Postel pro 2leté dítě

4
1.3.11 09:59

Postel pro 2-leté dítě

Dobrý den :-) Chtěla bych objednat postel pro dceru ve velikosti 200/90 se zábranou http://www.babynabytek.cz/…ou-buk-p279/. Nemáte někdo zkušenosti jak s postelí tak i matrací http://www.babynabytek.cz/…90x200-p473/ a samozřejmě i s internetovou prodejnou. Budu ráda za jakkýkoliv podnět, připomínku, hodnocení. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
195
1.3.11 10:30

Ahojky, zrovna řešíme ten samý problém, v postýlce nám malá nespí a tak bysme jí chtěli odnaučovat spát s náma :mrgreen: tahle postýlka se mi líbí, já uvažovala zatím o ikee, že se pojedeme někam z jara podívat, ale matraci bych chtěla nějakou zdravotní, zkušenosti nemá, my máme zdravotní na manželské posteli a je fakt výborná a tak bych možná koupila tu samou v meším, už nevím wwwadresu, ale dohledala bych jí někde v mailu… na netu toho je strašně moc a tak bych se ráda nejdřív mrkla normálně do obchodů… Tak se přidávám, taky budu ráda za nějaké tipy třeba 8-) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.3.11 10:46

zrovna dnes jsem na tuhle postýlku koukala i včetně úložného prostoru ale ještě neobjednávám,a le moc se mi líbí vzhledem poměru vzhled x cena. Pak dej vědět jestli jsi objednala a jak jsi byla spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.3.11 10:47
Terrezka píše:
Ahojky, zrovna řešíme ten samý problém, v postýlce nám malá nespí a tak bysme jí chtěli odnaučovat spát s náma :mrgreen: tahle postýlka se mi líbí, já uvažovala zatím o ikee, že se pojedeme někam z jara podívat, ale matraci bych chtěla nějakou zdravotní, zkušenosti nemá, my máme zdravotní na manželské posteli a je fakt výborná a tak bych možná koupila tu samou v meším, už nevím wwwadresu, ale dohledala bych jí někde v mailu… na netu toho je strašně moc a tak bych se ráda nejdřív mrkla normálně do obchodů… Tak se přidávám, taky budu ráda za nějaké tipy třeba 8-) :mavam: :mavam: :mavam:

my jsme koupili v IKEE tu nejlevnější a k tomu jsme vybrali dražší matraci. Ráda bych kvůli prostoru časem koupila patrovky, ale až budou děti starší. Dcera má prodloužitelnou, s ní jsem moc spokojená, bohužel ale museli jsme trošku ušetřit, proto jsme koupili SNIGLAR
 http://www.ikea.com/…ts/S39823978

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.3.11 10:50

oběma dětem jsme koupili v Ikea ODDU s úložným prostorem. Mladší na ní spí od 2,5let (a kdyby se nám povedlo jí koupit dřív, spala tam dřív)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.3.11 10:52
Panuška píše:
zrovna dnes jsem na tuhle postýlku koukala i včetně úložného prostoru ale ještě neobjednávám,a le moc se mi líbí vzhledem poměru vzhled x cena. Pak dej vědět jestli jsi objednala a jak jsi byla spokojená :lol:

To mě právě taky zaujalo, je moc pěkná a ta cena super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.3.11 10:54
zuzanasinova píše:
Terrezka píše:
Ahojky, zrovna řešíme ten samý problém, v postýlce nám malá nespí a tak bysme jí chtěli odnaučovat spát s náma :mrgreen: tahle postýlka se mi líbí, já uvažovala zatím o ikee, že se pojedeme někam z jara podívat, ale matraci bych chtěla nějakou zdravotní, zkušenosti nemá, my máme zdravotní na manželské posteli a je fakt výborná a tak bych možná koupila tu samou v meším, už nevím wwwadresu, ale dohledala bych jí někde v mailu… na netu toho je strašně moc a tak bych se ráda nejdřív mrkla normálně do obchodů… Tak se přidávám, taky budu ráda za nějaké tipy třeba 8-) :mavam: :mavam: :mavam:
my jsme koupili v IKEE tu nejlevnější a k tomu jsme vybrali dražší matraci. Ráda bych kvůli prostoru časem koupila patrovky, ale až budou děti starší. Dcera má prodloužitelnou, s ní jsem moc spokojená, bohužel ale museli jsme trošku ušetřit, proto jsme koupili SNIGLAR

A je stabilní? vypadá tak jako že toho moc nevydrží, ale fotky strašně zkreslujou, proto jsem chtěla mrknout naživo nejdrříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.3.11 10:59

Právě, že cenově i s matrací vychází skvěle, ještě uvidím, teď se ještě rozmýšlím nad matrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.3.11 11:00

Taky brzy budem tohle řešit.Ta z Ikey vypadá dobře(cena ještě líp :lol: )ale mám pocit že tu zábranu proti pádu budeme muset mít větší protože ty akrobatické cviky co dělá malá v postýlce při spaní… no minimálně přes celou délku a pokud možno do stropu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.3.11 11:03

Zábrana se mi zdá nízká, měla bych strach, že přepadne, ale je to jen můj pocit z fotky… :cry:, na mysli mám tu Ikeackou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
1.3.11 11:31

my máme z tohoto e-shopu bílou postel Paul 200×90. Jsem s ní spokojená, i když je pravda, že zábrana je poměrně nízká. My máme hodně vysokout matraci, která sahá až ke spodní hraně té horní lišty, i tak to ale stačí, malá z postele nepadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
1.3.11 11:36
Terrezka píše:
zuzanasinova píše:
Terrezka píše:
A je stabilní? vypadá tak jako že toho moc nevydrží, ale fotky strašně zkreslujou, proto jsem chtěla mrknout naživo nejdrříve…

doporučuji určitě okouknout naživo, ale za ty prachy je opravdu solidní. Obě děti hopsají denně po postelích…takže vydrží… :nevim:
ohledně zábrany, ta určitě není dostačující. My máme postele v L-ku, takže jednu část kryje čelo druhé postele, na druhé půlce máme přídavnou zábranu, kterou jsme tam kupovali kdysi k té prodloužitelné..už jsem ji tam neviděla, nevím, jestli je ještě prodává…
ale abych to shrnula, za ty peníze je opravdu fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
1.3.11 11:38

Postel i se zábranou jsme si nechali pro malou udělat 200×80 (90ka by nám nevešla do ložnice, kde zatím musí postel být, protože pokojmá v patře), matraci jsme koupili tuto http://www.matrace-ostas.cz/…a-200x80-p-7?…
Takhle malé děti zdravotní/různě zónované/z líné pěny matrace neocení vzhledem ke své váze. Takže zatím relativně obyčejná matrace s tím, že třeba kolem deseti let koupíme kvalitní.
Postel z Ikei jsme nechtěli a zábrana opravdu je nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
1.3.11 11:57

Tak my máme podobnou a dcera je v ní od 2 let, ale vyšla teda dráž, byla od jiné firmy, myslím, že GAZEL. Jsem s ní max. spokojená a navíc je u ní super, že když bych chtěla později patrocou, tak koupím druhou postel, spojovací díly a můžu udělat patrovku už z té, co mám doma. Ač mají děti každý svůj pokoj, tak dcera začíná otravovat s patrovkou, tak to tak možná na chvilku vyřešíme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
1.3.11 11:58

Máme tuto z Ikey
http://www.ikea.com/…60251_S4.JPG kritter
Damík v ní spí od cca 2 let doteď (jsou mu 4 roky) a je spokojený, taky je divoch, ale zábrana stačila, nepřijde mi nízká. Do domečku chci vyvýšenou postel s úložnými prostory nebo třeba s pracovním stolem a skříní pod postelí, ale to je zatím jen hudba budoucnosti, máme malý byt, takže do naší pidi ložnice jsme se museli složit všichni čtyři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí