Má cenu se trápit?

Anonymní
22.2.22 23:22

Má cenu se trápit?

Ahoj, myslíte, že má smysl se trápit v mladém věku nad chybami, které jsem udelal dříve? Teď jsem nabral víc rozumu, a už bych to nikdy nezopakoval, ale nedá mi to, a musím na to pořád myslet. Snažím se na to koukat z jineho pohledu, ale pokaždé to skončí na tom samém jako to začalo :roll:. Popřípadě bych se vás chtěl zeptat, jak jste se vyrovnaly s minulostí (chybami)?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
22.2.22 23:23

To už tady bylo ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 23:25

@Cucajz Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1194
22.2.22 23:32
@Anonymní píše:
@Cucajz Jestli to tu už bylo, tak se omlouvám. :mrgreen:

Všichni se tě ptali, co si teda udělal tak hroznýho a ty nic… :nevim: tak nezakladej to samý, když nevíme o co jde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 23:34
@Cucajz píše:
Všichni se tě ptali, co si teda udělal tak hroznýho a ty nic… :nevim: tak nezakladej to samý, když nevíme o co jde :think:

Na tu diskuzi jsem taky koukal, ale nezakladal jsem to rozhodně já :)

• Citovat
  • Upravit
1194
22.2.22 23:52
@Anonymní píše:
Na tu diskuzi jsem taky koukal, ale nezakladal jsem to rozhodně já :)

A co si teda udělal? Jsi anonym, tak buď konkrétní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.2.22 00:47
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že má smysl se trápit v mladém věku nad chybami, které jsem udelal dříve? Teď jsem nabral víc rozumu, a už bych to nikdy nezopakoval, ale nedá mi to, a musím na to pořád myslet. Snažím se na to koukat z jineho pohledu, ale pokaždé to skončí na tom samém jako to začalo :roll:. Popřípadě bych se vás chtěl zeptat, jak jste se vyrovnaly s minulostí (chybami)?

Taky by mě zajímalo, co se stalo. Ale ve finále na tom nezáleží. Každý více nebo méně něčeho lituje. Budiš ti rozhřešení - nelituj toho, co jsi udělal, protože v tu chvíli jsi to tak udělat chtěl. Nech v sobě tuto větu zaznít. Opravdu si myslíš, že kdyby jsi v tu chvíli udělal něco jinýho, cítil bys, že je to to, co chceš? Bylo by vůbec REÁLNÉ, aby ses v tu chvíli zachoval/ vybral jinak? Teď toho lituješ, protože víš co víš, ale v tu chvíli jsi to nevěděl. Každopádně to, zda se tím budeš nebo nebudeš trápit nic nezmění. Spíš zapracuj na smíření se se svým minulým já. Odpusť si. Pořád budeš vědět, že to bylo špatně, ale už tě to nebude tolik trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
23.2.22 05:12

Každá minulost nás jednou dožene. Plno výčitek, otazníku, jen ne každý je schopný si přiznat, že udělal chyby.
Pokud si je uvědomuješ je to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42433
23.2.22 05:26
@Anonymní píše:

Chyby dělá každý, jsme jen lidé. Důležité je z chyb se poučit a neopakovat je. A samozřejmě nečinit zlé věci naschvál, ale to už je úplně jiný level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
23.2.22 05:35

Abys jednou nelitoval diskuzí které jsi tu založil :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
23.2.22 05:55
@azaleila píše: