Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malá má dva roky a chceme začít pracovat na dalším.
Tak hodně štěstí ![]()
Každý rozdíl má něco.
Já mám 22 měsíců a bylo to pro mě dost brzo, ale co člověk ví když k tomu dojde, nakonec si musí nějak poradit. 3 roky je běžný, obvyklý rozdíl. Tak ať vám to vyjde.
@zuza007 píše:Kamarádka to tak má a říkala,že je to tak lepší.Prej nemusí do práce mezi jedním a druhým.To je její názor:-)
Děkuji:-)Selhala ochrana?
@andelka83 píše:
Tak hodně štěstí
Každý rozdíl má něco.
Já mám 22 měsíců a bylo to pro mě dost brzo, ale co člověk ví když k tomu dojde, nakonec si musí nějak poradit. 3 roky je běžný, obvyklý rozdíl. Tak ať vám to vyjde.
@andelka83 píše:
Tak hodně štěstí
Každý rozdíl má něco.
@zuza007 neselhala,jen jsem to necekala opet na prvni pokus.
No obojí má něco, jak navázat s RD tak být mezi tím v práci. Můj starší není standardní dítě takže díky tomu že mladší mohl jít do školky až ve 3,5 letech a já našla práci až o rok později tak měl luxus že jsem byla 6,5 roku doma.
Teď uvažujeme na stará kolena o třetím a též to bude mít něco do sebe.
Mame 5,5let od sebe, ale u nas to driv ani neslo a nechteli jsme.syn byl docela narocny dite. kazdy vekovy rozdil ma neco do sebe.
Já mám holky plánovaně o šestnáct měsíců a je to super
kdybych neměla dvě sekce, tak jdem do třetího zase takhle brzy. Takhle musíme ten rok počkat, ale hned v září jdem zas do toho, snad to vyjde zase napoprvé ![]()
@zuza007 tříletý věk. rozestup je podle mě ideální. Takže když se vám zadaří v brzké době, bude to tak akorát. Hodně štěstí ![]()
Všechny děti máme s malými věkovými rozdíly (nejmenší 12m) a jsem za to ráda. Není to nic, co by se nedalo zvládnout. Ale hodně záleží na povaze matky a dítěte. Jistě, že do dalšího těhotenství nepůjdu, když se na to nebudu cítit a měla bych pocit, že si na rodičáku z dvou dětí hodím mašli ![]()
Edit: 3roky levou zadní a není moc co řešit
Ať se brzo zadaří ![]()
Příspěvek upraven 31.12.16 v 22:29
@zuza007 píše:
Taky jsem o tomto rozestupu uvažovala. ale začneme raději dříve. Děkuji ti za přání:-)
@pe-terka píše:
@zuza007 tříletý věk. rozestup je podle mě ideální. Takže když se vám zadaří v brzké době, bude to tak akorát. Hodně štěstí
tak ono to tak vychází. Pokud má první dítě dva roky, zadaří se dejme tomu do dvou tří měsíců, k tomu 9 měsíců těhotenství…Takže v poho, klidně už teď.
Děkuji ti moc za přání:-)Muj chtěl druhé rychle po sobě. Když měla malá aní né rok.
Všechny děti máme s malými věkovými rozdíly (nejmenší 12m) a jsem za to ráda. Není to nic, co by se nedalo zvládnout. Ale hodně záleží na povaze matky a dítěte. Jistě, že do dalšího těhotenství nepůjdu, když se na to nebudu cítit a měla bych pocit, že si na rodičáku z dvou dětí hodím mašli ![]()
Edit: 3roky levou zadní a není moc co řešit
Ať se brzo zadaří ![]()