Má někdo prosím auto SMART?

158
4.4.15 14:48

Má někdo prosím auto SMART?

Ahojky, mate nekdo prosim auto SMART? Jak jste spokojene? Cetli jsme hodne recenze o poruchovosti a nedostupnosti servisu…Kamaradka ma problemy s rizenim auta, ne ze by byla hloupa, ale ma nejakou vjemovou poruchu, peclive ji vysetril lekar, rizeni to nebrani, ridicak v pohode napoprve udelala, ale ma problem v provozu s odhadem velikosti auta - taky jsem to jako zacatecnik mivala, u ni je to zesilene navic poruchou (nevim, jak se to odborne jmenuje).Partner ji koupil terenni auto, to je na ni velke. Ucitelka v autoskole, ktera ji dobre jako zakyni zna a vi co potrebuje, ji doporucila SMARTA, bude jezdit jen na nakupy a kratke trasy.Nebo mate tip na jine male auticko? Nevite, dela se SMART s automat. prevodovkou? Dekuji, tipy predam. Prominte, ze pisi bez diakritiky, tukam z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
4.4.15 15:25

Smart se dela jako automat, myslim, ze snad vetsinove. s poruchovosti nebo servisem neporadim, protoze jsem s nim jezdila jen kratce.
jinak mi osobne se ridil Smart blbe, prislo, ze to je tak male, ze kdyz otocim volantem, tak se otoci dokola na miste :lol: plus trochu kostitras.
ja bych radeji sahla po necem jako Peugeot 107.

ps: jinak nevim jakou porucho presne ma kamaradka, ale jestli ma problem s velikosti auta pri provozu, tak bych se toho docela bala a nebyla si jista, jestli to velikost auta vyresi. ja chapu, kdyz ma nekdo problem auto zaparkovat (jako ja :lol: ), tam mensi velikost hodne pomuze. ale v provozu? doufam, ze na vzdalenost ma odhad dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
4.4.15 15:32

Já jsem se smartem jezdila krátce v práci, je to takový městský autíčko, pokud neděláš obří nákupy nebo netaháš s sebou dítě, tak ok…ale pro mě bylo až moc maličký, sice dostalo dobrý ohodnocení jako bezpečný auto, ale já se v něm bezpečně necítila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.4.15 19:38

Ahoj mela jsem rok. Automat. Pak jsem ho prodala, ale..bylo uzasny. Presne–dokonaly a nejlepsi auto pro zacatecniky a „ne prilis dobre ridice“ :mrgreen:,je jako hracka.
Poruchovost jsem za rok nepostrehla. Jako fakt bych musela premyslet jake ma nevyhody :think:. Na dalnici ok, pohodlne, celkem se do nej i vlezlo, parkovani vsude ok, spotreba skoro nulova.
Urcite ho kamaradce doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová