešila ![]()
Ahoj
já jsem ještě donedávna používala tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a byla jsem s nima velmi spokojená.
Teď mám i ty Dmkový, ale dětem už je víc jak rok…
..a jsou taky fajn. Jenže ty menší se mi zdálo na to první krmení výrazně lepší.
U kluka jsem používala normální a teď když jsem začala s příkrmy u Lucinky tak jsem v lékárně koupila od Hami skleničky a k tomu byla miska a lžička jako dárek, tak požívám tu a koupila sem si v Teta drogerii set 5ti plastových lžiček za 33Kč a používám ty a kryt teda taky nemám
ani mě to nenapadlo abych se přiznala ![]()
Ja mam tuto od farlinu :http://www.picnicsro.cz/foto.php?…
moc dobre se sni krmi
Já používám lžičky Babydream z Rossmanna, jsou ploché, pro začátek super na naučení.
Mám sadu 5ti lžiček z DM. Dnes jsem s nimi poprvé krmila Berunku a v poho ![]()
hezký večer…krmíme lžičkou od HIPPU a mají ji v lékárně zdarma
to se jen tak nevidí,něco zdarma…
Jednoznačně doporučuju lžičku i s pouzdrem od Tuperware. Používala jsem na příkrmy pro mrňouse od 6. měsíce a sQěle mu padla do pusy (je menší a jakoby do špičky), i pro 4. měs. určitě ideální. Tady je odkaz , sice teda jen na nějaký bazar, mně ji kupovala tchýně přes dealerku. Nebo zkusit pohledat tady ![]()