Po jaké době druhé dítě?

8228
3.3.11 08:57

Po jaké době druhé dítě???

Ahoj holky, byla bych ráda, kdyby jste mi někdo napsaly, jaké máte zkušenosti s tím, po jak dlouhé době jste měly druhé dítě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
3.3.11 08:58

po minute od prvniho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.3.11 09:01

My chtěli mít děti hodně brzo od sebe, první překážkou byl akutní císař při prvním porodu, takže roční doba čekání, a pak dvě ZT…
Nakonec máme děti 2 a 3/4 roku od sebe a nemůžu si stěžovat. Když se Šárka narodila, Vojta už byl docela „rozumný“ (samozřejmě do očiček měl i tak potřebu jí sáhnout a po třech měsících hlídání se mu to i podařilo :roll: :lol: ), ten rozdíl není zase tak markantní, takže už teď spolu docela obstojně zlobí :pankac: :huban:
V Šárčiných 3 měsících šel Vojtula do školky, takže jsem zase měla doma „jedno dítě“ 8-) (já teda podnikám, takže mi tohle vyhovovalo - dvě děti doma se s prací hůř slazujou).

Příspěvek upraven 03.03.11 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.3.11 09:03
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .já je budu mít o 14 měsíců 8-o :lol: ,takže hodně brzo :lol: :mavam:
jizvíková píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.3.11 09:06

Ahoj, máme rozdíl 3 roky a 2 měsíce a SUPER! :dance: Starší je už samostatná jednotka, sám se nají, oblékne a tak. Od září chodí do školky, sice byly choroby, bála jsem se, aby nebylo nemocné i mimino, ale nechytlo nic. Mám na malou spoustu času, ani žárlení se nekonalo, moc si jí nevšímá. Ale tohle je hodně o osobnosti toho staršího sourozence, jak se s příchodem „vetřelce“ vyrovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
3.3.11 09:06
kamikaa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .já je budu mít o 14 měsíců 8-o :lol: ,takže hodně brzo :lol: :mavam:
jizvíková píše:

8-o 8-o 8-o tak to je rychlost.to my by jsme teda nezvládli-finančně ani psychicky :mrgreen: to je fakt fofr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.3.11 09:07

My máme o tři roky,už bych asi nechtěla,asi bych zvolila třeba 5 let odstup :-D Obdiv mají ty co je mají tak brzy po sobě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.3.11 09:10
janasxx píše:
Starší je už samostatná jednotka, sám se nají, oblékne a tak.

Jojo, tu relativní samostatnost taky oceňuju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.3.11 09:12
jizvíková píše:

Jizvi, bomba :lol: :lol: :lol: Jsem se docela zasmála. Akorát ty lámeš rekordy i v tom, jak to myslela zakladatelka a nestěžuješ si a to se mi líbí :palec: Humor nade vše :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.11 09:13

nikdy :lol: :mrgreen: :andel: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
3.3.11 09:16

Chtěla jsem rozdíl 3 roky mezi dětmi, ale nebylo mi přáno, už vím, že se to naplánovat bohužel nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.3.11 09:17

Bude po více než 13 letech :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.3.11 09:21

my máme děti od sebe 5 let......chtěli jsme teda dřív ale jaksi to nešlo a nakonec jsem byla ráda,protože mi bylo skoro celé těhu zle takže jsem byla ráda,že už byla dcera skoro ve všem samostatná.....ale nevýhoda je asi v tom,že si spolu nepohrají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.3.11 09:25

Ideální po třech, čtyřech letech. Starší prcek už sourozence chápe, nežárlí tolik, je samostatnější…atd atd.

Když je máš moc brzo po sobě, neužiješ si ani jedno !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
3.3.11 09:25

My máme děti přesně o 4 roky (chtěli jsme o 3, ale 1,5 roku jsem nemohla otěhotnět :-? ) a je to super, tento věkový rozdíl můžu doporučit :potlesk: :palec:

Je sice pravda, že nějkdy jsou u nás hodně divoké dny, ale jinak je to paráda - užila jsem si první dítko a druhé taky, Kubča už ve 4 letech nepotřeboval tolik pozornosti jako mladší děti a ještě k tomu začal chodit do školky :dance:

Příspěvek upraven 03.03.11 v 09:30

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí