Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Co říkáte na pelíšky pro miminka? Jste pro nebo proti? Máte někdo zkušenost?http://www.pelisekpromiminko.cz/pelisek-pro-miminka-relaxacni-vak/
Ahoj, já na ně taky koukala, ale u mrňousků bych se bála o zádíčka, přeci jen by měli být na rovném a tvrdém
Záleží, jak dlouho bys na tom vaku miminko nechávala.
S těma zádíčkama sem si takt právě říkala že to nebude moc vhodné, ale zase bych tam miminko nedávala hned po narození ale třeba od 3 měsíců kdy se stejně pod hlavu miminka dává kojící polštář aby bylo miminko výš třeba když se začíná s příkrmama tak si mmyslím že tohle bude lepší než ten kojící polštář.
@Misssha2 píše:
S těma zádíčkama sem si takt právě říkala že to nebude moc vhodné, ale zase bych tam miminko nedávala hned po narození ale třeba od 3 měsíců kdy se stejně pod hlavu miminka dává kojící polštář aby bylo miminko výš třeba když se začíná s příkrmama tak si mmyslím že tohle bude lepší než ten kojící polštář.
Aha…tak to pak asi jo, no ještě uvidíš, snad se tu ozve nějaká maminka, co má zkušenosti. Já právě řeším, jestli kupovat druhou postýlku nebo ne…tenhle pelíšek byl návrh přítele, ale já ho právě zavrhla. Chtěla bych mít kam položit miminko jak v ložnici, tak i v obyváku… nakonec jsem se rozhodla pro druhou postýlku, ale řeším novorozence, nevím, jak se staršími dětmi ![]()
@Misssha2 Na tom vaku bych se dite bala nechat od doby, kdy se zacne pretacet. Nema to 3-bodovy nebo jeste lepe 5-bodovy bezp. pas. Takze kdyz bys tam zacala davat od 3.mesice kvuli zadickum a v treba v 5. ci 6. mesicich se Ti zacne pretacet, nektere deti i driv. Takze vyuzitelnost vaku tak 2-3 mesice. Nic moc za ty prachy…
Muj nazor. ![]()
Ahoj, mame takovy, jen od jineho vyrobce…tyhle jsou narozdil od toho naseho i hezky barevne…ja bych tam klidne treba na jeden spanek denne mimco dala (tak na dve hodky)…ale vic ne…a mozna az tak dvoumesicni. jinak na odlozeni na chvilku take dobre…obdobne jsem pouzivala kojici polstar.kdyz se pak prcek zacne vic hybat tak uz bych se bala padu (tak kolem 4,5 mesicu) ale pak je zas dobre vyuzitelny pro starsi deti…u nas slouzi jako sedacka, pomucka pro vystupy do vysek, cvicebni pomucka, ochrana pred padem, pristavaci plosina…neztrati se ![]()
Jen teda nevim rozmery, ten nas ma prumer cca 80 cm a vysku asi 40.jestli je tento mensi tak bych ho nebrala a koupila vetsi, aby byl pohodlny i pro starsi deti. a kolik stoji? My kupovali tusim kolem 2 tis…uz nevim uplne presne…
@majki.r ja si chci pro druhe dite poridit takove to vozitko jako jsou v porodnicich. Jsou na to i pujcovny a neni to nejak drahe a je to super vec, muzes si to vozit vsude s sebou. Druhou postylku jsem mela a uplne na nic, stejne v ni mala nebyla bo furt v obyvaku jsem nebyla.
K tematu - ne, do vaku bych dite nedavala prave kvuli pateri
Jsem se na to dívala a za mě je to blbost. Já měla na dceru v patře houpacku a v přízemní zidlicku od chicco, která je od 0-3 let. Ten pelisek je drahá blbost na pár měsíců.
@Misssha2 já jsem si dělala svůj, malý se v tom líbilo, vždy se zarochnila a usnula. Mám dělané i druhý vyměnný vršek bez kšír, pak to dostanou do pokojíku na sezení.
Pelisky doporucuji i rehabilitacni sestry v nemocnicich. Vak se vytvaruje podle telicka miminka a pripomina mu to pobyt u maminky v brisku. Vak mame a pouzivame kazdy den od narozeni. Pouzivame jej i pri prikrmech a pozdeji vyuzijeme v pokojicku na sezeni nebo valeni. Za nas super vec. ![]()