Má cenu si dělat test?

Anonymní
16.5.18 11:04

Má cenu si dělat test?

Ahoj. Chci se jen zeptat zda má vůbec cenu dělat těhotenský test. U prvního těhotenství se mi prostě nedostavila menses a po týdnu zpoždění mi vyšel ihned krásně pozitivní test. Jenže teď jsem menses dostala, ale je to strašně slabé. Jen takové trošku silnější špinění a vystačí mi pouze slipová vložka i na noc. Normálně to mám první dva dny dost silné, bolesti a tlaky v podbřišku a teď nic tak já nevím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
16.5.18 11:06

Pri ceně 30 Kč za 2 testy v balení mi tahle otázka přijde tak dementní, že na to ani není odpověď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.5.18 11:06
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
16.5.18 11:07

Já osobně bych si ho nedělala, ale pro klid duše, proč ne, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.5.18 11:16

Jestli jsi mela nechraneny sex, muzes byt tehotna. Mas dve moznosti - udelat test, nebo cekat. Zalezi, co preferujes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 11:22
@terien píše:
Pri ceně 30 Kč za 2 testy v balení mi tahle otázka přijde tak dementní, že na to ani není odpověď :roll:

Mě nejde o pár korun za test, ale o další zklamání kdyby byl opět negativní. U prvního jsem čekala dva roky, teď už to budou další čtyři. Ale hlavně, že jsi si před polednem hezky rejpla. Navíc jsem se tu neptala na cenu testu, ale na to zda když menses i když o 90% slabší než obvykle jsem dostala, jestli má cenu ten test dělat.

• Citovat
  • Upravit
421
16.5.18 11:28
@Anonymní píše:
Mě nejde o pár korun za test, ale o další zklamání kdyby byl opět negativní. U prvního jsem čekala dva roky, teď už to budou další čtyři. Ale hlavně, že jsi si před polednem hezky rejpla. Navíc jsem se tu neptala na cenu testu, ale na to zda když menses i když o 90% slabší než obvykle jsem dostala, jestli má cenu ten test dělat.

Ma nemá cenu…to je taky věc, nezlob se ale to přece nikdo neví, kamaradce vyšel test negativni a byla těhotná. Můžeš mit v ojedinělých případech i menzes a muzes byt těhotná. Prostě někdy si to telo dela co chce. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
16.5.18 11:28
@Anonymní píše:
Mě nejde o pár korun za test, ale o další zklamání kdyby byl opět negativní. U prvního jsem čekala dva roky, teď už to budou další čtyři. Ale hlavně, že jsi si před polednem hezky rejpla. Navíc jsem se tu neptala na cenu testu, ale na to zda když menses i když o 90% slabší než obvykle jsem dostala, jestli má cenu ten test dělat.

Nevím, proč se rozčiluješ.
Nikdo Ti tady neřekne jestli jsi těhotná nebo ne. Když nechceš být zklamaná, tak si ten test nedělej. Jenom nechápu smysl diskuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.5.18 11:33

Klidne si test udelej. Moje zkusenost je takova, ze jsem zacala slabe spinit uz tyden pred ocekavanou ms… po tydnu, kdy se ms nerozjela jsem si udelala test den pred ocekavanou ms a byl pozitivni, druhy den jsem ho opakovala a silil. Dalsi den uz jsem byla u doktora, protoze jsem porad slabe krvacela a mela bolesti v podbrisku tak jsem mela strach z mimodelozniho… To se nastesti nepotvrdilo, ale slabe jsem krvacela/spinila az do 13 tt
Ted zaciname 30tt a jsme v poradku :andel:. Ty zacatky toho tehotenstvi holt muzou byt ruzne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
16.5.18 11:40
@terien píše:
Pri ceně 30 Kč za 2 testy v balení mi tahle otázka přijde tak dementní, že na to ani není odpověď :roll:

Velice trefna odpoved. Pobavila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
16.5.18 11:45

Vždycky má cenu si dělat test - minimálně mě baví koukat, jak se to nasává :lol: :palec: Ovuláky, těhotenské testy - všechno je to jedna velká prča :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.5.18 11:46

@mau-mau :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: pravda, ja si delala test ve 24 tt protoze me zajimalo, jak rychle to nabehne, jak bude carka silna a protoze mi tu proste jeden zbyl :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
16.5.18 11:49

@teruteru s kamarádkou jsme to dávaly i do vody, abychom zjistily, co detekuje ta druhá čárka. Baba v lékárně to totiž nevěděla, ani když se radila s kolegyní. Dala jsem ho i manželovi, jestli nebude mít ducha, když se říkalo, že vycházejí Maxovic falešně pozitivní.. :mrgreen:
Už jak jsem si přečetla otázku, aniž bych četla dál, věděla jsem, že odpověď je ANO - udělej si test :palec: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
16.5.18 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj. Chci se jen zeptat zda má vůbec cenu dělat těhotenský test. U prvního těhotenství se mi prostě nedostavila menses a po týdnu zpoždění mi vyšel ihned krásně pozitivní test. Jenže teď jsem menses dostala, ale je to strašně slabé. Jen takové trošku silnější špinění a vystačí mi pouze slipová vložka i na noc. Normálně to mám první dva dny dost silné, bolesti a tlaky v podbřišku a teď nic tak já nevím…

Tyden bych pockala. Muze to byt uhnizdovani. Po tydnu bude bud pozitivni nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.5.18 12:02
@Anonymní píše:

Tak si ho nedělej a počkej jestli ti nezačne růst břicho :nevim: nebo co chceš slyšet? Jestli jsi chodila na ZŠ tak víš, že těhotná být můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí