Má křivé nohy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
4.3.11 19:31

Tos udělala dobře :potlesk: :palec:
Jo a nemyslela jsem to nijak špatně. Jen jsem chtěla říct, že možná ty nožičky hodnotím moc kriticky, protože jsem teď lítala po ortopedii s naší malou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.3.11 20:00
Týja píše:
Tos udělala dobře :potlesk: :palec:
Jo a nemyslela jsem to nijak špatně. Jen jsem chtěla říct, že možná ty nožičky hodnotím moc kriticky, protože jsem teď lítala po ortopedii s naší malou :lol:

Já si ani nic špatně nevyložila, neboj. :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.3.11 21:49

Ahoj,nožky má v pohodě,časem se to srovná :-) .Ukazovala jsem fotku manželovi(ortoped),koukl na to a říkal,že je to dobrý.Není dětskej, ale pár nožiček už viděl :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 22:00
Adriana píše:
Ahoj,nožky má v pohodě,časem se to srovná :-) .Ukazovala jsem fotku manželovi(ortoped),koukl na to a říkal,že je to dobrý.Není dětskej, ale pár nožiček už viděl :-D .

Ahoj, můžu mu jít taky ukázat nožičky? :-P :-PJsem ráda,že tě tu vidím

Příspěvek upraven 04.03.11 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.3.11 22:02

Ahoj, můj kluk má ty nožky tak nějak podobně, a to je mu už pět let, na pětileté prohlídce si měl stoupnout tak aby měl kolena i kotníky u sebe 8-o ale jednu nohu musel připokrčit, protože se mu k sobě přes ty kolena nevešly. Dr koukal, zkoumal, nakonec nás poslal ne ortopedii, a tam dr konstatoval, že je to zcela normální a postoj se upraví. Takže v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.3.11 23:11
verenika píše:
Adriana píše:
Ahoj,nožky má v pohodě,časem se to srovná :-) .Ukazovala jsem fotku manželovi(ortoped),koukl na to a říkal,že je to dobrý.Není dětskej, ale pár nožiček už viděl :-D .

Nééééééééééééééé!!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.3.11 23:16
Adriana píše:
verenika píše:
Adriana píše:

Jak nééé :roll: :mrgreen: jak se má Viktorka?Jo a zeptej se drahého co na vpáčený kotníky ju?A písni mi to na FB :huban: Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.3.11 23:52
verenika píše:
Adriana píše:
verenika píše:
Adriana píše:

Jak nééé :roll: :mrgreen: jak se má Viktorka?Jo a zeptej se drahého co na vpáčený kotníky ju?A písni mi to na FB :huban: Dík

Zeptala bych se ho, ale už chrní..Tak mi to pak připomen na Fb,abych se ho zeptala…Zejtra slouží chudák :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.3.11 23:55
Adriana píše:
verenika píše:
Adriana píše:
verenika píše:
Adriana píše:

Jak nééé :roll: :mrgreen: jak se má Viktorka?Jo a zeptej se drahého co na vpáčený kotníky ju?A písni mi to na FB :huban: Dík
Zeptala bych se ho, ale už chrní..Tak mi to pak připomen na Fb,abych se ho zeptala…Zejtra slouží chudák :cry: .

Jo málem jsem zapomněla napsat co Vikís :oops: !!No je dokonalá :srdce: ,hodně moc akční a šikovná,aspon já si myslím!!!No musíme si někde dát spicha…Jo,tak mi napadá,nejsi zejtra ve špitálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.3.11 00:14

Malej má nohy naprosto stejný, taky už jsem po tom koukala, že má chudák Xka a to se mi na chlapech teda vyloženě nelíbí :-?
A tak jsem ráda, že je tu už i určena dg, že je to v poho a hlavně že se to spraví :pankac: :dance:
dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
5.3.11 01:02

Ahojte, Vincent má taky xka, tak jsem ráda, že se to srovná :lol: Nemá mít ani po kom, já mám malinko do O a tatínek dokonale rovné :mrgreen: A ty kotníčky má taky vpáčené, byli jsme s tím ve 2 letech u ortopeda a říkal, že to je normální, že pro klid v duši máme přijet ve 3 letech 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 07:17

Adriano- dneska nesloužím :-) Já furt čekám že bude sraz třídy,ale asi se nedočkám :think: To víš,děti jsou pro nás matky dokonalé všechny :srdce: Adam má teda teď nějaký telecí období nebo co :think: Ale je to moje zlatíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.7.12 12:28

Holky, a co takoveto nozky?
Bude mit za par dni tri roky.
Kdyz porovnate s vasimi detmi stejne starymi, je na tom hodne spatne?
Zvazuji, ze bych ho nechala v CR vysetrit ortopedem, jsme v UK, tak je to slozitejsi, jinak uz bych tam byla.
Obavam se, jestli to neni ma vina, ze je ma takhle krive, protoze jezdi dnes a denne na odrazedle-motorce, coz jsem se az ted docetla, ze neni spravne :( Ale fakt jsem nemela tuseni, ze by mu to mohlo nejak ublizit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.7.12 10:28

Můžu mít dotaz co s tím ortoped udělá, pokud zjistí že má nohy moc do x?

nevím, ale rači bych to odrážedlo hoodně omezila, a ono je to docela i logické že to ty nohy takle vyklubuje (netvrdím že je to váš případ), když vidím jak tam mají poskládané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.7.12 10:52

Ahoj, tak dcera(4roky) ma taky pekny Xky a protoze od mala chodime k ortopedce kvuli kyclim, kontroluje i tohle. Ja myslela ze xky jsou vrozeny, ale dr me z toho vyvedla, jsou to pry jen oslabene svaly.(ted teda nevim jak se jmenuji, ale jsou to ty od kolen dolu na vnitni strane nohou). Nam doporucila zahodit odstrkovadlo a dat kolo se slapkama, nebo nejlepe neco co ma slapky vepredu( jak byvali ty slapaci auta). Jinak cviky: chuze po spickach, capi nohy(pri chuzi zvedat kolena :oops: ), sbirat treba papirky ze zeme nohama-prstama atd. Takze kdo mate podezdreni, tohle cviceni nikomu neublizi. Nam to zjistila chvilku pred tretim rokem, a mam pocit ze je to za ten rok lepsi, ale jak pisou jiny, treba by z toho vyrostla i bez cviku :think: My aspon meli tenkrat poradnej duvod koupit kolo :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí