Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tos udělala dobře
![]()
Jo a nemyslela jsem to nijak špatně. Jen jsem chtěla říct, že možná ty nožičky hodnotím moc kriticky, protože jsem teď lítala po ortopedii s naší malou ![]()
Týja píše:
Tos udělala dobře![]()
Jo a nemyslela jsem to nijak špatně. Jen jsem chtěla říct, že možná ty nožičky hodnotím moc kriticky, protože jsem teď lítala po ortopedii s naší malou
Já si ani nic špatně nevyložila, neboj.
![]()
Ahoj,nožky má v pohodě,časem se to srovná
.Ukazovala jsem fotku manželovi(ortoped),koukl na to a říkal,že je to dobrý.Není dětskej, ale pár nožiček už viděl
.
Adriana píše:
Ahoj,nožky má v pohodě,časem se to srovná.Ukazovala jsem fotku manželovi(ortoped),koukl na to a říkal,že je to dobrý.Není dětskej, ale pár nožiček už viděl
.
Ahoj, můžu mu jít taky ukázat nožičky?
Jsem ráda,že tě tu vidím
Příspěvek upraven 04.03.11 v 22:42
Ahoj, můj kluk má ty nožky tak nějak podobně, a to je mu už pět let, na pětileté prohlídce si měl stoupnout tak aby měl kolena i kotníky u sebe
ale jednu nohu musel připokrčit, protože se mu k sobě přes ty kolena nevešly. Dr koukal, zkoumal, nakonec nás poslal ne ortopedii, a tam dr konstatoval, že je to zcela normální a postoj se upraví. Takže v pořádku.
verenika píše:Adriana píše:
Ahoj,nožky má v pohodě,časem se to srovná.Ukazovala jsem fotku manželovi(ortoped),koukl na to a říkal,že je to dobrý.Není dětskej, ale pár nožiček už viděl
.
Příspěvek upraven 04.03.11 v 22:42![]()
Jsem ráda,že tě tu vidím
Nééééééééééééééé!!!!
![]()
Adriana píše:verenika píše:Nééééééééééééééé!!!!Adriana píše:
.
Jsem ráda,že tě tu vidím
![]()
Jak nééé
jak se má Viktorka?Jo a zeptej se drahého co na vpáčený kotníky ju?A písni mi to na FB
Dík
verenika píše:Adriana píše:Jak néééverenika píše:Nééééééééééééééé!!!!Adriana píše:
.
Jsem ráda,že tě tu vidím
![]()
![]()
jak se má Viktorka?Jo a zeptej se drahého co na vpáčený kotníky ju?A písni mi to na FB
Dík
Zeptala bych se ho, ale už chrní..Tak mi to pak připomen na Fb,abych se ho zeptala…Zejtra slouží chudák
.
Adriana píše:verenika píše:Zeptala bych se ho, ale už chrní..Tak mi to pak připomen na Fb,abych se ho zeptala…Zejtra slouží chudákAdriana píše:Jak néééverenika píše:Nééééééééééééééé!!!!Adriana píše:
.
Jsem ráda,že tě tu vidím
![]()
![]()
Dík
.
Jo málem jsem zapomněla napsat co Vikís
!!No je dokonalá
,hodně moc akční a šikovná,aspon já si myslím!!!No musíme si někde dát spicha…Jo,tak mi napadá,nejsi zejtra ve špitálu?
Malej má nohy naprosto stejný, taky už jsem po tom koukala, že má chudák Xka a to se mi na chlapech teda vyloženě nelíbí ![]()
A tak jsem ráda, že je tu už i určena dg, že je to v poho a hlavně že se to spraví
![]()
dík ![]()
Ahojte, Vincent má taky xka, tak jsem ráda, že se to srovná
Nemá mít ani po kom, já mám malinko do O a tatínek dokonale rovné
A ty kotníčky má taky vpáčené, byli jsme s tím ve 2 letech u ortopeda a říkal, že to je normální, že pro klid v duši máme přijet ve 3 letech ![]()
Adriano- dneska nesloužím
Já furt čekám že bude sraz třídy,ale asi se nedočkám
To víš,děti jsou pro nás matky dokonalé všechny
Adam má teda teď nějaký telecí období nebo co
Ale je to moje zlatíčko ![]()
Holky, a co takoveto nozky?
Bude mit za par dni tri roky.
Kdyz porovnate s vasimi detmi stejne starymi, je na tom hodne spatne?
Zvazuji, ze bych ho nechala v CR vysetrit ortopedem, jsme v UK, tak je to slozitejsi, jinak uz bych tam byla.
Obavam se, jestli to neni ma vina, ze je ma takhle krive, protoze jezdi dnes a denne na odrazedle-motorce, coz jsem se az ted docetla, ze neni spravne
Ale fakt jsem nemela tuseni, ze by mu to mohlo nejak ublizit… ![]()
Můžu mít dotaz co s tím ortoped udělá, pokud zjistí že má nohy moc do x?
nevím, ale rači bych to odrážedlo hoodně omezila, a ono je to docela i logické že to ty nohy takle vyklubuje (netvrdím že je to váš případ), když vidím jak tam mají poskládané..
Ahoj, tak dcera(4roky) ma taky pekny Xky a protoze od mala chodime k ortopedce kvuli kyclim, kontroluje i tohle. Ja myslela ze xky jsou vrozeny, ale dr me z toho vyvedla, jsou to pry jen oslabene svaly.(ted teda nevim jak se jmenuji, ale jsou to ty od kolen dolu na vnitni strane nohou). Nam doporucila zahodit odstrkovadlo a dat kolo se slapkama, nebo nejlepe neco co ma slapky vepredu( jak byvali ty slapaci auta). Jinak cviky: chuze po spickach, capi nohy(pri chuzi zvedat kolena
), sbirat treba papirky ze zeme nohama-prstama atd. Takze kdo mate podezdreni, tohle cviceni nikomu neublizi. Nam to zjistila chvilku pred tretim rokem, a mam pocit ze je to za ten rok lepsi, ale jak pisou jiny, treba by z toho vyrostla i bez cviku
My aspon meli tenkrat poradnej duvod koupit kolo
![]()