Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neustále se trápím oplácaností našeho Marečka. Každý mi říká, ať počkám, že z něj vyroste hubeňour…
A tak by mě zajímalo, jestli Vaše větší děti vyrostly z oplácanosti. Jestli třeba i zhubli chůzí, pohybem a nebo se tak vytáhli, že už nejsou oplácané, buclaté?
Ahoj…tak my jsme z toho nevyrostli
…oplácáváme se dál a bojujeme…viz tady foto holčiny- má 3, 5 let
A to není jedlík…je takhle prostě stavěná od mala ![]()
Jo a jinak- běhá a je hyperaktivní a vidíš- furt stejná
Chůzi má jak kačena kejhačka
..Tak snad Tvůj z toho vyleze…každý to má jiank
![]()
holky me vase deticky neprijdou tlusty
me se to libi jaky jsou, lepsi nez naky pohubli chudacci
je to roztomily, taky mi rikaj ze matej je tlustej, tak rikam ze neni, ze je jen roztomilej
![]()
market.s.87 píše:
holky me vase deticky neprijdou tlustyme se to libi jaky jsou, lepsi nez naky pohubli chudacci
je to roztomily, taky mi rikaj ze matej je tlustej, tak rikam ze neni, ze je jen roztomilej
![]()
Skutečně?
Jůůůů, kdyby to tak mohla říct jako ty ,naše doktorka
Ta malé píše do průkazky závěr: obezita
Moje má bohužel 29 kg- ale je strašně vysoká na svůj věk- vypadá tak na 7 leté dítě ![]()
Asi jak kdo, ale u nás vyrostli oba. Kluk byl docela tlustý mimino, ale jak začal běhat, tak z toho vyrostl. Dnes má 200cm a 63kg, takže by potřeboval spíš nabrat.
Bára měla porodní váhu 4,1kg, plně kojená taky moooc pěkně přibírala a dnes má 12kg, což není moc. ![]()
jé,taky jsem zvědavá,jestli náš Bobo vyroste ze své buclatosti,má velikánské břicho
ale jsem zatím v klidu,několik jeho vrstevníků je na tom hůř ![]()
Vanesanka píše:market.s.87 píše:Skutečně?
holky me vase deticky neprijdou tlustyme se to libi jaky jsou, lepsi nez naky pohubli chudacci
![]()
Moje má bohužel 29 kg- ale je strašně vysoká na svůj věk- vypadá tak na 7 leté dítě
doktorka tomu nerozumí
me fakt neprijde tak nak extra tlusta, tvaricky ma ale me to prijde teda roztomily, lepsi nez kdyby je mela propadly preci ![]()
Vanesanka píše:market.s.87 píše:Skutečně?
![]()
Moje má bohužel 29 kg- ale je strašně vysoká na svůj věk- vypadá tak na 7 leté dítě
Ta Tvoje holčička je taky zrzavá? Mareček totiž taky, jsou si docela podobní
))
A kolik vážila když se narodila a má mít po kom být buclatá? Mareček totiž ne
( Tak nevím, kde na tom byl.
Holky, napište ještě kolik kg teď Vaše ratolesti mají a výšku a věk- pokud nevadí? Myslím ty vaše buclíky bucifálky buclaté ![]()
Ewule0712 píše:Vanesanka píše:Ta Tvoje holčička je taky zrzavá? Mareček totiž taky, jsou si docela podobnímarket.s.87 píše:Skutečně?
![]()
))
A kolik vážila když se narodila a má mít po kom být buclatá? Mareček totiž ne( Tak nevím, kde na tom byl.
No jasně, je trošku zrzulinka- ale ne moc, spíš tak zlatohnědá
Jinak ona se mi narodila předčasně - 34 týden- měla 2 510 g/ 47 cm- buclatá je po babičce- a táta je obr taky- vysocí a hromotluci ![]()
Ewule0712 píše:Vanesanka píše:Ta Tvoje holčička je taky zrzavá? Mareček totiž taky, jsou si docela podobnímarket.s.87 píše:Skutečně?
![]()
))
A kolik vážila když se narodila a má mít po kom být buclatá? Mareček totiž ne( Tak nevím, kde na tom byl.
no co je na nej buclatýho?
a jeste papa pomeranč, zlaticko ![]()
market.s.87 píše:Vanesanka píše:doktorka tomu nerozumímarket.s.87 píše:Skutečně?
![]()
me fakt neprijde tak nak extra tlusta, tvaricky ma ale me to prijde teda roztomily, lepsi nez kdyby je mela propadly preci
Děkuji
.....taky si s manžou říkáme, že dr prdlačky rozumí…my musíme k vůli tomu chodit na endokrinologii ![]()
Tak můj syn byl až dost tlusťoučký miminko,až asi do roka.Ale pak začal lítat atd,no teď mu jsou 4 roky má 14 kilo,je dost vysokej a je jak lunt
Takže z toho vyrostl.Buclatý dětičky jsou krásný.Mám 3 měsíční holčičku a doktorka naznačila že je tlustá.Má 6 kg ![]()