Vyrostlo z buclatosti?

3627
2.3.11 16:52

Vyrostlo z buclatosti?

Neustále se trápím oplácaností našeho Marečka. Každý mi říká, ať počkám, že z něj vyroste hubeňour…
A tak by mě zajímalo, jestli Vaše větší děti vyrostly z oplácanosti. Jestli třeba i zhubli chůzí, pohybem a nebo se tak vytáhli, že už nejsou oplácané, buclaté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3278
2.3.11 16:56

Ahoj…tak my jsme z toho nevyrostli :zed: …oplácáváme se dál a bojujeme…viz tady foto holčiny- má 3, 5 let :mrgreen: A to není jedlík…je takhle prostě stavěná od mala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 16:58

Jo a jinak- běhá a je hyperaktivní a vidíš- furt stejná :mrgreen: Chůzi má jak kačena kejhačka :mrgreen: ..Tak snad Tvůj z toho vyleze…každý to má jiank :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.11 16:58

holky me vase deticky neprijdou tlusty :-) me se to libi jaky jsou, lepsi nez naky pohubli chudacci :-) je to roztomily, taky mi rikaj ze matej je tlustej, tak rikam ze neni, ze je jen roztomilej :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 17:00
market.s.87 píše:
holky me vase deticky neprijdou tlusty :-) me se to libi jaky jsou, lepsi nez naky pohubli chudacci :-) je to roztomily, taky mi rikaj ze matej je tlustej, tak rikam ze neni, ze je jen roztomilej :-) :-)

Skutečně? :mrgreen: Jůůůů, kdyby to tak mohla říct jako ty ,naše doktorka :mrgreen: Ta malé píše do průkazky závěr: obezita :lol: Moje má bohužel 29 kg- ale je strašně vysoká na svůj věk- vypadá tak na 7 leté dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.3.11 17:02

Asi jak kdo, ale u nás vyrostli oba. Kluk byl docela tlustý mimino, ale jak začal běhat, tak z toho vyrostl. Dnes má 200cm a 63kg, takže by potřeboval spíš nabrat.
Bára měla porodní váhu 4,1kg, plně kojená taky moooc pěkně přibírala a dnes má 12kg, což není moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.3.11 17:04

jé,taky jsem zvědavá,jestli náš Bobo vyroste ze své buclatosti,má velikánské břicho :lol: ale jsem zatím v klidu,několik jeho vrstevníků je na tom hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.11 17:06
Vanesanka píše:
market.s.87 píše:
holky me vase deticky neprijdou tlusty :-) me se to libi jaky jsou, lepsi nez naky pohubli chudacci :-) je to roztomily, taky mi rikaj ze matej je tlustej, tak rikam ze neni, ze je jen roztomilej :-) :-)
Skutečně? :mrgreen: Jůůůů, kdyby to tak mohla říct jako ty ,naše doktorka :mrgreen: Ta malé píše do průkazky závěr: obezita :lol: Moje má bohužel 29 kg- ale je strašně vysoká na svůj věk- vypadá tak na 7 leté dítě :lol:

doktorka tomu nerozumí :lol: me fakt neprijde tak nak extra tlusta, tvaricky ma ale me to prijde teda roztomily, lepsi nez kdyby je mela propadly preci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
2.3.11 17:07
Vanesanka píše:
market.s.87 píše:
Skutečně? :mrgreen: Jůůůů, kdyby to tak mohla říct jako ty ,naše doktorka :mrgreen: Ta malé píše do průkazky závěr: obezita :lol: Moje má bohužel 29 kg- ale je strašně vysoká na svůj věk- vypadá tak na 7 leté dítě :lol:

Ta Tvoje holčička je taky zrzavá? Mareček totiž taky, jsou si docela podobní :o))
A kolik vážila když se narodila a má mít po kom být buclatá? Mareček totiž ne :o( Tak nevím, kde na tom byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 17:08

Holky, napište ještě kolik kg teď Vaše ratolesti mají a výšku a věk- pokud nevadí? Myslím ty vaše buclíky bucifálky buclaté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 17:10
Ewule0712 píše:
Vanesanka píše:
market.s.87 píše:
Ta Tvoje holčička je taky zrzavá? Mareček totiž taky, jsou si docela podobní :o))
A kolik vážila když se narodila a má mít po kom být buclatá? Mareček totiž ne :o( Tak nevím, kde na tom byl.

No jasně, je trošku zrzulinka- ale ne moc, spíš tak zlatohnědá :mrgreen: Jinak ona se mi narodila předčasně - 34 týden- měla 2 510 g/ 47 cm- buclatá je po babičce- a táta je obr taky- vysocí a hromotluci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.11 17:10
Ewule0712 píše:
Vanesanka píše:
market.s.87 píše:
A kolik vážila když se narodila a má mít po kom být buclatá? Mareček totiž ne :o( Tak nevím, kde na tom byl.

no co je na nej buclatýho? :-) a jeste papa pomeranč, zlaticko 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.3.11 17:11

tak mi mame 5mesicu a mame 73cm a 9,5 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.3.11 17:12
market.s.87 píše:
Vanesanka píše:
market.s.87 píše:
doktorka tomu nerozumí :lol: me fakt neprijde tak nak extra tlusta, tvaricky ma ale me to prijde teda roztomily, lepsi nez kdyby je mela propadly preci :-)

Děkuji :kytka: :mrgreen: .....taky si s manžou říkáme, že dr prdlačky rozumí…my musíme k vůli tomu chodit na endokrinologii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
2.3.11 17:17

Tak můj syn byl až dost tlusťoučký miminko,až asi do roka.Ale pak začal lítat atd,no teď mu jsou 4 roky má 14 kilo,je dost vysokej a je jak lunt :-D Takže z toho vyrostl.Buclatý dětičky jsou krásný.Mám 3 měsíční holčičku a doktorka naznačila že je tlustá.Má 6 kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí