Má křivé nohy?

7182
4.3.11 10:05

Má křivé nohy?

Holky, co myslíte, má náš Robíno křivé nohy? Mně přijde, že ano, ale zatím mi každý řekl, že to vidím jenom já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
4.3.11 10:07
:mrgreen:

Přijdou mi z tý fotečky malinklo nohy do X,ale možná špatně stojí :think: A malinko vpáčený kotníky :think:

Chtělo by to fotku jak stojí rovně a nohy u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.3.11 10:07

Dokáže dát nohy i normálně k sobě, ale jinak prostě stojí tak, jak na té první fotce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
4.3.11 10:12

No, mně se zá, je že má trochu do X, na té první fotce úplně. Co na to praktická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 10:13

tak na tý druhý fotce se mi to nezdá,že by měl nějak křivý nohy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 10:15

Já našla jen tuhle fotku,je to 2 roky zpátky,taky nožky trošku do X a teď je má rovný,až na ty kotníky vpáčený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.3.11 10:18

No jo, jenže tak, jako na té druhé fotce, stojí jen tehdy, když mu řeknu, ať dá nohy k sobě. Doktora jsme se na to ještě neptala, všimla jsem si toho nedávno a když jsme tam byli kvůli nemoci, tak jsme si na to nevzpomněla. Jinak teda chodí normálně, nijak nohy nevtáčí, ani nevytáčí, nešmajdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 10:24

Te´d jsme si vzpoměla jak jsem jako malá měla nohy do O,ale příšerně,mě by mezi nima projel snad náklaďák a teď mámnohy normální. :lol: :lol: :lol:

až půjdete k mudře tak se jí zeptej,co s tím a jak se to zdá jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.3.11 10:33

ahojky, já myslím,že takto stojí hodně dětí a že to neznamená křivé nohy, prostě se to časem upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
4.3.11 10:44
verenika píše:
Já našla jen tuhle fotku,je to 2 roky zpátky,taky nožky trošku do X a teď je má rovný,až na ty kotníky vpáčený

No, a tady mi přijde, že pravá nožička je do X, ale možná jsem paranoidní. S naší malou jsem lítala kvůli nohám do O :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.3.11 10:46

Já si taky nemyslím, že má nějak křívé nožky, maličko do ix, ale to má spousta dětí i náš Kubík, dr. na to nic neříkala a jinak já mám do dnes tak trochu ixky a chodím normálně :mrgreen: . Někdo má nohy rovný, někdo do ó někdo do ix. Pokud malej nešmajdá, nechodí po špičkách, nevtáčí špičky k sobě atd. je to podle mě normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 10:56
Týja píše:
verenika píše:
No, a tady mi přijde, že pravá nožička je do X, ale možná jsem paranoidní. S naší malou jsem lítala kvůli nohám do O :nevim:

Kdyť píšu,že tqady je má do X 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.3.11 11:09

Tak já bych řekla že je do X má, ale to je normální. Syn měl v roce nohy silně do O. Pak zase pořádná Xka. Ortoped říkal, že je to postavením a vývinem kostí kloubů a chrupavek jak děti rostou. Někdo to má výraznější. Já měla ve třech taky nohy do X teď bohužel do O, ale z toho už nevyrostu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.3.11 11:45

Já myslím,že má pěkné nohy :-D ,celý je šikovný :wink: .Trochu do x to vypadá,ale to se spraví,jako abnormálně to nemá.

Jinak,nevím,no,ale mě se zdá,že 90proc. dospělích chlapů,má nakonec nohy do O,nebo X.

• Citovat
  • Upravit
7182
4.3.11 11:51

Tak jsem to vyřešila, holky, protože ty xka vidíte taky, tak jsme skočili k doktorovi (primárně kvůli tomu, že Robíno stále kašle, tak aby ho poslechl) a vyfásla jsme papír na ortopedii, aby se tam na něj mrkli a řekli, jestli je to ještě normální, nebo jestli už je to moc. Tak doufám, že teda je ještě v normálu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí