Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mate nekdo prosim auto SMART? Jak jste spokojene? Cetli jsme hodne recenze o poruchovosti a nedostupnosti servisu…Kamaradka ma problemy s rizenim auta, ne ze by byla hloupa, ale ma nejakou vjemovou poruchu, peclive ji vysetril lekar, rizeni to nebrani, ridicak v pohode napoprve udelala, ale ma problem v provozu s odhadem velikosti auta - taky jsem to jako zacatecnik mivala, u ni je to zesilene navic poruchou (nevim, jak se to odborne jmenuje).Partner ji koupil terenni auto, to je na ni velke. Ucitelka v autoskole, ktera ji dobre jako zakyni zna a vi co potrebuje, ji doporucila SMARTA, bude jezdit jen na nakupy a kratke trasy.Nebo mate tip na jine male auticko? Nevite, dela se SMART s automat. prevodovkou? Dekuji, tipy predam. Prominte, ze pisi bez diakritiky, tukam z mobilu.
Smart se dela jako automat, myslim, ze snad vetsinove. s poruchovosti nebo servisem neporadim, protoze jsem s nim jezdila jen kratce.
jinak mi osobne se ridil Smart blbe, prislo, ze to je tak male, ze kdyz otocim volantem, tak se otoci dokola na miste
plus trochu kostitras.
ja bych radeji sahla po necem jako Peugeot 107.
ps: jinak nevim jakou porucho presne ma kamaradka, ale jestli ma problem s velikosti auta pri provozu, tak bych se toho docela bala a nebyla si jista, jestli to velikost auta vyresi. ja chapu, kdyz ma nekdo problem auto zaparkovat (jako ja
), tam mensi velikost hodne pomuze. ale v provozu? doufam, ze na vzdalenost ma odhad dobry.
Já jsem se smartem jezdila krátce v práci, je to takový městský autíčko, pokud neděláš obří nákupy nebo netaháš s sebou dítě, tak ok…ale pro mě bylo až moc maličký, sice dostalo dobrý ohodnocení jako bezpečný auto, ale já se v něm bezpečně necítila. ![]()
Ahoj mela jsem rok. Automat. Pak jsem ho prodala, ale..bylo uzasny. Presne–dokonaly a nejlepsi auto pro zacatecniky a „ne prilis dobre ridice“
,je jako hracka.
Poruchovost jsem za rok nepostrehla. Jako fakt bych musela premyslet jake ma nevyhody
. Na dalnici ok, pohodlne, celkem se do nej i vlezlo, parkovani vsude ok, spotreba skoro nulova.
Urcite ho kamaradce doporucuji ![]()