Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky. Máte některá jednu z těchto přebalovacích tašek? Vybírám, kterou koupit. Potřebuji aby byla hoooodně prostorná. Prosím o názory a zkušenosti, děkuji.
Mám hooodně prostornou a stála pětikilo. Tyhle jsou fakt masakr ![]()
@Vuninka tyto přebalovací tašky nemám, ale za mě, koupila bych si tu z Dětského ráje, vypadá super, těch kapes kolik má, ale hlavně má tu přebalovací podložku samostatnou. U té z Malvíku, nevím, myslím si, že až dítě povyroste na tu přebalovací podložku se nevejde.
@Vuninka Me se libi ta „LÄSSIG“, taky jsem na ni pri hledani narazila. Ale nakonec mam tuto https://www.mimmo.cz/…lovaci-taska a muzu jenom doporucit…perfektni prebalovaci taska/kabelka, vynikajici jsou ty dva vyjimatelne „batuzky“ (jeden izolacni na jidlo a druhy se spoustou prihradek na prebalovani), ktere se navic daji samostatne povesit na madlo kocarku (skvele, kdyz jdes jen na chvili ven nebo nekdo hlida, tak at nemusi tahat celou kabelu, pripadne kdyz koupis moc velky nakup, tak si je vyndas z kabelky a tu nacpes nakupem
). Taky je pouzivame, kdyz jdeme na vylet a mame jen batoh, tak ty dve tasticky jednoduse hodime dovnitr a kdyz je potreba, veci pro dite najdes hned a prehledne usporadane. Je sice drazsi, ale zas je s ni treba pocitat jako s viceucelovou taskou a ne jen prebalovaci, kdyz je dite male. Cely tenhle system tasek PacaPod mi prijde uzasny
.
@jessikka píše:že jo..
Mám hooodně prostornou a stála pětikilo. Tyhle jsou fakt masakr
Jsou pekne. Já mam za dve stovky z tesca, kapsicek dostatek, prebalovaci podlozka a plastova kapsa na zip, asi na mokre pradlo. Tahle kapsa je vyndavaci.
@Vuninka vybirala jsem tasku asi pred rokem, jsem trochu zatizena na kabelky, tak mi to trvalo hodne dlouho, prohlidla jsem jich mraky a je ze me temer odbornik ![]()
z tech dvou ber urcite lessig, jsou skvele, kvalitni a dobre promyslene. beaba je na tom podstatne hur. tu tvoji lassig ma shodou okolnosti moje sestra, je fakt prostorna, moc slusiva a proste super
taky jsem puvodne chtela lassig (nicmene jsem nakonec vybrala jinou a jsem moc spokojena https://www.malvik.cz/…lovaci-taska ta se ke mne proste hodi
)
kazdopadne tip ode me. jestli neznas, na you tube je spousta videii k prebal. taskam, pohledej. a pokud to jde, dobre je i je zkouknout nekde nazivo, aby ti sedel material, uvidis, jak funguji zipy a tak… v praze je mivaji dost, ale jinde to muze byt problem ![]()
dobre vyber ![]()
Mám lassig ale jinou než na odkazu. A jsem z ní nadšená. Kapsiček plno prostorná a můžu jí pak využít i jako kabelku, proto jsem do ní investovala, jinak bych si jí nekoupila.
Bebe Jou byla taky moje favoritka ta růžová, ale vyhrála Lassig.
@petra79 jj, mam tu ruzovou
je dost vyrazna, tak uvazuju, ze si koupim ještě jednu tasku, trosku tlumenejsi, prave od lassig. mam vyhlidlou takovou hnedou… oni mají ten vnitrni systém kapsiček proste vymakany. a navíc, jak pises, urcite ji pak uziju i jako obyc kabelku, stejne mam radsi vetsi, kam se vejde spousta kramu
jen pro zajimavost, jakou mas ty?
@Vuninka
Mam tu Beabu, ale starsi verzi. Prostorna je, ale prebal. Podlozka je urco malinka. Ale to jsou ve finale vsechny a stejnak pak neni potreba, aby ji melo ditko po cele delce. Za me je pekna, ale uz bych koupila jinou-pokud v ni je hodne veci, prijde mi, ze je zavesena na kocarku moc objemna..
Ahoj
přidávám se:) mé velké trápení s výběrem tašky- pořád nevíme, co čekáme
mímo se nám né a né ukázat
, takže já pořád nevím, jaké barvy se chytit.. ale už si říkám, že může být taška v mé oblíbené barvě- stejně ji skoro pořád budu nosit já ![]()
do tašky jsem ochotná investovat 3000.- nějaké typy?.
Kabelky miluju, mám jich hodně!. ale tentokrát chci klavně kapsy, aby se vše vešlo:)