Má cenu chodit na PCR test?

Anonymní
21.3.22 20:36

Má cenu chodit na PCR test?

Mladší dcera (1 rok) má covid. Dělali ji PCR test. Starší dceři jsem dnes udělala doma antigenní test a vyšel ji slabé pozitivní. Dělal jsem ji ho z důvodu, že minulý týden v pátek byla hrozně unavená a v sobotu večer měla zvýšenou teplotu (37-37,5). Starší dceru ( 7 let) nechám do konce týdne ze školy doma. Má cenu s ní jít na PCR test?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24636
21.3.22 20:39

Podle mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
21.3.22 20:44

Šla bych, kdybych chtěla, aby měla certifikát o prodělání
Tam je pak nějaká ochranná lhůta.
Sice to už teď nikdo nechce, ale kdo ví, jak to bude třeba v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
21.3.22 21:25

Nešla bych, pokud půjde na PCR zítra, tak bude muset být doma do příštího úterý i pokud už jí nic není. Nechala bych jí tento týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.3.22 21:43

Já bych šla. Kvůli potvrzení o prodělání. Pro cokoliv.
Mně se zrovna nedávno na pohotovosti ptali na covid infekci u dítěte. Za mě je lepší odpovědět, ano, tehdy a tehdy byl pozitivní. Než nooo, já vlastně nevím, měli jsme doma takovou divnou rýmu a kašel, ale na testech nebyl…
Ale každý to má nastavené jinak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
21.3.22 21:57

U nás je to obráceně. Starší dcera 8 let v pátek pozitivní antigen, hned v pátek i PCR. Nechala jsem ji otestovat hlavně kvůli potvrzení o prodelani. Sice teď aktuálně ho nepotřebuje, ale kdo ví, co bude za pár týdnů, měsíců. Teď ma mladší trochu rýmu (22 měsíců). Tu testovat neplanuju.
Ovšem ve Tvém případě, pokud půjdete na PCR až v úterý, tak do školy může až příští týden ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
21.3.22 22:23

My takhle sly a dcera byla negativni. Uz ji to asi doznivalo, antigen to jeste chytil a druhy den PCR uz nic. Jestli to nebudete mit podobne, kdyz byl slaby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
22.3.22 04:50

Nešla bych, nevidím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 06:10

Díky za názory. Mně se právě také s ní jít nechce, protože by byla zbytečně dlouho doma ( obzvláště, když už teď ji nic není). A papír o bezinfekčnosti snad potřebovat nebudeme jako do teď.
@Whitedog no tak jim řeknu, že ho měla, ale jen potvrzeny antigenním testem. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA